- S
Naravno da sam za to da igra Kleo za naš nacionalni tim. Retardi poput Pantelića i Žigića nezaslužuju da igraju na naš tim i ako su Srbi. Baš me briga ko će da igra za reprezentaciju želim samo da vidim uspehe a to sa ovim igračima sa dve leve nemožemo uzeti ništa.
- b
Definitivno....
- Пд
Да би један "странац" стекао право да игра за репрезентацију неке земље, мора да испуњава један од три услова које тражи фифа ( или уефа, како год):
1. Да живи и игра у тој земљи 5 или више година.
2. Да има претке у тој земљи (ћале, кева, бабе и деде)
3. Да је рођен у тој земљи.Дакле, клео не испуњава ни један од тих услова и на основу тога закључујемо да Клео никада неће заиграти за Србију. Једина шанса је да остане у Парзитану још 2,3 године, што је готово немогуће зато што ће вероватно већ на зиму у неку јаку европску лигу.

Mićko, svaka reprezentacija je sastavljena isključivo od svojih državljana, inače ne bi mogli da igraju. Poreklo je već druga stvar.
Peki, otkad su baba i deda potomci? :)
A što se tiče Klea, nema od toga ništa. Samo lažu ovaj napaćeni narod. Kao, sa'ćemo turimo Klea u reprezentaciju, drž ne daj, a 'vamo vekna 'leba 35 dinara. Pa ko je tu lud? Ko koga jebe?
- Пд
Лапсус, преправио сам. :)
Тулуме, од кад је векна леба 35 динара, овде у Нишу 29? :)
- Пд
КрадУ вас!
Јављам ја јуче брату (који је, иначе, заклети Гробар) да је Стојке прешо у Партизан. Псовао је мој брат 10 минута преко телефона, мрзео га раније, сад га још више мрзи :)
- Пд
Која је валута тамо, фунта или евро?
- Пд
2-4 евра?
- Пд
Ја сам у Америци плаћао јебених 5 долара, мада било је скупљих, овај је био најидентичнији нашем.
- Š
Ja sam zvezdaš,ne volim baš nešto Klea ali sam za to da zaigra za reprezentaciju.Napad nam je očajan,ubedljivo najgori deo tima,kad je Hrvatima valjao Eduardo,ne znam zbog čega ne bi smo probali sa Kleom...Da je on half naravno da ne bih bio za jer nam je odbrana sastavljena od igrača koji pružaju sjajne partije,što nije slučaj sa napadačima.Žigić,Panta,Lazović su totalno van forme,a najbolji napadač domaće lige Mrđa završio u Sionu...Zbog toga je moj stav da treba dati šansu Kleu.

Дефинитивно нам треба Клео...
Са овим нашим шабанима у нападу, нећемо никад нигде стићи... Када имамо солидан напад, проблематична нам је средина и одбрана, а када смо ту солидни, немамо никакав напад.
Од ових наших нема вајде, а неће бити ништа ни од ових младих талената што се најављују.
Кад већ дечко хоће да игра, што га не би звали. И много веће земље које имају и већи број становника и у којима је патриотизам јачи него код нас имају странце, шта се ми фолирамо.Уосталом, Дуљај, Нађ, Мештер, Соро, Шефик (до скора) итд. су играли за нас, па никоме нису сметали.
- ПдКад већ дечко хоће да игра, што га не би звали.
Написао сам на предходној страни услове које мораш да задовољаваш да би играо за неку репрезентацију, неће Клео скоро за нас.
- Š
Zeko,Duljaj,Soro i kompanija su državljani Srbije po rođenju tako da baš ne stoji poređenje...Svoj stav sam izneo,za.
- Пд
Клео у суботу добија српски пасош, лично му га уручује Ивица Дачић.
- Пд
Видели смо ми, али видели и Фарани па сад смарају овим урлицима. :)
- С
Овај Рукавина је највеће расуло од играча... рупа у одбрани, а у нападу једино може да претрчи неког кад играмо са оваквим противницама... али слаба вајда и од тога кад не може да убоде ниједан центаршут... једна велика 0.
- Š
Ma zna se odavno da je on rupa,čak je i Pavle Ninkov za njega majstor.Jel to Kleo debituje na nekoj tekmi posle ove sa Slovenijom?