Da ne bude zabune:
Došli cimer i ja juče sa fudbala. Ode čovek da se tušira, ja u međuvremeno skupljo neku štroku iz sobe da bacim u đubar. Izlazim, on čovek stoji na sred svoje sobe go i suši kurčevinu fenom. Ja u šoku. Ne zbog kerčevine, nego što je suši fenom.
Smejem se i napušavam ga kako nije normalan i teram u pičku mateinu obaška. On mi odgovara: "Brate, to je normalno...to svi rade". Ja u još većem šoku.
Odma' naravno nazovem još nekog ortaka da ga pitam jel i on fenira muda. Da bi bilo još grđe i on mi kaže da fenira. Šok.
Pošto naravno dva čoveka ne mogu biti dovoljan uzorak, moram ovde da priupitam.
Dakle:
Fenirate li muda posle pranja?
- Пд
Не. Зашто би то радио? :)
- K
Apsolutno ne, prvi put sad čuo za to...
- DP
susim kad se zapustim.
- Пд
Можда се човек грози да га обрише пешкиром којим се иначе брише после туша, па зато феном.
- k
Ja сам читала да се то препоручује, као да не би гениталије дошле у контакт са бактеријама, ако их бришеш пешкиром, па као сушиш феном.
- D
Oko moje kurčevine je toliko toplo da nema potrebe da seušim bilo šta. Sve ispari a pičoke bivaju pečene.
- K
Sad mi pade napamet...Muda je stvarno jako teško dobro osušiti peškirom, a smara da ih trljam par minuta...Čak ću možda probati ovo s fenom. Hvala Frenkiju i Mensheltu na ovoj divnim temama.

Uuuuu, mora dobro da pazi na temperaturu jer su muda mnogo osjetljiva na nagle promjene temperature, ne odgovara im visoka temperatura i slično. Zato doktori apeluju da se ne nose uske gaće, već neke komforne, sa dobrom ventilacijom, jer previsoka temperatura može da izazove sterilnost (za normalnu proizvodnju spermića potrebno je da muda budu ladniija od ostatka tijela, zato su valjda napolju, nisu u nama)...

Ја сушим, одмах да вам кажем. Зато што имам повећи жбун и зато што не не препоручује та пушташ клице да ти расту по влажној џунгли у гаћама. То ми је још пре неколико година рекао лекар кад сам се лечио од полних брадавица, па ме посаветовао и око генралног одржавања курца. То опет није ништа у односу на то колико пичка мора да се одржава, жене морају да пазе на флору и то растиње и на биолошку равнотежу.
И ово за лађење муда је тачно. Не ваља да утегнеш тестисе у уске гаће и уске фармерке. Ја у летњим данима поваздан седим без гаћа кад сам сам код куће, ставим вентилатор испод стола и уперим га у муда, па ми лепо.
- M
Ja muda sušim iznutra. Posle kupanja nabijem fen u guzicu i poodesim na najjače.

http://www.youtube.com/watch?v=5Z5JsrO7378&feature=related
a šta mu dođu te gatanlije?
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.