Kao i za muzikom, gotovo svaki čovek ima potrebu za smehom i zabavom - ali opet, kao i kod muzike, različite ljude zasmejavaju različite stvari. Neko se kida na Žikinu dinastiju i gadi se džekesa, kod drugih je opet obrnuto; masa ljudi voli stendap komediju, ali preferira jedne komičare dok su im drugi smarači, koji su ostalima opet zabavni...Od čega zavisi? Inteligencije, obrazovanja, nekakvog smisla? I kako tačno da kategorišemo humor?
- A
Odlična tema. Napisala bih štošta ali se bojim da će ispasti kao i uvek neko gadno sranje. Bolje da ćutim.
- k
Brt kako si strpao džekes i saut park u istu kategoriju?
- В
Напиши штошта.
- Š
Sautpark je najuzvišenija forma satire verovatno ikada
džekes je golo govno haha gle ga skočio pa pao i polomio nogu ja hajvana

Da Džekes je golo govno totalno. Za SP se ne bih složio pošto su vremenom i sami postali svojevrsan establišment, a i siluju baš mnogo. Neke stvari su im fenomenalne i dalje, da. Meni najviše odgovara Alan Ford, vrv jer sam odrastao uz njega. I Dejv Čapel. I naši filmovi neki matori, Radovan Treći i još nekih malo stvari, ostalo mi je jednostavno neduhovito. E da TLN je bio genijalan, naravno.
- k
Viza za budućnost, još blam osećam. Bravo komšije.
- k
*tiori
- Š
isto, previše sam nevojvođanin izgleda
- Š
Ako pričaš o američkom ofisu jednostavno ne mogu da ga smatram za neki uzvišeni prototip humora jednostavno zato što je kopija originala, nije neko samoniklo inspirisano delo.
Ako pričaš o britanskom ofisu understandable have a great day. - P
Meni je humor par vukajlijaša i neki tekstovi s tarzanije mahom zapatini i to je to moze lock

Inače ako nešto mrzim u američkim komedijama to je onaj "ubačeni smeh", to jest smeh publike, jer su se mnoge snimale sa pravom publikom.
Ne znam koliko ste upućeni, ali i Državni posao snima sa publikom (samo što je zabranjen preglasan smeh), mnogo je bolje uživo, imao sam priliku da prisustvujem, i odgledao iste epizode nakon montaže i nije to to.- P
Ali sta sam primjetio da sa osobama s kojima sam najblizi uopste ne djelim smisao za humor, dok su nam npr neke zivotne situacije i dogodovstine jednako cirkus, ovaj humor u tv formi sto vidjamo uopste nam ne bude jednako funny

Pa da, to je čest slučaj, naprimer u mojoj kancelariji jedan kolega i ja imamo sličan smisao za humor, dok svi ostali imaju potpuno različit smisao za humor.
Da ne govorimo o onom štampa na majicama humoru "rođen da peca, nateran da radi" kojem pojedini crkavaju u kancelariji.
Dok isto imamo kolegu kojem je humor šta god izađe na 9gag, bukvalno nije bitno šta je - on se zaceni.- ŠDok isto imamo kolegu kojem je humor šta god izađe na 9gag, bukvalno nije bitno šta je - on se zaceni.
Lepo je što vam firma zapošljava daunovce
- S
9gag u programerskim firmama uuugrhhh, srecom godinama radim od kuce, au sine kad upale ranom zorom 9gag pa krene sharovanje po slack grupama evo sad mi muka moram razvucem kragnu vruce mi malo
- k
Ah da, taj huehue humor zorom. Rad od kuće majka, rad od kuće za sebe
MAJČICA
A
J
Č
I
C
A - S
brate moj po tipkovnici, kakva je situacija sto se toga tice u est, zar ti ne ides u office mandatory?
ja sam sve poslove u poslednjih par god odbio gde god je nacin rade office ili hybrid, nema tijeh para
- k
Nema office, brate moj milogorski. Za sebe radim, EU firmicu osnovao i lagano. Zli kapitalizam.
Inače je u EST praksa 3 od 5 dana u ured da se ide. Nije strašno.
- S
best life ever
a jest mi drago, trebaju mooda za to, respekt
3 od 5 dana u ured mnogo mi je godisnje a ne nedeljno, de nije strasno, ima ljudi tamo si lud :>
edit
da caro znam da je pro kuhar ali ono dodje kuci u 4,5 ima vremena za neko jelo tesko za izgovorit nije da je sad ne moguce da stigne oboje (ovo kaze neko ko nije spremio 2 jaja u zivotu tako da to ima odredjenu tezinu)
- k
Pa nije strašno kad ja ne moram, inače bi bilo tragično
- k
I ovo što brat Cara kaže je donekle istinito ili
TRU
R
U - TI
https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2941661-najvece-budalastine-na-koje-su-srbi-nasedali-oslobadjali-smo-kasandru-iz-zatvora-kupovali-benzin-u-prahu-i-verovali-da-ce-nas-pomracenje-sunca-ubiti
https://www.sd.rs/vesti/drustvo/na-danasnji-dan-je-uhapsena-kasandra-2019-07-24
https://pescanik.net/totalno-pomracenje-uma/ - A
Omg je l' ti spavaš ikad?
- TI
Autor koji se na Tarzaniji predstavlja kao Nitkov ima specifičan stil pisanja.
Just sayin'
https://www.tarzanija.com/author/nitkov/