Знам начин на који се бирају модератори,али причала сам са још неким члановима и дошли смо на идеју да би било добро и друге чланове на неки начин укључити у избор за новог модератора.
На пример да у овој теми чланови Вукајлије предложе особе за које мисле да би били добри модератори,а да од њих троје који буду имали највише гласова модератори и администратор изаберу једног.- M
Starlajt, znaš li ti da se na Vukajliju pokralo više glasova no u Crnu Goru za poslednjih 10 izbora?
- BH
Koga još boli dupe ko je moderator. To su trivijalne stvari svakom normalnom članu.
- BH
Tako je, vlajko. Pride dobijaju i 2 meleskinje, ako su muški moderatori ili Didijea Drogbu ako su ženski.
- BH
Loše si shvatila. Ja samo kažem da mi bilo mnogo bolje kad bi se članovi trudili da malo kreativnije učestvuju u radu sajta, a da ne beru brigu oko toga ko je moderator. Nije bilo ništa lično, žao mi je ako si tako shvatila.

Мене лично није брига ко је модератор,ал ето мислила сам ово да предложим моја је грешка што нисам знала да је већ покушано.
А било би боље да креативније учествују,јер све већи је број чланова а све мањи број добрих дефиниција.Сад једино да се уведе и бан за лупање глупости,али мислим да је то неко већ предложио.- BH
Tako je! Zaključ.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.