Kosovo i Novak gde kod bili nikako ne mogu da utiču na moj život. Banalni su. Tako da bi ih đuture menjao za bilo šta.
Dao bi za ladnu Akvavivu hidroaktiv posle fudbala. Dao bi ih za džoint posle jebačine. Dao bi ih za stalan posao. Dao bi ih za put oko sveta sa ribom, čak ne mora ni oko sveta...može i do recimo Litvanije.Dao bi ih ko depozit da ću da vratim ambalažu kad oću da se napijem pivčine ispred prodavnice. I ne...ne bi mi bilo žao da mi flaša ispadne i razbije se. Bitno mi je samo da se ja ne posečem.
E tako.
Dje bre Brankica da apsi Amere !? Njen zivotni put , ko i zivotni put vecine mudonja koji su na vlast je da Amerima ljubi dupe.. !I to što kažeš možda bi apsila indijace
http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/200912/152225/indijanac.jpg
BRANKICA NA VIDIKU!!
BEŽTE BRAĆO- DP
СВЈАТИ ВЕЛИКОБОРАЦ ЗА СЕРБСКОГО ЧАСТИ НОВАЧЕ НЕ МОЖЕ БИТИ ПРОДАТ ЈЕР ЈЕ ПО СВЈАТОМ ИЗВЕШТАЧУ СА БОРИЛИШТА МИЛАНУ ВУЈЧИНУ ВЛЕЗАО ВО БЕСМРТНИЈЕХ СЕРБА.
- DP
ЂОКОВИЋ ЈЕ ХИПОФИЗА СЕРБЈАХ.
НЕ ДАЈТЕ ГО ...ВАТРА ПАКЛА НАС ПРОЧИСТИЈАХ У СУПРОТНОМУ.
Tehnički, ako je Kosovo srce Sbije, sledi da je Albanija glava Srbije, neka centralna Srbija jetra(to donekle i može, cela Srbija je jetra), a Novi Sad i uopšte Vojvodina muda Srbije. Ne sviđa mi se ta analogija.Каква је ово глупа логика сине ? Па ако је Косово срце, онда је изнад (северно) глава. А на доле :/ Значи Србија је глава, Косво срце, Македонија муда !