Спе®мерска екипа 8
  • МаријанаП

Дошло време за нову тему.

Слободно наставите где сте стали.

• Električar 

Au ala smo brzi sa popunjavanjem :D

SSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMM!

• Мици

SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm

• Vučica21

SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• Др Јанковић

Кад пре нова?

СССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССССС
    ПППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППППП
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    РРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
    ММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Мици

Виш како смо експресни, час послаа...:)))

• Мици

Јој кад видим ове маторе спотове скроз су ми смешнии...ал песма је :)))))))))

• maloletna budala :)

Dobra.......došla i ja da doprinesem temi svojom pojavom :D

Kakav god to bio doprinos.

• Др Јанковић

Сваки пост на теми је допринос.

Uf, uf, ala smo zvanični. :D

• Мици

Малолетна, па ти се подразумеваш, нема допринос во-но, где је муж ту је жена и крај причеее...:)))

Doca je bio pijan, pa smo ga smotali.

• Мици

Ххахахаха а неее, ја вас венчала сад нема назад...:)

• Др Јанковић

Нисам био пијан,само сам покушавао да отерам колибрија мувопичом.

• Мици

Ххахахаха Докторе, сад ти је добро?! Или...

Mislim da mu nije baš najbolje, al' sad nema nazad.

• Električar 

E ne može to bez popa,onda se ne važi :D

• Cara™

Die bitter Spermen, ist aufgang nach Spermen City!

• Мици

Елек, попадије је учинила своје. :)
    Хрњау не разумем :Р

• Električar 

Ma spojio na masu,pusti ga :D

• Мици

Шта је који клинац спојило на масу?

• Мици

Јебеш ми све ако је теби дообро, данас...ударило ти сунце у главу изгледа :)))

• Cara™

heheeheheh, tako nekako :)

lupetam...pokusavam da ubacujem Špermen u kao nemačke reči...sve je praktično bez značenja...samo spemujem :)

Ist das Spermen TM grosse nachtwas?
    Hahahaha, Spermen eksplodiren auf Vukajlija.com, das Spermen sajte! ahahah

• Električar 

Ma jok,nisam bio danas na suncu...dobro jesam malo :D

• Мици

Па то је у питању :Р
    Хрњау, па тако ми кажи :)))

• Električar 

Pa to ti pričam!

• Cara™

hehehehe, taj rad, vi vec imate svoje spike a ja dodjem ovde da se ispoljavam na lažnom nemackom! :) (ovde mi bar niko neće zameriti) :)

• Мици

Омиљенета дефка, обожавам је, Џимијева најбоља!!!

• Мици

Хахахах кад год прочитамм ово одмах се сетим овога...

Електрични је за мене,ма јашта море.

-------------------------------------------------

• Električar 

Briši bre to,nemoj da se brukaš.

• Мици

Њањааањањањааа нећууу :))))))

• P

Trololol, ljudi. :D

• Мици

Пекки па ђес? :)

• Električar 

Ajoj evo ga kolega što drži vežbe.

• P

Evo mene. :D Šta je sa vama?

• Мици

Ххааххаха е ништа...поп и попадија ко и обично...:))))

• Električar 

Krstimo se od jutros,od šes'.Boljih hrišćana ovde nema :D

• Мици

Тај рад! :)

• P

Hehehehe, zezate se, boli vas uvo. A ja sam danas jako nervozan. -.-

• Мици

Пекки, што?
    Елек, пресудан фактор. :Р

• Električar 

Koleginica ga izradila,sto posto.