- B
Veliki pozdrav od prave raje iz Sarajeva. Drago mi je da vidim naše narode na velikim takmičenjima.
A još mi je draže kada vidim da je Srbija igrala na novom stadionu i kako se pametno ulaže kod vas. Mi ne možemo na žalost da se pohvalimo ovakvim političkim liderima još uvijek.Sretno!
- k
Velik pozdrav pravoj sarajevskoj raji. Piju li vam vuci sa izvora vodu? Da li vam slavuji pjevaju u zoru?
- Š
banana

Krindzgarden lvl blama
https://www.instagram.com/reel/Cz1kVgNoieM/?igshid=N2ViNmM2MDRjNw==
- 6
бан до вечерас квота 2.20 поклон
- 6
хахах цариша легенда баново овог месног јер вређа новакса штета што је само 1 дан
ма ало болан ак је сарјалија да овај сајт има неки ауторитет баново би све црногорце усташе и бошњаке пошто би они нас тако амин - P
Zduljba nije jedan od nas, zduljba fejk sarajlija
- P
Zduljba predaj se, reci TKO si
- k
Vuzi vormanger, zbog takvih kao ti i jesmo gde jesmo.
- BR
NEMA BELAJA DOK NE USTANE PRAVA SARAJSKA RAJA VELIKI POZDRAV I ZA MUSLIMANSKO-HRVATSKU FEDERACIJU BOSNE I HERCEGOVINE JA SE ISTO ZALAZEM ZA UNITARNU BOSNU STO SE ONO KAZE JA BIH BIH! POZDRAV I VAMA OD SRBIJANSKE RAJE I SVE NAJBOLJE PRIJATELJI CAST NAM JE BILA VECERATI SA VAMA POZVANI STE I VI KOD NAS
- S
2014-ta zove tebe zove mene
- BR
NASI NAJBOLJI PARTIJSKI DRUGOVI SU RODOM IZ TUZLE IZ BIHACA I SVI SU MUSLIMANKSE NARODNOSTI I IZNAD SVEGA JUGOSLAVENI
- S
Aha pa ok
Cocali vrati se brt
- k
Zozo...
- S
a sta je zozo uopste uradio, bukv nisam registrovao 2 njegova posta?
svakako verujem da je manji daun od ovog bok rocka koga je kobila ispišala u trku
- ŠScouser
a sta je zozo uopste uradiovozao se na kurcu
- S
a vidi mene, pa logicno