Kaisene,primetio sam da su se pojavile reklame na Vukajliji.Znao sam da ce se to desiti kada sam video u dnu stranice da pise "marketing".Da se razumemo,nemam ja nista protiv toga ti zaradis na trudu koji si ulozio da napravis ovaj sajt ovakvim kakav jeste,i ja bih uradio istu stvar.
Razlog zbog kog sam otvorio ovu temu je - nadam se da ces,kao i do sada,pokazati dovoljno mudrosti da nadjes pravu meru i da reklame,baneri i ostala cuda nece potisnuti ono zbog cega smo ovde u drugi plan.Mislim da je ovoliko koliko vidim sada sasvim dovoljno,preko toga bi bilo iritantno.
Da,to desno.Ni ja nisam primetio iz prve,sto govori koliko je dobro uradjeno.
- M
To je to, moramo peticiju da napravimo. Biće sad da kaizen napiše da ide na poslovni put na neodređeni vremenski period. :)

Smršajte bez gladovanja
Nikada nije bilo lakše izgubiti suvišne kilograme nego sada.
www.zivi-zdravo.comova mi je omiljena ♥♥♥

Procesna oprema
Pakerice,dozerice,mikseri,punilice transporteri,zatvaracice,sortirke..
www.elektronsr.commeni ova :)
- M
Pušti ti njih Kaizene, no reči ti mene đe da podnesem prijavu za marketing menadžera. :)
- M
Je l'. E, ovako Vule: Nemam školu za to, ne znam da radim na "računaru", nisam upućen u daktilografski posa', nemam prethodnog iskustva, nemam srednju, nemam nikakve preporuke, ali umijem da radim prekovremeno! Pa, đe i u kol'ko da dođem na posa'?
@ selenijum
Prvo, ti si jedna prljava kapitalistička čistunka! :) Onda bi moralo da se obriše i nekoliko (dobrih) definicija o reklamama i raznim Bonuxovima, Aceima... Znači, neće da može. A ja sam za to da ih pljujemo dok ne odluče da povuku sve njihove smrdljive reklame sa ove svetinje! Puč ćemo organizovat' da svrgnemo Kaizena i da Vukajliju prepuštimo narodu! Ima albanske hakere da platim da sruše Vukajliju do poslednjega bita! :) A zna li ko inače kol'ko košta reklama? :) 
Ne kenjaj Mensure,ove reklame imaju i jednu veoma pozitivnu stranu:
Ukoliko ovaj sajt bude Kaisenu donosio novac,Kaisen ce ovom sajtu posvecivati vise vremena.Dokle god mu je ovo samo hobi on ce davati prvenstvo onim drugim stvarima od kojih sada zivi i placa racune.Kada Kaisen bude mogao platiti te racune od Vukajlije imace vremena i volje da nam ispuni sve one sulude zahteve "moze li da se napravi ovo,moze li da se napravi ono,a kako bi bilo da..."- M
Volio bih da je tako, ali imam loš predosećaj...
- M
Ja te oglase do dana današnjega nisam gleda' ođe, a prije sam vidio sliku nekakvih točkova za ne znam ni ja šta. Brate Kaizene, ako ti trebaju pare, napiši žiro račun pa neka daje kol'ko ko 'oće i može. Što misli o ovome ostala Vukajlijaška populacija? A?

Da, to su "google oglasi" koje svako može da stavi na svoj sajt, i koji u skladu sa tim donose jako malo para (na ovoj poziciji ce mi doneti ~ $100 mesečno a toliko me košta server).
Ako budem ikada uspeo da prodam prostor za oglas banerom (koji donose znatno vise para) on ce biti skroz gore iznad novih klipova(zato što je to jedino koliko toliko primamljiva pozicija za oglašivača).
Takođe možda ću dodati još ovih "google oglasa" ali to će biti vidljivo samo neprijavljenima (jer je opšte poznato da redovni posetioci slabo klikću).
- dl
Ne smetaju nam reklame. Daj nađi nam sponzora da nam organizuje jedno okupljanje.

realno sliike i klipovi bi opušteno mogli da se uguraju u dno strane, a najnovije def odmah ispod logoa, da budu jedno 4 reda i da imaju neku strelicu da se listaju u realtimeu (kao flash trip onaj recimo sa prikazivanjem slika, da učita samo taj deo strane)
onda bi se dobio ceo taj prostor desno za banere, a opet bi ljudima sve bilo na klik bez nekih muka prevelikih...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.