Predlog za poboljšanje sajta: Pristup groblju na stari način za nas obične smrtnike
  • Скелетор

....a i za ostale aktivne avtore sajta.
    Sve sam rekao u naslovu. Što je to bio toliki problem pa se 'ukinulo' groblje defki? Nema više ktitora, pa samim tim i opcije da se pristupi grobljaji. A nemamo ni svi krune nit pehare pa da imamo pristup ovom zakopanom blagu Vukajlije.
    Kaizene, vrati nam groblje čoveče.
    Ne vidim ništa loše u tome.
    EDIT: Modovi, razgovarajte s gazdom, pitajte ga, nemate šta da izgubite, osim ako vas baš libo racku za ovo. A kontam da je tako. Ali računam da vam je stalo do NAS, kolko-tolko bar.

• riffraff

Оћу и ја гробље!

• M

HOĆU DA GROBARIŠEM!

• kosmopolita

ajde stvarno...

• Скелетор

Grobljaja je do jaja realno. Pisao sam neke defke samo da bih kopao po svom groblju kasnije keve mi.

• Pepe González

Manijače, brate u nevolji, podržavam te, ma i da je reč o napastvovanju Kaizenove babe... lolo Mada iskreno, nikad nisamo voleo čeprkati po groblju tuđih definicija, nekako mi to bezveze i perverzno, isto k'o da čoveku zavirujem u ormar s gaćama. Voleo bih imati ovu opciju samo da pristupim svojim obrisanim definicijama, da vaskrsnem i ponovo ispoliram neke svoje stare definicije, koje sam k'o vukajlijaški bebac nevešto napisao, a potom obrisao.

• Скелетор

Lukšo, imaš autore koji su 'stekli' slavu upravo zbog tog groblja i nebuloza koje su izašle iz njihovog mozga ili čega već, ovako polako blede i niko se neće sećati njih za godinu-dve.

• krupovrbaski zmaj

nemam jos ni jednu odabranu defku, a tri mjeseca na sajtu, ovim tempom nikako necu moci pristupiti groblju ako pravila ostanu kakva jesu.

• Скелетор

Zmaje, ako nis duplak, ili jedan od kasnijih korisnika, onda ne znaš kakvih sve stvari ima tamo. Kakvog blaga.

• krupovrbaski zmaj

nisam duplak, kada sam postao redovam na sajtu tada vise nije postojao pristup groblju malim autorima.

• DCX

ZA! Oću grobarišem

• Скелетор

nisam duplak, kada sam postao redovam na sajtu tada vise nije postojao pristup groblju malim autorima.

pa do pre godinu i po valjda je SVAKI registrovani član imao fulku za pristup. Svako baš. Nisi mogao samo ako si bio u offu.

• krupovrbaski zmaj

pa i sam vidis kada sam registrovan, zutokljunac sam sto se tice autorisanja :)

• Л0Л

Плус, нов аутор би могао да баци поглед на оно што је избрисано и да схвати шта не треба да се пише.

Потпис на предлог!

• Џорди

ЗА! + 9417491704197

• TucanKamen

Odlična ideja!

• SnobIvanKenjoBi

Sranje, koji će nam kurac

• M

Snobi nije rasan ne slušajte ga.

• SnobIvanKenjoBi

Realno glupa ideja, zašto bi neko kopao po obrisanim definicima mislim ko normalan to radi

• Скелетор

Priznaj de se stidiš svoje prošlosti Snobi.

• drKomadina

Bar pristup parcelama vlastitih definicija, ako ništa drugo.

• Џорди

Да би читао оланика или Могшу и смејао се, рајт?

• Скелетор

Idemo na sve ili ništa Komadino, nećemo se zadovoljiti samo parčencetom.

• Перовић

Ma sve bre, neću ja moje da čitam, stidim ih se lololo

• бури

ima li ko da nije za ovu opciju?

• Џорди

Bar pristup parcelama vlastitih definicija, ako ništa drugo.

Јебе ми се за моје дефиниције, ако су обрисане знам да су лоше. А могло би и да се уведе неко коментарисање тих дефиниција...

• Перовић

А могло би и да се уведе неко коментарисање тих дефиниција...

Prećera ga.

• ninka_92

Potpisujem! Jebote, da mi je samo da vidim opet one nebuloze koje sam pisao na početku i da pročitam komentare u kojim me pljuju. :) Daj nam groblja Kaizene, k'o Boga te molimo.

• Peri d platapus

bas se nerviram sad sto ne mogu da citam moje stare defke i da vidim sta su mi odgovarali oni sto sam ih trolovao pa im obrisase defke :D i naravno da citam olanika :D
    i jebote da nisi reko da nema vise ktitora, ne bih provalio jos jedno godinu dana...

• M

I brate definicije ovih što su ih pobrisali kad su zapalili sa sajta. A i Mogša i Olanik.

• SnobIvanKenjoBi

Vi ste svi neuračunljivi i hoćete groblje da biste gledali stare defke koje su obrisane, a ko noramlan to radi? Zašto? Mislim da treba da posetite psihejatra

• Џорди

Prećera ga.

прећерах факат. Понела ме нада.

• M

Napaliti se ko Vukajlijaši na groblje lololo.

• ninka_92

Ivane, ne troluj, ozbiljna je tema.

• Скелетор

Џорди
    Да би читао оланика или Могшу и смејао се, рајт?

Olanik manje-više, Mogsha je kult ipak, nema tu šta da se smejem, sve što je napisao je tačno.
    Pre sam mislio na avtore tipa http://vukajlija.com/recnik/autori/14100

• Перовић

i da pročitam komentare u kojim me pljuju.

Hahah to to :)

• M

Ja bih dao Snobiju upozorenje pred ban zbog trolovanja i spemovanja na operativnoj temi.

• ninka_92

Ne, realno, u početku karijere su me pljuvali mnogi autori sa kojima sam sad dobar. :) Tipa, vrati se na fejsbuk i tako to. :) Mada, ne krivim ih, stvarno su bile očajne defke, pola viceva. :)

• Скелетор

Ninka, tebe probio Cara, da se ne lažemo:)

• YouCantHandleTheTruћ

Шта се стидиш, снобиване? Приђи гробу, узми бајадеру.

• A

Dajte vamo groblje da zapalim sveću jednoj svojoj neprežaljenoj defki!

• Џорди

И ланассе, она реално јебе трололо

• sedplas

Манијак
    Ninka, tebe probio Cara, da se ne lažemo:)

istina.

a sto se groblja tice - DAJTE GROBALJ!

• YouCantHandleTheTruћ

А шта мислите, кад фаца сахрани неку дефку, да л' очита нешто? Макар у себи.

• Џорди

што фаца?

• drKomadina

Ninka, na tvom profilu stoji
    6. 4. 2011. - 500
    9. 4. 2011. - 340
    Koliko je bilo duplaka?

ONTOPIK
    DEFINITIVNO ZA GROBLJE

• SnobIvanKenjoBi

On misli kao moderatori su face pa kao faca :)

• Малолетник

Saće dođe mod i zaključa temu i to je to.