- Пд
Предвиђања одговора на овој теми:
99% зајебанције, 1% озбиљан одговор.
Dakle, ovde treba da obrazložite kako ste i kada prvi put umočili. I da li je bolelo.Nisi valjda stvarno vršio obred http://vukajlija.com/forum/teme/15168?strana=2#post_709613 :DDDD
Ja mislim da sam se jednom obrijao i stavio rakije i peklo je što je i normalno.
A čuo sam da posle seksa ako se umoči, ono dok je topao, ne da boli nego ti suze naviru same od muke i dođe ti da zapališ sve :)
Ja mislim da sam se jednom obrijao i stavio rakije i peklo je što je i normalno.Ја га стално бријем, али не користим ракију, већ лосион за бријање.
А што се тиче ракије, зависи да ли је домаћа или није. Ако је нека брља, не ваља. Штипа као ненормално и тера на сузе. Ако је нека домаћа, крушка на пример, онда клизи, а њему лепо.
- zp
Kakva sramna tema! Sta je sledece, devojke ce pisati o brazilkama i uraslim dlacicama? :P
Ма, јок, бре. :) Користим тример. Брада ми је нон-стоп на 4-5 милиметара.Ja moram to da kupim u pm, mislim moram majku da naćeram da mi to kupi, jer je precrno brijanje. Prije neki dan sam kod komšije proba' sa onom mašinicom za šišanje, dobro je :)
Нису девојке на Вукајлији тако отворене и слободне. Не, не, нису.Možda bi bile da malo popiju :)
- zp
Nisu? Si siguran?:)
Ja moram to da kupim u pm, mislim moram majku da naćeram da mi to kupi, jer je precrno brijanje. Prije neki dan sam kod komšije proba' sa onom mašinicom za šišanje, dobro je :)Мени је купила жена кад је сконтала како пичкасто изгледам без браде. Другим речима, личим на обријану пичку.
Možda bi bile da malo popiju :)- zpЏими
Мени је купила жена кад је сконтала како пичкасто изгледам без браде. Другим речима, личим на обријану пичку.
WIN, da se tako duhovito izrazim:))
И ја га стално бријем, а стављам нивеин балзам после бријања, јер га за лице не користим. Признајем да чешће бријем пишона него ове чекиње по лицу.Е, добар је тај балзам. Један од ретких који ми се свиђа.
Наравно, човече, па Зигфрид ми је много срећнији кад је обријан. А и некако је лепши. К'о икона!
Ја и још пар другара из средње, још док сам ишао, смо једнога дана дошли на идеју да направимо експеримент. Да ли су усне и главић од истог материјала... И свако је морао да стави на усне у неку одређену течност и да после у исту умочи туки... наравно другу промењену количину. Тако смо дошли до закључка да јесу...
Кад се рецимо стави кита у чашу шампона вићгла се смежура, исто се деси и са уснама.
Ракија даје идентичан осећај, да не причам о кока коли, она тек јебе кеве. Уље даје невероватхо пријатан осећај, где год да га ставите, а чоколада ипак боље паше на уснама! Е сад да је била која бичарка кад сам мето чоколаду на туки , вероватно бих рекао обрнуто...Ето, одговор на тему надгриза у нормалним количинама, тј мож да истрпиш за разлику од коце
Мени је купила жена кад је сконтала како пичкасто изгледам без браде. Другим речима, личим на обријану пичку.Znači nisi mudo bez brade, ti si nešto poput Samsona? :)
- Пд
Хаха, сви користе Нивеин балзам. Јесмо метроси. :)
- Пд
Мислио сам на лице. :)
- Пд
Уништавате српску традицију длакаве алатке!
Само фали и ви параду да правите!
- Пд
Опет мене оцрни, ни кривог ни дужног. :)