Да ли гајите аверзију према ђембелима? Да ли мислите да су само лење бубе које мрзе да покрену гужичетину и ураде нешто поводом свог проблема или заиста уживају у томе што су дебели? Гојазност у Америци?
И најбитније: да ли мислите да их треба зајебавати због гојазности и тиме их подстаћи да раде на себи? Ја то редовно радим.
Волим да се зезам на рачун ђембелих, али не да их сад и прозивам или штатијазнам, шиканирам. Него ето, ја сам фит, па ми кул да зајебавам ђембеле. А иначе, имам гомилу драгих људи који су буце.
Мислим да су лење бубе.
Треба их зајебавати само ако их добро познајете, и знате да нису слаби са психом.
Гојазност у Америци - бол' ме баш 'рац за њих.

Ако су дебели нису ћорави. Ваљда виде на шта личе. Или не личе. Свако има свој избог па ако ће да је'е к'о прасе (ја сам прасе, правда за прасиће!) нека му га, ко га јебе. Шта ја имам да се мешам у то што неко воли кожицу на пилетини више него 'леба да је'. (ово му дође мало парадоксално ал' добро сад)
И осим здравствених разлога, не видим зашто би им ико скретао пажњу на то. То би било као скретање пажње на било који естетски недостатак неке особе, а то ми је превише клиначки. "Хаха, ружна ти је коса, ахахахха!" ?

Ја искрено мислим кад ми неко ђембео каже - осећам се кул, не смета ми уопште, да лаже ко пацовчина. Уствари је пун комплекса и холестерола.
Ајде, да не буде, не зајебавам их увек директно и не све, већ људе које познајем. И није то као део изгледа који не може да се промени - као што је велики нос на пример.
Али у присуству ђембелих нећу да водим рачуна о њиховим комплексима и о томе шта ћу рећи.
Ја бих воелла ђембели да се јаве на теми, да их боцкамо по комплексима.
Ајде, да не буде, не зајебавам их увек директно и не све, већ људе које познајем. И није то као део изгледа који не може да се промени - као што је велики нос на пример.
Али у присуству ђембелих нећу да водим рачуна о њиховим комплексима и о томе шта ћу рећи.Чекај, а шта ти тачно имаш од тога што ћеш директно да их зајебаваш?
И да ли то радиш тако што ти случајно нешто излети или циљно идеш са том намером да подјебаваш? Ако излети случајно тј ако си рекла у разговору "јаој, види сланчугу каква је, таман за неког ђембелог да је смаже" а са тобом је другарица са 30кг вишка, скроз је ок. Међутим, ако ТИ ЦИЉНО смишљаш коментаре и боцкаш, ту већ није реч о њиховом комплексу, већ заправо, о неком твом.- TB
Ја их зајебавам са слашћу.... На липосукцију нека се гоне ходајућа брда масти....
Међутим, ако ТИ ЦИЉНО смишљаш коментаре и боцкаш, ту већ није реч о њиховом комплексу, већ заправо, о неком твом.Па нема никаквог комплекса, мени је забавно да их подјебавам. Могу баш духовите форе да се смисле на конто ђембелих. Мени буде забавно, а приде мислим да ће то и њима повећати свест о томе да треба да смршају.
Како да ти кажем, није ми их жао.
Како да ти кажем, није ми их жао.Контам то. Међутим, тако лако можеш да изнервираш људе. Да, знам шта ћеш рећи - сами су криви, али није у томе ствар. То што си сам крив за нешто не значи да ти не смета да те неко други зајебава поводом тога. Као нпр. да сам изашла у град и просула сок на панталоне, а ти ишла око мене и смејала ми се, набола бих те у сису без размишљања. Или нпр да имам шналу која је екстремно ружна а ти ме зајебаваш сваки пут кад ме видиш с њом, десило би ти се то исто.
Капирам ја да сам ја крива тј да ја тако хоћу, али који си па ти курац да ме зајебаваш за то?