PREDLOG: Da se ukine algoritam i vrati stari način ocenjivanja...
  • djorkaef

Samo je jedan od predloga nezadovoljnih autora, onih koji svakodnevno pišu, čitaju i ocenjuju NAJNOVIJE definicije.

Evo spisak autora kojima ovo smeta i koji se zalažu da se ovo promeni, a nadam se da će nas biti još više.

djorkaef,
    Džonimir,
    jebac_presretac*,
    Kashof,
    Čegrtaljka,
    Klinkenštajn,
    Fender Stratocaster,
    le piaf,
    Dr Quake,
    Agilni,
    Krle96,
    Фрајкор,
    janpi,
    Mlada Partizanka,
    Director,
    Plastični Zet
    GrayWolf,
    jocko,
    PROSEČNA SRBENDA,
    Bulgakov,
    RockyPadre,
    Kafa,
    Loksi,
    Шоне007,
    Rasni,
    Цокула,
    jugs.

Molio bih bez SPEMOVANJA.

Hvala.

• A

Stvarno je onaj algoritam za detekciju hejta i lajka očajan, treba ga srediti, uraditi bilo šta.

Brojanje ocena sa groblja dovodi do nekih komičnih situacija, takođe nesretna odluka.

• j

27. marta video ovu temu
    27 marta resio da ostavim komentar
    27 marta video da ne sme da se spamuje

• j

i da podrska za agilnog, dodaj me na spisak.

27.3.2015 dao podrsku agilnom za izmenu algoritma

• ps

Kilavom kurcu i dlaka smeta

• Радјард Куплунг

djorkaef

Samo je jedan od predloga nezadovoljnih autora, onih koji svakodnevno pišu, čitaju i ocenjuju NAJNOVIJE definicije.

Kakve veze ima taj algoritam sa čitanjem najnovijih definicija?

• djorkaef

Ne sa čitanjem, već sa ocenjivanjem.

• ps

Dodaj i mene ako vam znaci meni svejedno

• Радјард Куплунг

Dobro, brate, ocenjivanjem. Kakve veze ima? Šta tačno remeti?

• sunshine

Joj al bi vas ja na njivu pa da kopate kanale i zatrpavate.

• dusan1001

Posle bele vukajlije i ovog neće kaizen ništa uvoditi za vjek vjekova lolo

• A

Radjarde, algoritam prati ocene date nekom autoru. Tipa, ako čitaš svakoga dana definicije, pritom autor čiji ti stil leži svakodnevno objavi po dve definicije, ti nakon pet dana nećeš više moći nikada da ga oceniš, jer si mu uzastopno dao deset identičnih ocena.

• YouCantHandleTheTruћ

HAL: I know that you and Frank were planning to disconnect me, and I'm afraid that's something I cannot allow to happen.

• djorkaef

Pa brate,
    svaki dan isti ljudi pišu i ocenjuju defke. ja prvi, a verujem i ostali koji to rade, poštujem i cenim definicije za koje je uložen neki trud i na takvu definiciju neću da dam minus, a posle 10 istih ocena više ne možeš ocenjivati istog autora.

• director©

dodaj i mene
    a upisaću se i u suparničku listu
    meni isti kurac, a volim da pomažem ljudima

• Fender Stratocaster

Што се тиче оцена са гробља, ја сам на нули са њима или без њих, али оно што мени више од свега смета је то што нема довољно модератора да истовремено могу да се прате и форум, и радови. Немој да се зајебавамо, без замене за Циклона, Нату, Бруса, Џонија и Агилног сајт не може да функционише. Не могу Трућ, Фејс и Видра сами, а остали кад налете.

Само на читање и чишћење свих нових радова би одлазило по 6-7 сати дневно. Дефиниције се слабо читају и оцењују, можда је добро избацити опцију праћења, па нека сви читају само најновије и одабране. Исто важи за постере и реакције. Њих има 3-4 пута више него дефиниција, људи више то и оцењују, али модератори не бришу оне са лошим скором.

Нпр. онај Ребрасти је спемовао правећи 10 постера са истом сликом, данима су му стајали постери у дебелом минусу, нико није брисао све док га пар људи није пријавило да спемује па су му одмах обрисани скоро сви постери.

HAL: I know that you and Frank were planning to disconnect me, and I'm afraid that's something I cannot allow to happen.

Дејвиде, искључуј то сокоћало!

• Радјард Куплунг

LOL, super implementacija, kajzene
    Ja mislio da svakih deset ocena nekom autoru moraš da kombo-brejkuješ ocenom nekom levom autoru.

• Марко 

јао страшно

само да се врати стари чет и ништа више

• dusan1001

Ja ne znam zašto se oupšte bahće sa lajkom/hejtom kad je ocenjivanje u kurcu lol
    Niko se više ni ne trudi da lajkje/hejtuje

• Bushido

Čime se bave Bajaga i sledbenici, dok ja pijem pivce sa lucidnom azijatkinjom i raspravljam na temu fuzije.

• YouCantHandleTheTruћ

чекајте прво да заврши спојлере, па ћемо онда да пређемо на друге ствари.

• A

A to je potvrđeno da će biti urađeno? Ah.

• djorkaef

LOL, super implementacija, kajzene
    Ja mislio da svakih deset ocena nekom autoru moraš da kombo-brejkuješ ocenom nekom levom autoru.

Hahaha, eh da je bar tako. :D

• Миле Бубрег

Срварно јбт што не рушите владу, него вас јебу поени с гробљА? Кога боли курац?
    Нема 6. Октобар на вуки, морА то оштрије. Хауг.

• javio

Ej da te pitam koji je to ritam
    ej to je ritam ritam algoritam..

• director©

Нема 6. Октобар на вуки, морА то оштрије

DOLE PUJINE DOSMANLIJE

• javio

DOLEEEE!!!

• le piaf

Може за то вријеме умодовати још пар људи који ће се бавити искључиво дефиницијама (читати, давати савјете, едитовати, одабирати...).
    Овако се само бирају дефке од прије 2+ година. 1/10 се деси да буде млађа. Добро је Брус рекао једном како лако може наћи три аутора са по 100 генијалних дефки и бити миран годину дана одабирајући сваки дан по једну. Није у том поента.
    Насловна страна не презентује добро стварно стање на дефиницијама.

КВАРИША Добро, ја бих се требао поклопити по ушима, мени је скоро одабрана једна фришка, али имам у виду остале АШИРАВК

• Марко 

дефиниције су као косово

кога боли курац више

• Миле Бубрег

Дом стараца је реко да џаба сте кречили. Мене кад јебе алгротам, ја променим платформу....

• ciklon

YouCantHandleTheTruћ

Još si ti neiskusan - mnogi verovaše da će promena biti redovnih. Ali, avaj!

• Pepe González

Ej, da te pitam
    koji je to algoritam
    ej, to je algoritam
    algoritam da te pitam

• director©

Маркo
    кога боли курац више

pleonazam

• Puzzle-Fox

Legenda kaže da će se to desiti ovako

http://i.imgur.com/brxJqUz.png

• djorkaef

Може за то вријеме умодовати још пар људи који ће се бавити искључиво дефиницијама (читати, давати савјете, едитовати, одабирати...).
    Овако се само бирају дефке од прије 2+ година. 1/10 се деси да буде млађа. Добро је Брус рекао једном како лако може наћи три аутора са по 100 генијалних дефки и бити миран годину дана одабирајући сваки дан по једну. Није у том поента.
    Насловна страна не презентује добро стварно стање на дефиницијама

Bilo bi lepo...

• GrayWolf

Додајте ме на листу, такође сам за промене, са гробљем немам проблема, пошто су ми углавном тамо дефиниције које имају 2-3 плуса више тако да сам са те стране у добитку, мада заболе ме и да сам у минусу са те стране..лололо..

• Kvejk

***Sa ciljem da nikoga ne uvredim a situaciju koliko-toliko iz svog ugla prikažem...***

Trenutna ekipa modova kad su u pitanju defke ne radi posao kako treba.
    Ne brišu silna sranja od definicija, samim tim nanose štetu sajtu, dobre defke (ili bar one malo bolje) budu zatrpane u moru raznoraznih gluposti pa budu katastrofalno ocenjene... Onda slab skor umanjuje motivaciju autoru za pisanjem, koliko god on pisao za svoju dušu, i sve tako u krug. Prosečan lik koji bi i pročitao nešto, posle par pročitanih sranja izgubi volju za čitanjem istih i batali, modovi definitivno to ne kapiraju... ono što možda i vredi bude takođe zapostavljeno i uništeno. Bole njih brige, odaberu nešto od pre 8 godina, nikome ne brišu ništa i svi zadovoljini...
    Drugo, stara garda stalno nešto likuje i sad ih zabole za defke, :mi smo sve izdefinisali, tu smo godinama, šta se vi novi palite... stalno neka sprdnja na račun novih, čast izuzecima... kapiram i to. Svaka čast na urađenom do sada, samo ne opstruirajte ovakve pokušaje :)

Što se ocenjivanja i skora tiče, tek katastrofa. Obavezno vratiti stari sistem i prosek ocena, bez obzira na to što su se nekada dobijale hiljade pluseva za najobičnije viceve. Evo glup primer... ''štreber autor'' će non stop štancovati svakojaka sranja, nešto i obriše ali i to sa groblja mu ulazi u skor. Osim neke lične satisfakcije autora :super porastao mi skor za 3 poena, još malo pa sam 3000 i neki: generalno ne postoji nikakva poenta, kvaliteta nigde (jedino bi prosek nešto govorio o njemu). Skidajte ocene sa groblja (i sam sam oko 200 u plusu) to su sranja... pitanje je samo ko je to pre shvatio ti ili mod.

Takođe razumem i tek registrovane autore, želja za skupljnjem poena i te fore pisanje svega i svačega... Kad sam došao pre koji mesec na sajt... pa napišem neku izdrkotinu, Ciklon obriše, oću da ga hejtujem... a onda vremenom skapiraš realno stanje i koliko je čovek u pravu. Moja preporuka Ciklon i Agilni ponovo... bar da brišu gluposti.

I još ono 10 plusa pa minus, zašto? Kako dati na primer minus Bubregu kad je čovek pisac, umetnik?

• Bazzi

I još ono 10 plusa pa minus, zašto? Kako dati na primer minus Bubregu kad je čovek pisac, umetnik?

jbg ja mu bas juce dadoh minus a da sam znao da je on ne bih

• Bruce

Drugo, stara garda stalno nešto likuje i sad ih zabole za defke, :mi smo sve izdefinisali, tu smo godinama, šta se vi novi palite... stalno neka sprdnja na račun novih, čast izuzecima... kapiram i to. Svaka čast na urađenom do sada, samo ne opstruirajte ovakve pokušaje :)

Našao sam se malo prozvanim pa da se oglasim: Izvini molim te, nikad ništa od navedenog nisam rekao, uvek pohvalim dobru defku bez obzira ko je autor (pod uslovom da je pročitam). To što sad mnogo manje čitam stvar je aktiviranja na drugim mestima i ne posvećujem jednako vremena Vukajliji kao ranije.
    Ne opstruira niko ovakve pokušaje, bar ne oni koji cene defke. Doduše, odlučio sam da ne učestvujem ni u kakvim pokušajima predlaganja popravki, više mi to nije prioritet.

Skidajte ocene sa groblja (i sam sam oko 200 u plusu) to su sranja... pitanje je samo ko je to pre shvatio ti ili mod.

Slažem se. Meni je ovde bio vrhunski cilj da uđem u top 20 da bi bio na prvoj strani najocenjenijih autora. Bio sam prezadovoljan trećom pozicijom. Da se ne lažemo, fino je biti prvi, ali da sam zaista želeo te ocene sa groblja ne bi toliko svojih defki obrisao. Ima tamo sigurno preko 5000 pluseva, ali što se mene tiče mogu slobodno ostati gde i jesu - na groblju.

• Kvejk

@ bruce
    Taj deo posta je možda i suvišan... i nije deo teme al' eto.
    Apslolutno nema potrebe da se nađeš prozvanim. Pa ti uz profa najaktivniji iz te stare garde... i ne samo aktivnost već kvalitet u kontinuitetu.

• Bruce

Jebeš kvalitet, daj da se zajebavamo malo :)

Tu sam već više od pet godina, otkako sam se registrovao Vukajlija je manje-više ista. Ne računajuči kozmetičke promene i drugačija interesovanja prisutnih ništa se suštinski ne menja.
    Bela verzija je donela mnogo noviteta, bila toliko uspešna da je jedan deo toga i prenet u ovu botoksovanu verziju stare babe, ali to nije dovoljno. Razumem ja i kaizena da je sajt već drevan u terminologiji informatičkih zbivanja, ali razumem i potrebe ljudi koji ovde dolaze da se nešto menja. Ja sam se prilično smorio, ali sam u fazonu "dok su tu ljudi biću i ja", više mi nisu potrebni noviteti da bi me ovde držali.
    Na žalost, pre će Srbija u EU nego korenite promene ovde.

• Džonimir

Овако се само бирају дефке од прије 2+ година. 1/10 се деси да буде млађа.

Odličan predlog. Realno, na sajtu trenutno nema nijedan mod koji prati definicije. Podržavam i ovo oko groblja jer koja je svrha groblja i zašto se brišu definicije ako se ipak računaju?

• Bruce

O da, ali isključivo nekog ko će se obavezati da to zaista i radi, nekog Urrada za defke.

• Kvejk

Jebeš kvalitet, daj da se zajebavamo malo :)

zezanje je i stvorilo ovaj sajt... dok ga bude biće i sajta :)

• Džonimir

Nije loša ta ideja za Urada. Ne znam samo da li ima neka mogućnost da mu se instalira smisao za humor. :)

• jocko

Što mrzim kad nisam u toku...

Upiši i mene na spisak.

• javio

A za šta je spisak?

Delite polutke ili granje neko?

ako je granje upiši i mene, hemiju neću.