E ovako ljudovi, ovde pricamo samo starije viceve....znaci nemoj da sam video neki nov odnosno neki koji zaista već ne znamo...
Evo ja krecem:
Isao medo sumicom,i tako on zaboravi disati i krepa... :)Tema za nove viceve, koji ne mogu da se nađu na netu, novinama i sl. je ovde:
http://vukajlija.com/forum/teme/49162-novi-vicevi-nema-ih-na-internetu-novinama
Svako nepoštovanje ovog pravila će se smatrati za spem teme.
auuuuuu sto ove volim :)
evo jednog:
Idu 2 kosarkasa ulicom, jedan zakuca a drugi pozvoni :)
Idu 3 kosarkasa ulicom, jedan zakuca, drugi pozvoni, a trecem se baba zove Smiljana :)
Idu 4 kosarkasa ulicom, jedan zakuca, drugi pozvoni, trecem se baba zove Smiljana, a cetvrtom crkla macka na tavanu.
Idu 5 kosarkasa ulicom, jedan zakuca, drugi pozvoni, trecem se baba zove Smiljana, cetvrtom crkla macka na tavanu, a peti se izgubio. (:
Idu dve budale ulicom i guraju se koja ce u sredinu.
Sede cetiri budale u kolima i guraju se koja ce do prozora.
Idu tri budale ulicom i jedna kaze:
Ja sam Isus Hrist i mene je bog poslao da sirim hriscanstvo.
druga kaze:
Ne ja sam Isus Hrist i mene je bog poslao da sirim hriscanstvo.
a treca kaze:
Sta trabunjate vas dvojica, nisam ja nigde nikog poslao.
Pliva jenda zena u moru i pocne da se davi. Dolazi americki vaterpolista
sa ledjima od dva metra i pocne da pliva i udavi se posle deset preplivanih metara. Dodje ruski vaterpolista da je spase i taman dohvati zenu za ruku u udavi se i on. Dolzi Srbin da je spase a Srbin sitan nemas ga sta videti i skoci u vodu i udavi se.
Igraju dva mrava stoni tenis. Dođe treći i pita ih može li on da igra, a oni mu kažu: "Ne može, vidiš da mi igramo."
Uhvati čovek zlatnu ribicu. Ona mu kaze: "Pusti me, ispuniću ti tri želje." I on je pusti, a ona pobegne.
Idu dve čačkalice ulicom. Jedna je plava, a druga takođe žuta.
U čemu je razlika između slona i klavira?
Na slona možeš da se nasloniš, a na klavir ne možeš da se naklaviriš.(no comment...)

Idu 2 paradajza pustinjom i naidju na kaktus. Kaze prvi: 'Pazi kaktussssssssss', a drugi ce na to: 'Budalo, nismo mi baloni..'
-
Dodje konj u pekaru i trazi hljeb. Pekar ga pitali hoce li crni ili bijeli, a konj odgovara: 'Nema veze, na biciklu sam..'
-
Lete dvije ptice, a pogotovo ona druga...
:D :D

Idu dvije babe i svadaju se koja ce bit u sredini.
-
Sjedi mrav na banderi i umace keks u struju..
-
Ide medo sumom a ono lishce shushti. Ma boliii medu briga sto shushti lishce.
-
Stoje dva čovjeka na mostu. Jedan skoči i ubije se, drugi ima sina u vojsci!
-
Koja je razlika izmedju vuka i medvjeda????????
Jelen ima rogove....-
Idu dvije babe ulicom,jedna zaboravi disati i umre...
:))))))
- a
idu dva psa ulicom...jedan se ceska...a drugi poljska

Kako ubiti plavog slona?
-pa to je bar lako, plavi slon se ubija specijalnom puskom za plave slonove
Kako ubiti crvenog slona?
-isto lako, prvo ga ofarbati u plavo, pa ga zatim ubiti specijalnom puskom za plave slonove
Kako ubiti zelenog slona?
-e zeleni slonovi su zasticena vrsta pa je zabranjeno ubijati ih :)
Zašto roda stoji na jednoj nozi???
-Zato što je Bušova baba igrala golf na teritoriji nekadašnje fabrike italijanskih kombajna koji su se proizvodili od japanskih šišmiša mešajući se sa egipatskim peskom od mačaka i to pri tempperaturi od 237*C sa palicom marke ,,Sony" od koje su kinezi kopirali adidas stavljajući im ime ,,Adike" i pri tom su bacali aluminijumske limenke na Korejance koji su nastali deobom španskih pajsera i indijskih alumulatora kobminujući se sa arapskim šrafcigerima koji su 2001 u Kanu bili izabrani za najbolji film i uz to su osvojili ,,Dakar" reli koji se premijerno održavao na severnom polu gde su indijanci i vanzemaljci pili mongolsku kafu koja je uvožena iz Meksika ali su je pritom Srbi kopirali i dali naziv ,,Grand" kafa zbog čijeg sadržaja ta kafa izaziva globalno hlađenje što uzrokuje pojavljanje činki-linki kiša koje su se prvi put pojavile na teritoriji rodnog kraja Bate Živojinovića i to je upravo razlog zašto rode stoje na jednoj nozi.
Sta je malo,zuto i stoji nepomicno?.....................smoki
Sta je malo,zuto trci vamo tamo?........................smoki atleticar
Sta je veliko,crveno,kad zagrizes,tvrdo?................Zorkin kombajn
Isle dve babe ulicom.Pita jedna baba drugu:"Jesi cula za ovu novu sportsku marku?"A drugoj se strina zove Stana.- M
Idu dvije krave ulicom a jedna corava...

Bila dva jarana u parku, jedan bio slikar drugi pjesnik, i tako sjede oni i najednom im se prisere i odu oni svako u svoj grm, kad ono ovaj sto je bio slikar onako dok sere i gleda onaj park a mjesecina sija i dobije odjedanput inspiraciju da crta i pocne se derat, PAPIRA, DAJTE MI PAPIRA, cuje to onaj njegov jaran i kaze, MA KAKAV PAPIR BRISI SE TRAVOM KO IJA....