a šta će ti onda blaogoslov kad ga neće biti?...onda ne vredi...mora bez blagoslova...el bi?..i za koju lovu bez osećaja krivice taman i da ortak sazna?...
E pa vidiš javio, to je sad zajebano. Mislim da bi se neki moj ortak mnogo više naljutio ako sazna da sam je opalio za pare nego onako na suvo, iz ljubavi. :)
ali to sad produbljuje temu...sad ako je iz ljubavi to znači da se redovno trpate..znači ti mu dođeš kao očuh..i onda bi red bio da mu s vremena na vreme tutneš neku kintu...i opet dolazimo da para...
a možda i ne bih...vidiš sad me podseti... tu sam nekima pričao...neka keva od neke male što sa mojim sinakom ide u vrtić slala mi svašta na fon...i tako par puta sam padao u iskušenje..ali nisam...legla žena pa mogu da pišem...:)
Buri zašto tako?..ja to cenim..nisam postavio temu da bi svi govorili da bi i da su već...ima nekih vrednosti u životu osim seksa...je li?...i to je u redu po meni...
Jes' da ne vjerujem u ta sranja, ali sam ja isto što i ti, samo nisam prvi dan ovna, nego nemam pojma koji, a za podznak su mi izračunali da sam isto rak :)