СОРОШ - другосрпски заштитник од глобалних завера
  • Cara™

Ne poznajem dovoljno njegov lik i djelo. Znam da je zaradio silne pare kladeći se protiv funte. A kasnije je donirao bruku para u neke NGO, koje su kao prodemokratske, proliberalne itd. Sad da li je on sam po sebi ideološki više nabrijan od većine bogataša koji gledaju samo svoj profit, ili on ispunjava nečiju agendu, to ne znam. A možda i on gleda samo profit, u smislu, da konta da može zaraditi još više, ako se društva više liberalizuju.

Ni ja, al voleo bih da naucim nesto. Medjutim drugosrbi znaju mnogo vise, kazu da taj dobricina nikakva zla ne seje i da manje vise nikog ne podmicuje. Koriste ime sorosa u svakoj situaciji da se narugaju prvosrbima kada pomisle da im neko cini neko zlo (nema zla)

Sta radi uopste soros i zasto je vazan, vucela se uredno sastaje sa Sorosem a drugosrbi mu to ne zameraju. Iz tog ugla i vlast i opozicija imaju solidno misljenje o Sorosu.

• 6

прво питање де је сорош је л жив уопште мислим на овог старијег Џорџа не на његовог сина

• Cara™

sinu je forwardovao 25milijardi ODAKLE JEBOTE

• Јова

https://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros

Ko nije posvađan sa engleskim, ovdje može naći dosta informacija. (naravno ako ga zanima)

• 6

Овде може наћи доста информација..
    :мртав ладан линкује њикипедију:
    е мој јово провери у архивама ДБа ко је и шта је сорош немој википедисати

• Cara™

vikipedia i faktcrkeri dovode do true razumevanja lika i dela raznoraznih soroseva

prica se da finansira demokrate itekako, el se zna zasto rasipa novce

• Јова

Vikipedija je samo početak, za ljude koje zanima. A arhive DB-a nisu javno dostupne.

• Јова

Ima i ovo
    https://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros_conspiracy_theories

Moj stav: gdje ima dima ima i vatre, ali ima više dima nego vatre.

• јп

Ima mnogo više infoa u njegovoj autobiografiji “Orozavanje zarozanih gedža”

Koga zanima nek potraži pdf drugo izdanje (prevod na vojvoðanski) V. Pešić

Prvo izdanje ima samo na hazarskom jbg

• Cara™

Oo istrazicu ovo nejebacevo

Fond za otvoreno drustvo zvuci bas lepo. To je vrv suprotno od zatvorenog (tupavog) drustva. El zato takav naziv fonda da budemo otvoreni i deo sveta, el tako to ide

• Јова

Kod njega je glavni problem taj što se kao zalaže za demokratiju, a u praksi se ponaša nedemokratski... tj. plaća izvjesne stranke da guraju ono što njemu odgovara... time se stranke udaljavaju od svoje prvobitne (autentične) politike i od volje naroda.

Znači on bukvalno zagovara demokratiju, a u praksi pokušava novcem da utiče na političke ishode, a to nije demokratski.

• Cara™

Evo i mask pisa po sorosu (musk stari prvogedza iz sipova ne cudi ovo)

https://www.politika.rs/scc/clanak/581285/Mask-Soros-mrzi-covecanstvo

• јп

Volju naroda treba saseći rðavom kašikom

• јп

Generalno kod ovog hazarsko-avarskog velmože mi je jedino pozitivno to što sere po volji naroda, baš poput svog dalekog pretka Atile

• Јова

Pametan je Mask. Provalio je da je kod Soroša glavni talenat hladnokrvni kapitalizam. I ona opklada protiv funte to pokazuje. Sve ostalo je u službi biznis interesa.
    Mada opet, sad on ima 93 godine, a većinu svog bogatstva je donirao. Moguće da radi ponešto i iz uvjerenja, iz nekih ideala, jer koji će mu sad dodatne milijarde sa 93 godine? Mislim da zastupa prije svega interese krupnog kapitala, u šta i sam spada.

• Јова

Generalno kod ovog hazarsko-avarskog velmože mi je jedino pozitivno to što sere po volji naroda, baš poput svog dalekog pretka Atile

To je danas popularno reći u doba populizma, kada se rade pogubne politike koje kao podilaze narodu.
    Ali to ako bi se ozbiljno prihvatilo kao neko načelo, to bi bilo jako opasno. Neka vrsta demokratije mora da postoji, jer šta je alternativa?

Ja se držim onoga: demokratija je grozna, ali alternative su još gore.

• Cara™

Sve gledate pogresno, pa ne radi se ovde o cici od 100 dina vec organizaciji koju cine horde sorosevaca

• Cara™

Treba videti ko su sorosevci u srb i koliko ih ima da bi se na lokalu to moglo bolje raumeti jer cuo sam da niko ne prima nikakve pare (rade iz uverenja)

• Mali Mujo

ko su sorosevci u srb

Nema ih puno, samo kompletna vlast i kompletna opozicija i svi koji rade s njima, inace smo ok

• Јова

Ukratko, niko osim svih. :D

• Cara™

Au vid sta madjar reko o pajsad madjaru

Мађарски премијер је у мају 2022. рекао да су произвођачи оружја, ратни профитери и велике западне економске клике, укључујући Сороша, који желе да добију приступ руским природним ресурсима, заинтересоване за наставак сукоба у Украјини.

• Јова

Nije Soroš Mađar.

• Cara™

ma madjar je sig, ove teorije o jesama nacistima su davno oborene (sad je malo kriticno doduse)

• Јова

Mada nije ni bitno šta je Soroš po nacionalnosti, kao ni Šešelj :D

• Cara™

ocekivao sam malo vise od teme, da se objasni to drugosrpsko karikiranje "sve i svja" je uradio soros da osteti muckog prvosrbina al ocigledno je u pitanju neka debilstina sa pajsad random redita/nekog drugog drgosrpskog izvora bogovskog humora

• Јова

Baš ćemo mi ući u kraj Sorošu i njegovim poslovima, nije baš realno.

• Cara™

sta znam, sa nekim dobrim zakonom sprzio bi to vrlo lako te raznorazne zene u crnom i jelene milic. proglasis ih stranim agentima (sto i jesu) i cao (fali muda-nemojmo to ciniti zaratice se)

ali nastupila bi glad ubrzo i izolacija cuti bolje ovako

• Cara™

resice to nestor samo polako

• јп

Samo prvosrbin može da bude izorozovan javnim performansima nekih ženetina suspektnog modnog ukusa

• јп

Nači dizel 240 dinara zejtin 200: sve ok štaš

Tuce baba u crnim aljinama drži plakat negde: POGLEDAJ DOM SVOJ ANÐELE

• P

Hahaha jebac i ovi njegovi scenariji su nacionalno blago sajta

• Cara™

jebac solidan drugosrpski zaokret vidim opozicija nacisto ispizdela od visokih cena

• Cara™

sad citam jbt i te dzene u crnom su neka medjunarodna asocijacija dakle soros worldwide - klasik drugosrb: ma to su neke babe u ritama vidi posto ti je tng mejmune

• Cara™

lol vid ovo jbt otvaranje nvo lakse od otvaranja limenke piva, sve online za danipo

https://procedura.rs/osnivanje-organizacije-nvo/

bukv ostaje ti samo dobra ideja (koju ce soros da podrzi)
    recimo: JA EVROPLJANIN bi mogla biti dobra tematika

• јп

Viđu ovog ćelavog sa transparentom hahah čije pičke radi se nesretnik blamira da mi je znati

Takav zakon može da se uredi da ne bude zloupotrebljiv kao ruski (koji pogađa i privatna lica te je čista cenzura), a opet koristan da lupa rampe plesnjivim pravnim licima koja maltene operišu na nivou stranih konzulata

• k

Au na ovome se vidi da živi kod ženinih. Samo privremeno, naravno, dok posao ne krene.

• Cara™

bice odnjega dobar demokrata samo da krene da kaplje

• k

Obrve već ima

NAŠE
    A
    Š
    E

• b

Koliko nemate pojma osim jebaca. Inace uzivam gledajuci moralno demografski sunovrat nekada slavnog srpskog naroda.Negativna selekcija i potpuno odsustvo morala/ vere u Boga (fala komunjarama) dolaze po naplatu. Ima da dirindzite kod mene na njivi za kilo proje jebem vas usta hahahaha.

• Cara™

u boga i partizana pa na njivu redosled lol (ceka se stav o nauci)

• 6

добио инфо од КГБ

• Cara™

ajde jbt slusam sad ovo soros 81e imao bogactvo 100 meleona dolara koliko je to danas jbt

• 6

Ма немогуће?!

• 6

Ео стиго и Јово на сајт, чекајте да похвата инфо са Њикипедије па ћемо и о ваццинама и Сорошу.

• 6

Издржи још мало Јово, нећеш још дуго.