....a i za ostale aktivne avtore sajta.
Sve sam rekao u naslovu. Što je to bio toliki problem pa se 'ukinulo' groblje defki? Nema više ktitora, pa samim tim i opcije da se pristupi grobljaji. A nemamo ni svi krune nit pehare pa da imamo pristup ovom zakopanom blagu Vukajlije.
Kaizene, vrati nam groblje čoveče.
Ne vidim ništa loše u tome.
EDIT: Modovi, razgovarajte s gazdom, pitajte ga, nemate šta da izgubite, osim ako vas baš libo racku za ovo. A kontam da je tako. Ali računam da vam je stalo do NAS, kolko-tolko bar.- M
HOĆU DA GROBARIŠEM!

Manijače, brate u nevolji, podržavam te, ma i da je reč o napastvovanju Kaizenove babe... lolo Mada iskreno, nikad nisamo voleo čeprkati po groblju tuđih definicija, nekako mi to bezveze i perverzno, isto k'o da čoveku zavirujem u ormar s gaćama. Voleo bih imati ovu opciju samo da pristupim svojim obrisanim definicijama, da vaskrsnem i ponovo ispoliram neke svoje stare definicije, koje sam k'o vukajlijaški bebac nevešto napisao, a potom obrisao.
- M
Snobi nije rasan ne slušajte ga.
- M
I brate definicije ovih što su ih pobrisali kad su zapalili sa sajta. A i Mogša i Olanik.
- M
Napaliti se ko Vukajlijaši na groblje lololo.
Џорди
Да би читао оланика или Могшу и смејао се, рајт?Olanik manje-više, Mogsha je kult ipak, nema tu šta da se smejem, sve što je napisao je tačno.
Pre sam mislio na avtore tipa http://vukajlija.com/recnik/autori/14100- M
Ja bih dao Snobiju upozorenje pred ban zbog trolovanja i spemovanja na operativnoj temi.
- A
Dajte vamo groblje da zapalim sveću jednoj svojoj neprežaljenoj defki!