Дебели али (не)срећни?
  • mylyca

Да ли гајите аверзију према ђембелима? Да ли мислите да су само лење бубе које мрзе да покрену гужичетину и ураде нешто поводом свог проблема или заиста уживају у томе што су дебели? Гојазност у Америци?
    И најбитније: да ли мислите да их треба зајебавати због гојазности и тиме их подстаћи да раде на себи? Ја то редовно радим.

• Здравко Дрен

aj trolujemo moderatorovu temu

• Filozofinjo

Treba ih zajebavati, osim ako nisu bolesni ili tako nesto. Ne gajim ni kvark postovanja prema idiotima koji sede za kompom ceo dan, zderu kó stoke i jos kukaju zato sto su debeli.

• Sale d snajperist

Ako je neko debeo zbog neke bolesti i pokusava da smrsa to je totalno okej, ne zajebavam i ne vredjam zbog toga.
    Ali ako je neko debela svinja koja nece ni prstom da makne, a sve se vise tovi i kuka kako je debela itd, itd. To i tekako vredjam i zajebavam.

• СМарко

Treba ih zajebavati, osim ako nisu bolesni ili tako nesto.

Тај рад. Закључај и немој више да отвараш овакве теме, иначе бан!
    Спрдање ђембелим не толеришем!

• Gospod Bog

To je bolesno i treba ih pobiti!! Imam debelofobiju! Ko dao minus na poster o debelima nek se javi, pa da mu povadimo slaninu ! On će u mojoj Srbiji da bude debeo!! Kad vodiš dete ulicom, i vidiš debelog, šta ćeš da mu kažeš? Da je to normalno? KATANAC I KOLAC! NOŽ, ŽICA, SLANINICA

• mylyca

Хахаххаха господе!

ДЕБЕЛЕ У БЛЕНДЕРЕ

• enemyofthefreeworld

Волим да се зезам на рачун ђембелих, али не да их сад и прозивам или штатијазнам, шиканирам. Него ето, ја сам фит, па ми кул да зајебавам ђембеле. А иначе, имам гомилу драгих људи који су буце.

Мислим да су лење бубе.

Треба их зајебавати само ако их добро познајете, и знате да нису слаби са психом.

Гојазност у Америци - бол' ме баш 'рац за њих.

• Crna Guja

Debeli ljudi su osovina svake moderne ekonomije. Kakva bi tek kriza nastala da se prodaje manje hrane i lekova... :)

• Здравко Дрен

Filozofinjo

CEKAMO VAS!

DA NAPRAVE PARADU DEBELIH U CENTRU I DA IH OSUJETIMO PO STOMACIMA

• enemyofthefreeworld

Kad vodiš dete ulicom, i vidiš debelog, šta ćeš da mu kažeš? Da je to normalno?

Мислиш да је ок да буду дебели, али у своја четири зида? хД

• Шоми 

иам доброг ортака који је више крупан него дебео ал ти не значи да га мање зајебавам због дебљине. такође га и смарам да вежба/мо.
    дебели људи једноставно не јебу и зато их треба смарати да смршају.

• Gospod Bog

TO JE SAMO LEBA I IGARA, ONI SU DEBELI I ODVLAČE NAM PAŽNJU OD VAŽNIH STVARI!! JAO DANAS JE TREBALO DODEM NA RAZGOVOR ZA POSAO, ALI NISAM JER SAM IŠAO DA IM JEBEM MAMU UGOJENU! SVE JE TO IZUM OVE VLADE!
    NOŽ ŽICA MANGULICA KAPETAN DRAGAN!

• messalina

Ако су дебели нису ћорави. Ваљда виде на шта личе. Или не личе. Свако има свој избог па ако ће да је'е к'о прасе (ја сам прасе, правда за прасиће!) нека му га, ко га јебе. Шта ја имам да се мешам у то што неко воли кожицу на пилетини више него 'леба да је'. (ово му дође мало парадоксално ал' добро сад)

И осим здравствених разлога, не видим зашто би им ико скретао пажњу на то. То би било као скретање пажње на било који естетски недостатак неке особе, а то ми је превише клиначки. "Хаха, ружна ти је коса, ахахахха!" ?

• Burzum

Дебеле људи свакако треба подстаћи да поведу рачуна о својој тежини, или их једноставно продати фабрикама сапуна. Не треба нам масна пошаст, одвратни су.

• mylyca

Ја искрено мислим кад ми неко ђембео каже - осећам се кул, не смета ми уопште, да лаже ко пацовчина. Уствари је пун комплекса и холестерола.
    Ајде, да не буде, не зајебавам их увек директно и не све, већ људе које познајем. И није то као део изгледа који не може да се промени - као што је велики нос на пример.
    Али у присуству ђембелих нећу да водим рачуна о њиховим комплексима и о томе шта ћу рећи.
    Ја бих воелла ђембели да се јаве на теми, да их боцкамо по комплексима.

• Gospod Bog

Мислиш да је ок да буду дебели, али у своја четири зида? хД

LIČNO I PERSONALNO TO TVRDIM, JER SAD SU NOVI TRENDOVI, DVAJES PRVI VEK, JEVROPATLANCKE INTEGRACIJE, MORA SRBIJA DA DRŽI KORAK ZA SVETOM! SAD TI JE DOZVOLJENO BITI DEBO, ZADNJE VREME DOŠLO

• Сантјаго Коровјов

Не знам у чему је толики проблем, ја никада нисам видео дебеле људе на улици.

• Crna Guja

A da li treba da usvajaju decu?

• Filozofinjo

ZATVORITE IH U BLENDERE I DRŽATI IM SLANINU DA GLEDAJU I PLAČU

• Божић

Ја сам несрећан. Боцкајте.

• mylyca

Е да, под дебеле не мислим на на пример, рибе које само изгледају ЗДРАВО, а истриповале су да се дебеле. Зна се шта је дебо човек.
    Што се тиче млоохавих људи, који не воде рачуна о себи, о њима само могу да створим неко мишљење на основу тога што су немарни према свом телу.

• Gospod Bog

PA NEĆEŠ SAD, AL KAD NAVEDU MOJE I TVOJE DETE DA BUDU DEBELI, ONDA ĆEŠ IH GLEDATI U KUĆI

• mylyca

Божићу, што дозвољаваш себи да будеш дебо? Јел ти непријатно да се скинеш на плажи или кад си се већ скинуо јел размишљаш о својој килажи?

• enemyofthefreeworld

Е, ви се зајебавате, али стварно бре пун курац дебелих клинаца, да ти се живот згади.

• Gospod Bog

A da li treba da usvajaju decu?

PERSONALNO I OSOBNO MISLIM DA NE TREBA, JER POJEDU SVU HRANU GAMAD ALAVA PA DECI NE OSTANE NIŠTA DA SE JE! A ONDA KAD IM UZMU DETE ĆE DA JEDU PUNO, I BIĆE DEBELI

• Gospod Bog

Ja imam 70 kila i punkurac sala, nači nemam pojam vrste nikakvog kad sam stigao da se tako usvinjim. Što je najgore, ne primećuje se kad me glediš
    Ljudi obično pomisle da sam krupan čkode

• Божић

Искрено, боли ме курац, ја се скинем скочим у воду и сви мисле да се кит насукао.

• Gospod Bog

DEBELE U ČENGELE

• Moćni Ming

Ja sam debeo. I ponosan sam na to. Svi me vole zato što sam takav.
    Ne jebem, ali sam zato mnogo pametan.
    Pravda za debele.
    Svojim ogavnim komentarima ste potpuno diskriminisali jednu manjinu.
    Hoćemo paradu...

• Божић

Девојке су зле, јер не дозвољавају мени дебелом да зађем у вагине.

• messalina

Ајде, да не буде, не зајебавам их увек директно и не све, већ људе које познајем. И није то као део изгледа који не може да се промени - као што је велики нос на пример.
    Али у присуству ђембелих нећу да водим рачуна о њиховим комплексима и о томе шта ћу рећи.

Чекај, а шта ти тачно имаш од тога што ћеш директно да их зајебаваш?
    И да ли то радиш тако што ти случајно нешто излети или циљно идеш са том намером да подјебаваш? Ако излети случајно тј ако си рекла у разговору "јаој, види сланчугу каква је, таман за неког ђембелог да је смаже" а са тобом је другарица са 30кг вишка, скроз је ок. Међутим, ако ТИ ЦИЉНО смишљаш коментаре и боцкаш, ту већ није реч о њиховом комплексу, већ заправо, о неком твом.

• mylyca

Чекај, па има људи који су и мршави и паметни?
    Ти сад никад не можеш бити нови Тесла на пример, све и да измислиш телепорт, зато што си дебео, јеби га.

• Gospod Bog

ŠTA JE SISO DEBELA, OĆEŠ DA SE NAĐEMO NA TROŠARINI, DA TI DŽIGERICU POVADIMO PA DA PRERANIMO AFRIKU, AJDE PIČKO PRODANA EVROPEJSKA MASONSKA LIBERALNA
    SRBIJAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• TB

Ја их зајебавам са слашћу.... На липосукцију нека се гоне ходајућа брда масти....

• Божић

Стварно ме ова Вукајлија одушевљава. Мислио сам да сам прозивке на основу гојазности превазишао у шестом разреду, можда и мало раније.

• messalina

Стварно ме ова Вукајлија одушевљава.

Није то до Вукајлије, МИ СМО ГОВНА!

Дај бре Божићу шта ти је, видиш да конструктивно развијамо мишљења? Ако сачекаш још мало видећеш како заводим Милицу и сугестивно јој натичем углаву да погрешно размишља.

Останите уз нас.

• mylyca

Међутим, ако ТИ ЦИЉНО смишљаш коментаре и боцкаш, ту већ није реч о њиховом комплексу, већ заправо, о неком твом.

Па нема никаквог комплекса, мени је забавно да их подјебавам. Могу баш духовите форе да се смисле на конто ђембелих. Мени буде забавно, а приде мислим да ће то и њима повећати свест о томе да треба да смршају.
    Како да ти кажем, није ми их жао.

• Filozofinjo

A MOŽDA I DECU KOJU USVOJE JEDU?!

• Gospod Bog

ADMINE JER SI I TI DEBEO PA PUSTAS DEBELE NA OVAJ SAJT, A? ILI JE TO ZATO STO SU KTITORI

• mylyca

Божићу, превазићи ћеш их кад смршаш лоло

• Moćni Ming

Svojim odvratnim konzervatvnim komentarima nas nikada nećete promeniti. Mi smo tako rođeni i tako se osećamo... pripadam debelima, koliko god se to vama ne sviđalo. Sve što tražimo je malo razumevanja...

• Божић

Него, кад си већ код тих добрих фора што се тиче прозивке дебелих, зашто и даље не желиш да их поделиш са нама?

• messalina

Како да ти кажем, није ми их жао.

Контам то. Међутим, тако лако можеш да изнервираш људе. Да, знам шта ћеш рећи - сами су криви, али није у томе ствар. То што си сам крив за нешто не значи да ти не смета да те неко други зајебава поводом тога. Као нпр. да сам изашла у град и просула сок на панталоне, а ти ишла око мене и смејала ми се, набола бих те у сису без размишљања. Или нпр да имам шналу која је екстремно ружна а ти ме зајебаваш сваки пут кад ме видиш с њом, десило би ти се то исто.

Капирам ја да сам ја крива тј да ја тако хоћу, али који си па ти курац да ме зајебаваш за то?

• mylyca

Нучио ме живот да са дебелима не делим...

• Gospod Bog

DVOUGAO
    ČIME SE NAJVIŠE PONOSITE?
    TIME ŠTO SMEM DA SE SKINEM NA ADI I ŠTO SMEJU DA ME VIDE DECA| ŠTO MI DVOJE LJUDI USTAJU U AUTOBUSU

• Moćni Ming

Duvajte nam naš, salom opkoljeni kurčić...

• Божић

То Минже! Нашим пенишчићима никад није 'ладно!

• дебели пацов

FAT AND PROUD ABOUT IT! Fak jea, ko ne skače nije debeo! NIE DEBEO!