Dakle, molim moderatore da se izjasne zašto gorepomenuti dobija ban na svaka tri dana po isteku prošlog, i to sve duži i duži. Prvo na 60 dana,, pa po isteku tog nakon samo par dana ban na 10 dana. I sad na 120. Kakav je to način?
Ajde ja mogu da razumem na 5, 10 pa i na 20 dana za spem foruma, ako je nešto baš preterano, ali jebemumater na 120 dana za spem, stvarno je previše.
Smanjite čoveku ban, ne budite goveda uvek.
Dakle, molim moderatore da se izjasne zašto gorepomenuti dobija ban na svaka tri dana po isteku prošlog, i to sve duži i duži.Nisam mod, ali ne treba ti mod da ti kaže pravila sajta.
Svrha bana je da se dozoveš pameti, ako se ne dozoveš bićeš opet banovan, samo na duže jer je ban progresivan. Dakle, on verovatno se nije dozvao pameti.
Može katanac?
Dakle, molim moderatore da se izjasne zašto gorepomenuti dobija ban na svaka tri dana po isteku prošlog, i to sve duži i duži.pa na neki nacin si sam sebi odgovorio. svaki put sve duze i duze jer ih je smorilo da ga opominju iljadu puta. kao, ne moze isti ban za mene ako prvi put spemujem i za nekog ko spemuje sedamdesettreci put.
- Ј
УА СЛУГЕ ЗАПАДА
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.