Poštovane vukajlijašice i vukajlijaši,
danas sam ođe kako bih vam predstavio jedan revolucionaran prijedlog koji može značajno podići ocijenjenost na ovom sajtu.
Naime, poznato je da je balkansko poluostrvo leglo internet vjerskih fanatika a da je ovo sajt koji upravo posjećuje populacija koja obitava na pomenutom prostoru.
Iz tog razloga ja smatram da bi se prilikom registracije svaki korisnik trebao izjasniti o svom vjerskom opredjeljenju i na dane praznika dobijati izvjesne beneficije.Te beneficije bi mogle biti npr. da se svaki plus kojeg na dan praznika zaradi broji duplo i da se tog dana svi plusevi koji podjeli broje duplo. Ili još bolje, ukoliko je posna slava da se primjenjuje taj sistem a ukoliko je mrsna slava i može da priloži dokaz da je servirao pečenje i domaću rakiju, da dobije neki token koji će poslije koristiti kao zamjenu za odabrani sadržaj.
Uh, da ne dužim. Pripadnici pravoslavne vjeroispovjesti imali bi ove beneficije za vrijeme Božića, Vaskrsa i slave koju izaberu; pripadnici islamske vjeroispovjesti bi dobijali ove beneficije za vrijeme svojih praznika kakav je npr. Bajram; pripadnici katoličke vjeroispovjesti bi imali iste beneficije kao i pripadnici pravoslavne (ja iskreno nemam pojma je l' oni slave slave), jevreja ne znam imamo li al' ako ima, raspitaćemo se i za te praznike, nije problem.
Ujedno bi smanjili i broj ateista na sajtu a opšte je poznato da su oni nikakvi ratnici i sjutra kad pukne puška i kad udare Njemci, prije će stati uz njih nego uz napaćeni slovenski narod.
Šta mislite?
- B
PODRŽAVAM IDEJU
- B
KIZO OBJASNIJO
- B
TACIT OSTROGOTIJA EST SERBIJA CITAT
- _
Sv. Jovan
- _
I neka tvoj stari ako bude imao nekad seks koristi kondom. Ako budete jednom imali zajednički koristite isto.
Kondom čuva srbe 
Пазл брате, тема ти је њесра. Да си предложио неко окупљање за твоју славу, још би и разумео а ово ми не иде у главу. Јесам верник, и поштујем већину српских обичаја, ал' ово никако!
А сад да се испразним... КОЈЕ ПИЧКЕ МАТЕРИНЕ се оглашава аутор расни и слични њему који не доприносе ништа овом сајту! ПАЗЛ је за вас Бог и Батина.. Искрен, Креативан, Маштовит, Јеботе за разлику од вас он ЧИТА! Не, не увлачим му се у дупе, само заслужује похвале јер ви не можете да му присмрдите, можете да му пљунете под прозор, и да му лижете бобанова јајашца док исти свира фрулу попут Боре Дугића! Бољи је од 90% аутора на овом сајту, и заслужује мало више поштовања...
А што се тиче кондома... Јебите ВИ нешто са или без њега па му реците нешто!
- AЈеботе за разлику од вас он ЧИТА!
Pa 'nako...
Pa 'nako...Nekad sam čitao nove defke. Sad samo prelistavam autore koje pratim na svakih nekolikio dana, mada ni to ne stižem od ovih takmičenja. Meni lakše to sve od jednom a njima ljepše kad im se napuni više pluseva odjednom.
EDIT: Obzirom da si na ostalo pobrojano u njegovom postu ostao nijem, računam da se slažeš da sam među 2,5% top autora. Zapravo ja samo priznajem nesssu i RaleQ-u da su bolji autori.
Бољи је од 90% аутора на овом сајту, и заслужује мало више поштовања...97,5%...
- _
Jes malo nezgodan naziv teme al može.
JA OSVEĆUJEM
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.