Trapavi ali srećni
  • СМарко

Što mislite o smotanosti ili trapavosti?
    Je li ona urođena ili se stiče vremenom?

Naime, ja sam još u osnovnoj školi bio možda i najspretniji u mojoj generaciji, uvijek sam se pentrao, skakao, trčao, igrao fudbal, košarku i sve to, dok je bilo likova koji nisu umjeli da potrče, stalno su se saplitali, igrali su fudbal kao da imaju dvije lijeve noge, za košarku i da ne govorim.
    Upisao sam i dif prošle godine, položio prijemni lagano, međutim kasnije sam se prebacio na elektro, no to je nebitno, primijetio sam da sam u zadnje pola godine postao malo smotan.
    Sad sam išao do WC-a i sve se teturam kao da sam pijan, za malo sam se sapleo, i to je česta pojava, pogotovo u zadnje vrijeme.
    Umijem i dalje da idem na rukama i sve to, ali kao da sam postao trom, lijen, ne znam ni sam...

Da li sam to stekao mojom lijenošću i neradom?
    Jer opšte je poznato da nakon dobre partije fudbala, košarke, bilo kog sporta, čovjek se osjeća mnogo bolje i ljepše, osjeća neku sigurnost itd...

• zp

Moje licno misljenje je da si kolicinom piva (demonstrirano na temi Fotografije Vukajlijasa- prim.aut.) poremetio neke nerve u svojoj glavici i takodje sjebao centar za ravnotezu. Predlozila bih ti da pijes jos jer se klin klinom izbija.

• СМарко

Moje licno misljenje je da si kolicinom piva (demonstrirano na temi Fotografije Vukajlijasa- prim.aut.) poremetio neke nerve u svojoj glavici i takodje sjebao centar za ravnotezu.

Fino zapažanje... Gle, ja i dalje imam sve predispozicije kao i prije, samo sam više mlitav, kao da sam ono umoran i da mi je sve smor, kao bez kostiju čovjek :)

Predlozila bih ti da pijes jos jer se klin klinom izbija.

Odlična ideja!

• zp

Otupljen si od piva, razumes? Znaci ili rehabilitacija i apstinencija od tog bozanskog nektara ili klin. Meni se vise svidja druga ideja:) I sam si rekao na mojoj temi da podstice tvoje retoricke vestine- i eto to je plus:)

• СМарко

Ma može apstinencija, lako je :)
    Ali ako treba da se drži neki govor, valjalo bi popiti bar dva litra :)

• Фејзбукманијак

Устани мало са тог компа, на виче ти џаба Рајка! Па ћеш се вратиш у форму :))

• zp

A cekaj, koje je tvoje pitanje u stvari? Kakvu pomoc trazis? Ili zelis utehu u tome da su i drugi teturavi kao ti?:)

• СМарко

Устани мало са тог компа, на виче ти џаба Рајка! Па ћеш се вратиш у форму :))

I ovo je tačno :)

A cekaj, koje je tvoje pitanje u stvari? Kakvu pomoc trazis? Ili zelis utehu u tome da su i drugi teturavi kao ti?:)

Ne, ja sam htio mišljenje o trapavosti i o trapavim ljudima, zašto su takvi. Recimo previsoki ljudi su trapavi, niski su brži, okretniji i to :)

• Фејзбукманијак

Ево мишљења... Мени много иду на курац, као и све ствари које нису по мојој вољи! Шта ћу такав сам... много се изнервирам кад видим неког трапавог, поготово ако игра са мном у екипи! Ето!

• zp

Mislim da se velika vecina radja tako. Ima i izuzetaka, kao sto si ti, ocigledno. To je sigurno do nacina zivota. Ali meni to ume biti i simpaticno:) Ako nista drugo- pravi je icebreaker:)

• СМарко

I mene nerviraju iskreno, ali ne znam zašto, valjda zato što sam ja spretan, pa ono... ne razumijem kako oni ne mogu :)

• Јова

"dok je bilo likova koji nisu umjeli da potrče, stalno su se saplitali, igrali su fudbal kao da imaju dvije lijeve noge, za košarku i da ne govorim. "

ja sam bio taj. Nisam se baš stalno saplitao, mogao sam malo i da trčim, ali za fudbal i košarku težak antitalenat.

Čupalo me to što sam volio vozati bajs i rolere, a trenirao sam i plivanje.

• СМарко

A inače jesi li trapav i smotan? Ima li razlike od tada i sad?

• Јова

Sad mislim da nisam ni trapav ni smotan, ali sam i dalje netalentovan za ekipne sportove.

• СМарко

Ma ja sam se samo umrtvio izgleda, vučem se kao mrtvak :)

• zp

Sedi, Marko, i razmisli o tome:)

• СМарко

Ja sjedim cijelo vrijeme i razmišljam o svemu, samo ne o tome što je za mene dobro :D

• zp

To je bilo ironicno, utrapavio si se, ustaj!:)
    P.s. fotka na avataru ti je bas kul.

• СМарко

Maj biiiir mmmmmmm biiiiiiir :D

• n!n@

Jel zvao neko? ...Nije? Onda sam sama došla, jer pričate o mojoj sorti. Ovaj, pre svega, razumite nas, nije nam lako... Eto, mog slučaja. Volim brzo da hodam, ali činim to tako da usput obaljujem sve stvari oko sebe, potom se vraćam i kupim za sobom. (Što ,eto, ne bi' morala da radim, da živim sama, jer bi' stvari bile koncentrisane na patosu). Na ulici se sudaram s ljudima, jer se okrećem za mačkama (četvoronožnim, da se razumemo) ili gledam u nebo, zgrade...Uglavnom, ne snalazim se. Sve mislim da je moja trapavost prouzrokovana sanjalačkom prirodom, jer je posve normalno da ako spavaš preko pola dana, počinješ da se loše ponašaš na javi, pa i kad je prostor u pitanju.

P.S. Što se tiče mojih fizičkih karakteristika, visoka sam za žensko (šta god to značilo), ali poznajem i više, a manje trapavije od mene.

Smajli za kraj.

• Francky Delevra

Žensko može da bude trapavo...ako je već trapavo. Jebiga.

Trapavi, iliti smotani muškarci mi se gade identično koliko i glupavi. Čak možda i više. Zato što glupav ne može svojom glupavošću da ti prospe kafu po lap topu ili sadržaj kafanskog stola u krilo. Ne može da nanosi štetu svakim svojim jebenim pokretom. Najgrđe je što ljudi na svoju smotanost uopšte ne gledaju kao na nešto loše.

Smotan sam pa šta.
    Šta pa šta pička ti materina?! Idi treniraj nešto, ganjaj loptu, skoncentriši se konju. Radi vežbe, ne zvernjaj okolo. Vidiš da izgledaš k'o dimaš dečiju paralizu. Jebo te Deki Pantelić, isti ste.

• celt

u bre frenki :)

ja nisam trapav, imam finu koordinaciju i ta sranja, ali imam iz nekog razloga sklonost ka samopovredjivanju (moz se kaze trapavost)

Najgore sam proso kad sam pre par god na malti probao da sidjem niz neke kamene stepenice u more, skliznuo na neko sranje od algi sto se ne vidi, a klizavo ko led, i pokusao da se zadrzim na stepenicama, pritom polomivsi palac. morali da ga operisu da nameste kost, neki zajeban prelom bio, sto se desava prilikom tuca, a nije me ni bolelo, nisam ni verovao da je prelom, mislio sam da sam ga istego il tako nesto...

sto je najgore, da sam bio trapav ili pijan samo bi lupio dupetom o stepenice i skliznuo u vodu bez povreda.

• V

Smotan sam pa šta.

Smotan i ponosan.

• Tračica

I'am dve leve ruke al samo za odredjene radnje npr d' ušijem nešto, da pravim origami itd...o nogama neću ni da pričam...

• n!n@

Kucam ovo pomorandžu cedeći po tastaturi...Nego, jel pitao nas trapave neko da li nam vi spretni idete na gangliju? Vi što nas psujete svaki put kad razbijemo jebenu kristalnu čašu, jer nam se žurilo u wc. O japanskim vazama da i ne govorim... Kakva bezosećajnost i nerazumevanje za drugačijeg od sebe!

• Lutak iskrivljenog L

ja sam strasno trapav, ne znam loptu da sutnem, zapravo smotan sam za sve sportove s loptom, u kosarci me vadi sto imam dva metra i to me strasno vadi, neprecizan sam i mrsko me da skacem ali u vecini slucajeva pobedim, narocito ako u ekipi imam nekog pravog timskog igraca...da sam nizi i da ne mogu da se vadim na visinu mozda bih se vise i trudio i ganjao tu loptu

ne podcenjujte trapave ljude, secam se kad sam u osnovnoj trenirao kosarku imao sam cast da igram protiv macvana, decko je bio strasno trapav, lupali smo mu banane, cak i dosta nizi likovi od njega, ali jbg, decko bio uporan i trenirao, sledeci put kad sam ga video na televiziji kako dize pehar kad su kao klinci pobedili na evropskom

• StrajaKg

ja nisam trapav
    i drago mi je zbog toga
    a slažem se skroz sa Frenkijem, pogotovu sa "pa šta trapav sam"
    -e smrdiš
    -pa šta
    -pa okupaj se some!
    eto, trapavost je izlečiva, ako se uoči na vreme :D
    svakoga dana u svetu se preko 200 miliona ljudi isfleka hranom zbog svoje trapavosti
    pomozimo im SMSom na 6464 (važi za sve mreže)
    trapavi ljudi nisu ništa drugačiji od nas

• messalina

Mene zovu trapađoza. Enough said.

• StrajaKg

Pomozimo messalini, ja sam svoj SMS poslao, a vi? :značajan pogled oči u oči, kao Koštunica na posterima 2000neke:

• n!n@

Eto, pošla da uplatim kredit...
    Nego, jel se seća neko epizode iz Štrumfova, gde Trapi daju amajliju protiv trapavosti? E, u istoj spretni kuju plan kako da mu je oduzmu, iz zavisti. Isto je i sa ljudima koji podjebavaju trapave. Da mi nismo trapavi, vi ne biste znali da niste. Ha! Šta ćemo sad?! Ja odo' da jedem, ogladni se od ovol'kog trolovanja...

• S

Ne bih rekao da sam smotan...

Koliko gluposti mi se dešava, moram negde pasti, okliznuti se, podleteti pod auto koji me baci 5 metara dalje u kafić, gde polomim drvenu ogradu, sto i par stolica u letu, ali jbg, takve stvari se dešavaju...

• Л0Л

Костићу чо'ече јес то ти на том снимку? лолололо

• S

Naravno...
    Evo i iz drugog ugla...
    http://www.youtube.com/watch?v=Gd2xst0EKKQ&feature=related

Ali jače od mog pada mi je scena na 0:23, kada ovaj iskoči... :)

• Л0Л

Сцена на 0:23 је ЕПИК хД
    А која је бре то школа да имате таке столове?

• S

Hemijska škola, smer grafički.

Taj sto je stajao još od kada je bilo vajanje, u sklopu nekih smerova. Ali mi smo joj našli drugu primenu... :)

• Francky Delevra

Dobro ono...to što si pao sa toga nije trapavost. Većina ljudi bi pala. Nije to ništa čudno. Razlog zbog kog si odlučio da se vrtiš na tom čudu je problem?! :)

• S

Razlog zbog kog si odlučio da se vrtiš na tom čudu je problem?! :)

hahahahahha :D
    Recimo da je to pokušaj razbijanja monotonije u srpskom prosvetnom sistemu... :)

• V

Recimo da je to pokušaj razbijanja monotonije u srpskom prosvetnom sistemu...

Recimo da je to adolescentsko dokazivanje pred prijateljima.

• S

Recimo da je to adolescentsko dokazivanje pred prijateljima.

Recimo...

• Lutak iskrivljenog L

stefane, ne seri da si ovo ti? pa vido sam ovaj snimak pre nego sto sam te upoznao

• S

stefane, ne seri da si ovo ti? pa vido sam ovaj snimak pre nego sto sam te upoznao

aaaahhahahahahahahhaha :D

'ladno :D

• Триша

Javljam se da sam trapav, al' ne onako užasno. Mogu da cepam drvam, npr.

Uzgred Kostiću, ja mislim da si pokušao da budeš disk-džokej sa samim sobom.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.