- Пд
Мислим да и модератори понекад имају потребу да неког банују , а да им то правила не дозвољавају. Ако уведете ово , има много лакше да им буде , банују лепо на 24 сата и обавесте аутора да ако настави да лупа глупости има трајно да буде банован.
- Ž
Ozbiljan si? :0
- Пд
Прилично. ( Не могу смајли да ставим , неће озбиљно да изгледа )
- Ž
Pa ljudi lupaju gluposti na svakom koraku. :(
Na šta bi to ličilo? A i svako različite stvari različito tumači, što je nekom nešto glupost, drugom ne mora da bude.
Mislim da treba da se drže banova za vređanje, spam i slično. :) - Пд
Да , али ја мислим на глупе људе који лупају глупости.И мислим на оне ствари које СВИ тумаче као глупости.
- Ž
I dalje je previše neodređeno, al' ko zna, možda i odobre, čekajmo kaizena. :)
- Пд
Е Отаку , на то ја мислим. Да има тога они би сад лепо могли да ме банују :)

A ja sam pokusao da kazem da je "lupanje gluposti" isuvise subjektivna stvar da bi neko mogao da je koristi kao kriterijum za banovanje.
Zamisli da se ispostavi da npr Surovi ima IQ 350 i da njemu sve sto mi kazemo zvuci kao balavljenje retardiranog neandertalca...
Eto, sad bi neko i mene banovao zato sto sam pokusao da ti objasnim zasto mislim da lupas gluposi :)- Пд
Гамби , то значи да се слажеш са мном?
- M
Ne bre ban, no bi bilo dobro da mu na profil bude stavljena etiketa "Gluuup!".
- C
Peki stalno se negde šlihtaš!

Ja sam za to da se stavi negde medju pravila:
Ovo je privatan sajt,moderatori zadrzavaju pravo banovanja bilo koga bez obrazlozenja.Vi se trudite da se ponasate civilizovano a moderatori ce se truditi da to pravo ne koriste.
Tako da ako se svi moderatori sloze da je debil i da zasluzuje ban-bice banovan.Kraj.
- Пд
Цара , сморио си више твојим коментарима.
Капетане , то није тако лоша идеја! :)

i onda taj neko napravi dupli nalog i smara sa pitanjima: a zašto sam banovan? a kako sam to lupao gluposti? a to nisu gluposti! alalallallala... ne vidim da rešava neke probleme...
ako si mislio na foru da možemo nekog da banujemo iako možda nijedan trenutan razlog od ponuđenih nije u potpunosti ispunjen, to odavno radimo, gotovo uvek ako je više razloga prisutno, ali nijedan dovoljno.

"i onda taj neko napravi dupli nalog i smara sa pitanjima: a zašto sam banovan? a kako sam to lupao gluposti? a to nisu gluposti! alalallallala... ne vidim da rešava neke probleme..."
Pa, kažete mu da ode na svoj profil i vidi etiketu (a etiketa je "banovan - debil"). Ne verujem da će iko imati obraza da pita zašto je debil. :)
- Ž
Da ja imam vlast, ja bi' ovo lockovao. :)
- Ž
Nažalost, nekad je i manje od 5% sasvim dovoljno da prave(i) haos u svakoj vrsti internet zajednice.

Surovi, da li je uvredljivo da kokoški kažeš da je kokoška? Ili bagremu - da je bagrem? :) Ako je neko debil, ko ga jebe. Koji će nam kurac. Samo spemuje sajt glupostima. Ako neko piše gomilu gluposti iz dana u dan, a većina mu završava na groblju, to je ništa drugo do spem. A spemeri treba da se banuju. Možda ne mora da im piše da su debili, ali može da im piše već postojeće: spemovanje sajta/foruma/četa. Znam da se ranije praktikovalo banovanje debila. Bilo bi poželjno da ponovo počne.
- Пд
...и још једном је Сурови оправдао свој надимак! :)

Gamby, kako bi se osećao da te sad banujem i da napišem da si banovan zato što si debil? i posle svega toga da te odbanujem posle dan dva i onda mi kao teba da komuniciramo ili štagod. nešto ne verujem da bi bio presrećan. Hoću da kažem, mogao sam, nije kao da u više navrata nisi spemovao sajt... Zašto si toliko siguran da bi baš ti bio zaštićen od toga kada bi bilo uvedeno? Ja evo, da se pitam, ne bih nikad voleo da blejim na sajtu gde neko može da me obeleži kao debila.
Meni se jednostavno ne dopada taj sistem sa vređanjem autora. Ako je on nekorektan, ne želim i ja da budem nekorektan. Ne znam, možda grešim.
- Ž
A ja sve vreme mislio da je to sa ''debilom'' drkanje. d(O_O)b (što dobar smajli!)
- BH
Ban je sranje. Mislim da bi se ljudi drugačije ponašali kad bi znali da ih ne čeka nikakva kazna, jer ljudski mozak funkcioniše tako da su mu drage zabranjene stvari. Kad bi znao da ne može da popije nikakve posledice za svoja sranja, možda bi u početku pravio ista, al bi se brzo smorio kad bi video kako svakog na sajtu zabole tukidi za to što on radi. Dozvola je najbolja zabrana. I da, ja sam utopista :).

Surovi, ne mislim na spemovanje neke teme iz zajebancije. Mislim na idiota koji piše kretenske definicije koje imaju 90% šanse da zavše na groblju. Naravno da se ne bih osećao dobro da mi piše na profilu da sam debil, jer to nisam. Naravno da bi bilo kome drugom smetalo. Ono "debil" jeste na neki način bilo zajebancija. Jebiga, hiperbola je dozvoljena stilska figura.
Znam i da kapiraš na šta sam mislio, jer si ranije upravo ti banovao ljude koji su pisali gluposti. I to nije bio privremen, već trajni ban. Mrzi me da kopam po forumu da nadjem temu gde si to i napisao. Sve si detaljno objasnio, mnogo bolje nego što ja to mogu. Ovo nije kritika, jer se u potpunosti slažem sa tobom po tom pitanju.
Nije mi jasno zašto se to više ne primenjuje.
I da, ja kada sam spemovao "Zamerke na moderaciju" bio sam banovan na 24h (ko li me je banovao, a? xD).

http://vukajlija.com/recnik/autori/82
trajni ban. lupa gluposti :)

Surovi nadam se da se zezas.Sve vreme dok sam citao sam hteo da napisem post u kome te podrzavam.Al ovaj zadnji post se nadam da je bila ironija.
Valjda svako ima pravo da definise.Nicije prve definicije nisu bile slavne.Jednostavno postoje razni intelektualni nivoi.Neko ja nivou definisanja fejsbuka i Caka Norisa a neko je na nivou definicije koja je kao mali elaborat na temu paralelnih dimenzija.Jebiga.Tako ti je to.
Zato sto je neko na nizem nivou treba da bude banovan?
On ne kvari ugled sajta,kvari svoj ugled.
Da njegove defke dobijaju pluseve,a sranje su,to bi kvarilo ugled Vuke.
Posto neko dodje,vidi sranje defku,lupi minus-i vidi da je skor 2:32 ...on ne zakljucuje da je sajt sranje zato sto je defka sranje.On zakljucaja da se na ovom sajtu tako debilne defke slabo kotiraju.To je opet + za Vuku.
@il capitano: ja to podržao, ali ja od jaunara 2007. nisam video nikoga kome su sve definicije idiotske tako da ono to nek postoji, ali garantujem da se nikada neće zapravo primeniti... kad već moram sve da crtam:D
a to što ti pišeš je drugi problem i netačno je :D ljudi dolaze, pišu, ajde ne idiotske, ali onako poprilično loše definicije i one postaju definicije dana, ili ti autori ulaze u top 10 najpopularnijih itd... i opet, na istoj smo strani, samo skrećem pažnju :D
"morate da znate da ovo nije sajt za sve ljude, i ne možete se pozivati na neka osnovna ljudska prava pošto ovde uglavnom ne važe. Recimo, nemam nameru da trpim nijednog člana koji za definisanje koristi kineski, engleski, portugalski ili bilo koji jezik koji JA i samo JA nisam u stanju da razumem, ili ne želim da ga razumem.
Takođe, po istom principu, neću trpeti imbecile. Žao mi je, jednostavno je tako. Za njih postoje posebne ustanove.
Uživajte,
Vaš moderator."
Ko je ovo napisao Surovi? :) Eto, pronadjoh to.
na ovoj temi, ako nekoga zanima: http://vukajlija.com/forum/teme/1700?strana=1
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.