sta da joj poklonim
  • j

povoda nema, zelim nesto da poklonim curi jer me trpi ovakoga a nzm sta. vi znate sta ste poklanjali i sta je dobro prihvaceno pa ako ima neko neki dobar predlog hvala unapred

• zp

Ti je bolje poznajes, zar ne? Bud orginalan.

• DP

brate kupi kosmo pa imaš ona govna tipa...in pokloni i out pokloni...odakle mi znamo ahahah

• Annasstassia

Napravi joj profil na vukajliji ako ga nema.

• BusteR

Pokloni joj sebe malo normalnog... A i nekog plišanog konja, međeda ili slično.... Uglavnom, makar jedan romantičan dan joj pokloni...

• j

pufnice cura svira violinu i streber je, sta da joj kupim gudalo i digitron? :D
    mislio sam na neke univerzalne poklone a da nisu skupi, svi muskarci imaju isti problem pa ce verovatno jos nekom tema koristiti...

• zp

NE KUPUJ univerzalne poklone. To je najbolji savet koji ti mogu dat.
    Nije ni ona valjda univerzalna??

• DP

jel znaš one suvenire figurice sa nesrazmerno velikim penisima? e pa kupi cveće!

• Annasstassia

kupi joj najjeftiniji laptop,

• Цар

NE KUPUJ univerzalne poklone. To je najbolj savet koj t mogu dat.

може гудало, ал' да је оригинал made in China....

• zp

Nahranila bih ga cvecem kad bi mi doneo.

• DP

još nisam video devojku koja ne voli cveće kao poklon...voliš i ti pufno ali se tu nešto emčiš što bi rekli mi Vranjanci.

• Facafacaa

Budi feget, napisi joj pjesmu. To je palilo u proslom vjeku, sto ne i sad.

• zp

Ja volim cvece, ali da gledam i mirisem. A ne da ga neko ubere pa da mi umre za dva dana. Ne nalazim satisfakciju u tome. l bacanje je novca. Prejadni su mi oni koji kupe soma ruza, pa uvene za par dana. Bezi...

• BusteR

Pali i sad... I te kako, samo treba da bude posebna

• zp

Ja dobih jednom pesmu, totalno klinacku kao da ju je najveci balavac pisao i raspilavih se potpuno. Ali kurac od pesme ako to ne oseca, ako pise gluposti prezvakane.

• Пд

Pali i sad... I te kako, samo treba da bude posebna

Не саламу, песму...

• Џими

pufnice cura svira violinu i streber je, sta da joj kupim gudalo i digitron? :D
    mislio sam na neke univerzalne poklone a da nisu skupi, svi muskarci imaju isti problem pa ce verovatno jos nekom tema koristiti...

Жице за виолину? :)
    Можда звучи смешно, али ја највише волим кад ми неко купи жице за гитару. Нажалост, никад ми нико није поклонио жице за гитару. :/ Тако да... Ако неко икад пожели нешто да ми поклони, ове користим најчешће:

http://www.melchert.se/pf-music/d%27addario.jpg

Шта знам... Ти је најбоље знаш. Не мораш ни да будеш оригиналан. Купи јој нешто што ће да је обрадује. :)

• Пд

Не озбиљно, купи јој микроталасну и донеси јој кући, прикључи и кажи: "Ш'а гле'аш, неће сендвич сам да се спреми!"

• Борко

Киндер јаје?

Цвеће увек пали, специјалац си само ако кажеш ево ти цвет. Баш да видим неку којој то неће бити леп гест!

• StrajaKg

kupi univerzalan poklon, da žene to ne vole ne bi bio univerzalan.

• zp

Ako ti nesto znaci meni je jedan od najlepsih poklona bila knjiga tvrdog poveza od skoro 900 strana Kriminalistika- Uvod u forenziku.

• Facafacaa

Prejadni su mi oni koji kupe soma ruza, pa uvene za par dana. Bezi...

Ma to! Da sam tvoj zlocesti pufnicar, odveo bih te na veliku porciju cevapa. Vise stila, veca gotiva. Poslije bi podrigivali na luk. Seoska romantika, jebes ove sminkere.
    No eto, imam svoju pufnicu. Neko mi drugi milozvucno podriguje na uvce :)

• zp

Strajo, DECA i zene prostoga uma.

Faco, vodi me na mafin, eto.

• P

Ako umeš da kuvaš ,iskombinuj neku večeru...

• DP

ja i dalje mislim da je cveće zakon pa nek sam specijalac :)

• z

kupi joj gudalo..i kad kaže "gudalo?" ti reci "volim te budalo"...

• j

gle ovako, pisao sam pesmu, kupovao mede, zeke, cvece, kurce palce cokolade, skidao zvezde i ne znam vise sta a da se ne ponavljam.

ma daleko je od univerzalnog nego nemam ja smisla za poklanjanje, uvek se predomisljam i dvoumim...

kupi joj najjeftiniji laptop

odakle covece :)

• Џими

Цвеће је говно. Увене после два дана. Једино ако је неко у саксији. Али, опет, то је наметање обавезе.

Ја да сам женско и да ми неко поклони цвеће, само бих му рекла:

Нећеш јебати.

• zp

Koliko novca imas ti?

• DP

gle ovako, pisao sam pesmu, kupovao mede, zeke, cvece, kurce palce cokolade, skidao zvezde i ne znam vise sta a da se ne ponavljam.

ako si sve ovo već uradio sledeći korak je da to ženiš...lock.

• z

gudalo..mitros mjuzik u admirala leoparda..ili onde u kralja milana ne znam kako se oni zovu...nije skupo..

• P

Kuvaj care!!! za to ti ne treba neka velika lova....

• zp

To je fina ideja. Nesto hot.

• Пд

Брате, ово за кување није лоша идеја. Јел знаш да куваш?

• z

ma neki seksi veš..obradovaćeš i nju i sebe...

• Борко

Ја да сам женско и да ми неко поклони цвеће

Вероватно јер и ниси. :)

Свакој то прија. Осим ако није алергична или се не фолира.

• zp

Ako ne zna to je jos leps gest:)

• Пд

Свакој то прија. Осим ако није алергична или се не фолира.

Уууу Пуфнице, шта ти рек'о...

• P

Ja sam devojci pravio punjene lignje....teško cimanje ....popizdeo sam dok sam ih čistio i napunio.....uzmeš i vince....to je to

• zp

Ja sam to vec priznala, eno mi na profilu, provalio me GM.

• l

e ovako!

tvoja je devojka, znas valjda sta voli, sta ne voli! skontaj sta je cini srecnom, razmisli pred kojim se izlozima zaustavljla, sta ti je pricala da je videla a da bi htela da ima.

daklem, ono sto moes da uradis je da joj kupis gomilu nekih sitnica: mindjuse, ogrlica, donji ves, carape, novcanicic za sitninu, sjaj za usne, mirisljave svece, vibrator (imas u lilly-ju durexove vibratore po veoma povoljnoj ceni), play-o (to je onaj lubrikant za pojacavanje orgazma kod devojaka), i sl. kupis tako 4-5 sitnica i svaku pojedinacno uvijes. onda, pronadjes u nekoj knjizari ili radnji sa sitnicama za kucu neku lepu kutiju (one kartonske, sarene, raznih oblika imas i boja) i sve to stavis u tu kutiju i napunis bombonama, onim mini cokoladicama, laticama ruza, srcima od papira (u boji). i sve to lepo upakujes u neki papir i stavis ogromnu masnu, i zadenes cestitku u kojoj ces joj iskreno, iz srca, bez foliranja, napisati sta osecas prema njoj... eto...

• zp

Svaka cast za defku, savrseno.

• Џими

А ово?

http://2.bp.blogspot.com/_JeFvJtXhBaw/SMgQqD6zt8I/AAAAAAAAL0w/fZhp_95xlfo/s400/info-strap-on-2.jpg

Да уведете нову димензију у љубавне односе? :))

Шалим се. Ово за кување је кул. Жене луче влагу на мушкарце који добро кувају.
    А и обрнуто, наравно.

• j

Kuvaj care!!! za to ti ne treba neka velika lova....

hm kuvanje, studira 250 km daleko od mene, ja jaja ne znam da isprzim, jedva stignemo da se kresnemo kad dodje.

ako si sve ovo već uradio sledeći korak je da to ženiš...lock.

ja bi jos malo da zivim dok se ne zarobim, a i treba skole da pozavrsavamo... :)

pa imam 2-3 hiljade, nije neki povod da bih pukao vise para....

sto kaze dzimi cvece je govno, i to sam joj poklonio. ne ceo buket jedan cvet.

a i moji se bave proizvodnjom cveca, tako da cvece otpada

• Џими

play-o (to je onaj lubrikant za pojacavanje orgazma kod devojaka)

Ајде, бре...
    Који мушкарац купује специјалне лубриканте да би му жена доживела оргазам?
    Ако је дотле дошло, онда јебага. :)

• l

da, cvece je govno, a cvece u saksiji se ne poklanja... (neka fora, neko sujeverje, zemlja se ne poklanja, pu pu pu, pomeri se s mesta...)

• zp

Zasto ne lisice? To je hot.