Plakanje za obrisanim definicijama dana
  • Earthworm Jim

Svi znamo da je bilo mnogo nezadovoljstva zbog brisanja definicija dana. Neki su čak i teatralno odlazili sa sajta dok su ih ostali članovi vukli za rukav i drali se "Ostani!", ali njihovi povici bejaše nebitni, utonuli u teškoću koraka neshvaćenih genija.

Hajde, ne stidite se. :)

• Earthworm Jim

Evo, men' se plače za onom "Stariji brat", baš je bio dobar sastav. Razmišljam da ja definišem mog dedu, pa deda mene i onda tako svi da se porodično definišemo.

I 'oću i da znam šta je sa današnjom, jer verovatno bi bila super kao i većina drugih definicija dana.

• Anabel Lee

Ja se sjećam jedne ali ne znam tačno kako je glasila (ni čija je bila).
    Primjer je bio nešto kao:
    " A: 'Jesi vidio kako Maja ima dobru sisu?'
    B: 'Vjerujem' "
    A definicija je i bila za "vjerovanje" ili već nešto slično.
    Eto pišem čisto da ne plačeš sam. :)

• Пд

То је она мотикина , она је била онако überkul , ал јеб'га...

Иначе та за старијег брата је била онако баш слатка и весела баш ме је подсетила на време кад ме је старија сестра лешила од батина мојим дрвеним мачем... И подсетила ме на оно кад сам ја мог млађег брата ( не рођеног ) развачио од батина кад ме зеза... Штета што не могу шљокице да се ставе преко текста дефиниције , баш би лежало на ову...

• THE KTITOR

Ja placem za onom o "mojoj bivsoj devojci", greota majku mu sto je jedna takva definicija izbrisana :'(

• Earthworm Jim

Današnja je nepravedno obrisana kao plagijat, samo zato što je ista kao neka druga definicija. Šmrc.

• Električar 

Ja se smejem moderatorima u lice i kažem NEMATE ŠTA DA MI OBRIŠETE!!!

• Роберто Инцестицид

Ne smirujem se tri dana, sve otkako je obrisana "Stariji brat" definicija. Bila je tako revolucionarna. Jeste da sad malo ženski plačem, ali muka me naterala. :(

• Leo Belosvitac

Pustite "Ne daj se Ines" i setite se ove Vukajlije.
    :((

• Бадвајзер

Уу брате који некропост.

• 6

одакле копа овај теме јебено

• Earthworm Jim

Odlicna tema upis