- P
Ovo su verovatno mnogi predlagali, ali mislim da je sad idealno vreme da se podsetimo ovog odličnog predloga pošto je u toku uvođenje nekih novina na sajtu.
Dakle, ako uđem u profil neke osobe i njene postove na forumu, klikom na autora da te odvede do NJEGOVOG poslednjeg posta u toj temi, a ne poslednjeg posta u temi uopšte. Mnogo bi bilo korisno ovo uvesti, a pritom i nije zahtevno.
I drugi predlog: pošto ima mnogo postera i mnogo đubara, valjalo bi uvesti posterskog moderatora. A šta je to konkretno? Može samo da briše neodobrene postere i to je sve što on može. Nikakvo odabiranje, skidanje hejta, pristup modforumu, ništa, dakle, samo brisanje đubara. Oni bi se dosta češće menjali od ovih normalnih moderatora i to je otprilike to. A ko bi to bio i na koliko bi se menjali (ja bih to stavio jednom u par meseci), to je na kaizenu.

Ovo za forum je veoma praktičan predlog, meni je to smetalo i falilo, ali sam zaboravio da predložim. Svaka čast, Peksonije!
Već vidim sadašnje apsolutne moderatore (postera, definicija, himenova emo cava i sudbine moje babe Mare) kako tipkaju kontra-argumente uvođenju funkcije posterskog moderatora. U njihovu apsolutnu moć se ne dira, ne žele ukidanje rojalskih povlastica pretnjom kliktanjem na ban dugme kad ih neko u diskusiji razapne k'o Bambija na ledu :D

Ovo prvo je olična ideja, bilo bi dobro da postoji lista postova po temama, nedavno sam tražio nešto što sam pisao ranije i nisam mogao da nađem. Znam da je "tamo negde" al nisam pao s marsa da pregledam teme od 10+ strana i tražim svoj post.
Ovim drugim meni lično na kraj pameti ne bi bilo da se bavim ali možda bi neko i hteo ako se ponude određene povlastice.
- PA što se drugog predloga tiče ... neka postave tebe da brišeš ta govna lolo ;)
Neka hvala, ima ljudi koji to žele da rade. :)

Ja ovih dana očekujem poziv od kajzena..
I očekujem ovakav razgovor:
http://i27.servimg.com/u/f27/16/47/01/45/smart10.png
Ja podržavam oba predloga.
Prvi praktičan, drugi zato što postere na vukajliji sve češće koriste za kojekakva privatna strančka-udbaška govna, prozivke i sl. čak su mi slali poruke na fejsu sa slikama nekih seljanki koje su im otele momka, devojku, drugaricu, kravu, motiku... da od njih napravim poster uz komentar kojim ću da ih namažem.
Ozbiljan sam.
Toliko.- lpošto je u toku uvođenje nekih novina na sajtu.
kojih novina?!?!
elem, što se tiče tvojih predloga, imaš od mene +1 (naročito za ovo za postove na forumu)
- Plemaja
kojih novina?!?!
Pa, recimo, par detalja je uvedeno kao što su vreme kada je nešto odabrano, "prijavi" dugme i tako to...
- l
a to.. niš posebno...
- l
predlog: zaključajte sve teme!

Link ka poslednjem postu autora je trebalo davno ubaciti, to mu dođe neki standard na forumima, a za postere svakako, takva praksa bi posle nedelju dana drastično smanjila broj dokonih sajber seljobera koji pokušavaju da u naletu ingenioznosti jednim klikom kupe sebi jeftinu popularnost od gomile njima sličnih i preostalih duplih slepačkih naloga.
Link ka poslednjem postu autora je trebalo davno ubaciti, to mu dođe neki standard na forumima, a za postere svakako, takva praksa bi posle nedelju dana drastično smanjila broj dokonih sajber seljobera koji pokušavaju da u naletu ingenioznosti jednim klikom kupe sebi jeftinu popularnost od gomile njima sličnih i preostalih duplih slepačkih naloga.Од просте ствари си направио баш компликовано срање :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.