Ко то тамо пева... Курсаџије хумор или култни филм српске кинематографије
  • Фејзбукманијак

У ово убрајам и Маратонце и све такве филмове који су снимани у оно време

• Урош

Савршен филм, хумор је изгубио на снази форсирањем тих легендарних фора, али опет су то одлични филмови. Чак хумор није исфорсиран, нису ти филмови превише нападни.
    Пре ће бити да се ове сумње из наслова оправдао односе на Жикину династију.

• Ritchie ♣ B

Ti filmovi su nastali pre kursadzija :)

• Фејзбукманијак

ма да ли мислиш да је то тај хумор... дебилан, сељачки или је ипак то култна ствар?

• B

Ma jok bre, Ko to tamo peva je film priča za sebe. Izuzetan film sa odlličnim glumcima i veoma tragičnom poentom samo je problem što masa kao i obično se hvata za gluposti i fore koje nemaju veze sa mozgom i onda ispadne da i film nema veze sa mozgom.

Ko to tamo peva je film koji ne možeš ravnodušno da svariš ako shvatiš njegovu pravu poentu!

• shitbrix

Ovo sto kaze Uros, otprilike.

• Пд

Главни фазон је што неких 75% људи нема појма о чему се ради у филму. Само знају форе и најпознатије цитате.

• Урош

Кад су тупаџије. Ко то тамо пева је Србија утиснута на филмску траку.

• shitbrix

Главни фазон је што неких 75% људи нема појма о чему се ради у филму. Само знају форе и најпознатије цитате.

Jedan moj drug spada u tih 75%.
    Stalno citira "Maratonce", a nije ni odgledao ceo film.

• sunshine

Kako mozes te dve stvari porediti. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji film i ove gurbete sto prepricavaju viceve. Ko to tamo peva sam odgledao sigurno 20 puta i jos mi nije dosadio.

• Earthworm Jim

Ko to tamo peva je dobar film. Maratonci su za nijansu lošiji, ali ipak dobri. I sve bi to bilo kul i kao do jaja, da ih jebeni imbecili ne iseravaju 3 puta u 4 minuta. Preživari humora jedni.

EDIT: A još manje su mi jasni oni koji te filmove gledaju u proseku jednom mesečno. Brate.

• Bioshocker

Humor kakav treba , psovka kad se pojavi ostavi utisak , inace se ne forsiraju , de se pojavi - smesno je .

• Negroidno Govedo

A "Sekula i njegove žene" i "Tesna koža"? ozbiljno pitam...

Doduše, "Ko to tamo peva" je dobar film. Kakve "Kursadžije"...

• StrajaKg

Kursadžije i dela Dušana Kovačevića su dupe i oko, s tim što su naravno Kursadžije dupe u tom poređenju.

• Ritchie ♣ B

Kako se zove onaj film de je glavni lik debeo i voli da jede krempite i ide okolo i kolje narod.

• Фејзбукманијак

Мени је рецимо идиотски, као и Маратонци, у рангу ми је Жикиних династија и осталих набројаних овде...

• sunshine

Davitelj protiv davitelja. Tasko Nacic glumi tog lika.

• Пд

И Кенгур ће постати то исто. Тај филм сам још у полупразном биоскопу гледао, кад нико жив није знао за њега. Онда су почели да га приказују три пута дневно на фоксу, па је постао толико отрцан да је то неподношљиво. Добар филм који је изгубио своју сврху зато што неки имају потребу да тристашесетчетри пута дневно кажу: "јебави вас квима увеђаји."

• Урош

И Влатко је поменуо Тесну кожу, оно је такође савршен филм. Искључиво на први део мислим, остали су крш.

• Фејзбукманијак

Да али Кенгур није сељачки хумор... ако ме разумеш... У овом је добра поента ал сељачким хумором изражена, што аутоматски умањује поенту филма... моје мишљење

• Dzankee

Пеки д џем

Реално.

• Урош

Па није у Ко то и Маратонцима сељачки хумор.

• Cara™

Реално.

Ništa nije realno.

Ko to tamo peva je do jaja film jer pokazuje opšte crte našeg naroda, ponašanje ljudi u kriznim situacijama i sveopšti gubitak svesti.
    Na kraju tog filma svi putnici ginu od jebenih nacista koji su bombardovali BG.

Naspram američkih govana i ostalih naših sranja ovo je film koji je OBJASNIJO a pogotovo kada se ima u vidu materijalna dobra koja su uložena u izradu istog.

Mislim da je proglašen za naš najbolji film 20og veka.

• n

Фејзбукманијак
    Мени је рецимо идиотски, као и Маратонци, у рангу ми је Жикиних династија и осталих набројаних овде...

To bre! Ja to ceo zivot pricam!
    Mene to tako jebeno ne zabavlja! Nikad mi nece biti jasno umiranje od smeha i komentari tipa "I tata bi sine". Mene bre transfer blama radi od toga!!!
    Zapalila bih 98,2% domace kinematografije!

• Bioshocker

To bre! Ja to ceo zivot pricam!
    Mene to tako jebeno ne zabavlja! Nikad mi nece biti jasno umiranje od smeha i komentari tipa "I tata bi sine". Mene bre transfer blama radi od toga!!!
    Zapalila bih 98,2% domace kinematografije!

To bre , ocemo vise psovki da budemo cool !

• DP

da se ja pitam ja bi.. losu salu na stranu, film stvarno prikazuje kakvi smo.

• Cara™

Ja sam za malo pustio suzu dok sam gledao ko to tamo peva, majku li im jebem nacističku kako su mogli tako pokoriti celi svet jebeni švabo! -

• Урош

Ко то тамо пева је бољи јер је о обичним људима, какве стално срећемо, Маратонци су ипак надреални :)))

• n

Ko kaze da hocemo vise psovki, ja mrzim psovke u filmovima! Ono jedna dve da, ali svaka druga rec, je tako jadno i pateticno i satro urbano da mi se zeludac okrece od toga.

• Cara™

Ovo je meni do jaja scena recimo...
    http://www.youtube.com/watch?v=QqakfJT1_Zg

Taško objašnjava

• Стеван

Фејзбукманијак

Мешаш бабе и жабе.

• Пд

Филм је добар, као и остали набројани филмови из тог периода, али стварно не схватам потребу неких људи да тај филм гледају изнова и изнова. Не само тај филм, него било који други. Добро, сем Кенгура.

Елем, мене ти филмови никад нису нервирали колико филмови новије продукције, тј. они настали деведесетих па на овамо. Све се своди на јебени рат, и осликавање како ми кољемо Хрвате, и они кољу нас. Докле више кој курац, сваки филм је о рату.

Повраћа ми се од "Лепих села", "Карауле", "Ничије земље" и осталих срања.

• YouCantHandleTheTruћ

хахаха, Ћара се вратио да објашњава. Стварно сте претерали са чим упоређујете култне филмове.

• dusan1001

Kakvi su da su naši su i 70 % naših filmova mi je bolje od izdrkotina sa stivenom sigalom,staloneom i ostalim opasnim momcima gde je poenta filma da stalone na kraju pobedi.Takođe su bolji i od svih američkih tinejdz komedija kojih ima tuce a svi su kopi pejst.

• Bioshocker

Najjaci je deda "Decooo" i "Nemojte ljudi ko Boga vas molim" . Zna li neko u koliko je on tacno filmova glumio jer sam cuo da nisu u pitanju samo Maratonci i Ko to tamo peva ?

• Урош

Претрага, Станојло Милинковић ;)

• Стеван

Чуј, "Лепа села" срање...

• musssashe

fejzbuk..pri samim pomislima si zaradio minus...i idem da ti ga dam

• Cara™

samo što je neki debil pravio klip ovaj što sam postavio

• Скелетор

Bata Stojković najbolji glumac na svetu!

• Пд

Чуј, "Лепа села" срање...

Претерао сам, нису срање, само је мучан филм. Све што је настало после тога на тему рата је настало на фору "Лепих села". Е то је већ срање.

• Стеван

Такав став већ могу да разумем.

• Negroidno Govedo

И Кенгур ће постати то исто.

Tako je. Kengur je mnoooooogo dobar film. Apsolutno pokazuje kako današnja omladina veze s vezom nema. Trebali su da naprave nešto i o internet zarazi, mada je to nastupilo daleko posle Kengura.

поменуо Тесну кожу, оно је такође савршен филм

To je mnogo dobar film. Lepo se vidi koliko je tu mali akcenat bio na Šojiću. To je filmčina.
    Isto i "Sekula i njegove žene" dobar film. Jes da je na selu i o selu, a l opet, tu mi je negde ko "Ljubav na seoski način"...vrh! Ove današnej serije su glupost živa...da gledam tamo neku emisiju o Đodi kako ga je Radoš Bajić spasio od alkohola i onaj Đoda (provaljujem da je car čovek) priča o tom, a onaj Nedelko Bajić: "Da da, to je bilo na Veliku Gospojinu, kad si ti došo na prvi dan snimanja"...mislim kakve veze ima Vwlika Gospojina, jebali ih vernici i oživljavanje sela i patetika i denacionalizacija nepravedno oduzete zemlje. Trenutna kinematografija nam je glupost...

Mada mi imamo predobre filmove...šta fali psovkama?

сељачки хумор

Aj mi definiši ovo...da kažem jezikom ovog sajta.
    Ja kad bi mogo da nađem ko je prvi počeo da kvari termin "seljak" i da ga koristi za druge svrhe osim za 1.čoveka koji živi na selu; 2.čoveka koji se bavi poljoprivredom, pa momentalno bi ga uapsio i odveo u zatvor. Kriv je za genocid.
    Čuj jebote "seljački humor"...svašta. (P.S. Fejse ništa protiv tebe, ali mnogo mrzim takvu upotrebu termina "seljak", iako sam ga i ja upotrebljavao u nenormalne svrhe)...

Al mnogo raširih temu...

• ZEROCOOL

Zaboravili ste "Balkanskog Spijuna".Kovacevic je legenda a kursadzije su kurton glumci, to cak i nisu glumci.Sad je onaj Sasa Popovic pustio i neke grandadzije, izazivaju proliv duplo brze nego kursadzije, kao laksativ su fenomenalni.Ali da se vratim Kovacevicevim filmovima i uzaludnim pokusajima domacih filmadzija da u svakom filmu pokusaju da proizvedu neku foru ili "kultnu" frazu.Cak i ovaj novi Sisanje ima fazon sa "maloletnim crncima" koji je stvarno bljutav a Kojo je dosadan i upadljivo odvratan.Ne mozete porediti "Ko to tamo peva " sa danasnjim pokusajima umetnicarenja kojekakvih nadrireditelja.

• Пд

Мени је убедљиво најјача фора што се Курацџије представљају као комичари.

Па како неко ко ПРИЧА ВИЦЕВЕ може да буде комичар, кој курац? Па и ја умем да прочитам вицеве из теме "вицеви", јел сам ја комичар?

• messalina

Урош

Кад су тупаџије. Ко то тамо пева је Србија утиснута на филмску траку.

Iako ne volim ove nove Vukajlijaške poštapalice, ipak moram reći : OBJASNIJO.

• Negroidno Govedo

Cak i ovaj novi Sisanje ima fazon sa "maloletnim crncima" koji je stvarno bljutav a Kojo je dosadan i upadljivo odvratan.

Šišanje je nerealan film, a Kojo vadi stvar, bar ja tako mislim :)

• GM

Већ пола сата читам наслов теме и још увек ми смешно.