Čiji je najveći?
  • V

Prosek na Vukajliji, auto, broj cipela, mobilni telefon, avion, kamion, kapital, jahta, nos, uvo, srednjak, posed, stan, pit-bul, pekinezer, duh, srčani mišić, testis, avanturizam, čir na dvanaestopalačnom crevu, hemoroid, IQ, broj spermatozoida, broj ovulacija, pons, tata, potencijal, i što god vam padne na pamet a podložno je merenju, jer u veličini, visini, težini i količini je sve. Što veće i više to je bolje.

• Cenotaph

Kvalitet je bitan.Kvantitet manje više.

• zp

Cenotaph, ne spamuj jebote.

• V

pufnice koliki ti je taj crkveni vibrator, ako je vibrator?

• zp

Pa znas sta, posto sam odlucila da verujem Jimmy Choo-u, uzeh manji. Nije najveci, nemam sta da prilozim na ovu temu, zao mi je, ali se radujem citanju;)
    P.s. dildo, ne vibrator.

• [

Veličina je bitna, to će vam reći svaka iskusna jebulja jer je samo golema alatka može napaliti, mada bih ja njima pre preporučio vaginal rejuvenation. Zategnu lepo malo picu kod plastičnog hirurga, pa da mogu da uživaju u seksu kao kad su bile mlade.

• V

ne razumem se u veštačke umjetnine, cenim ga i da nije nešto veliki

• V

Veličina je bitna, to će vam reći svaka iskusna jebulja jer je samo golema alatka može napaliti, mada bih ja njima pre preporučio vaginal rejuvenation.

Uvek bilo i uvek će biti. Veličina u svakom pogledu. Npr. što se ogromna većina devojaka pali na visoke mužjake?

• zp

Meni je trip neke sigurnosti.

• V

...ili zbog čega većina devojaka ne voli niske muškarce?

• Culle.haha

Evo ja sam nizak i mogu reći da je istina.
    Valjda su im ovi viši muški neki toranj, simbol sigurnosti. Ili jednostavno im jebozovnije deluju.

• zp

Hej ti, kratki, sta kopiras moj komentar?

• Culle.haha

Hej ti, kratki, sta kopiras moj komentar?

Oprosti pufnice, nisam video komentar. Ali zaista.
    Smem da stavim smajli?
    :)

• zp

Smes, ali samo zato sto si mi simpatican zbog komprive;)

• V

U veličini je sopstvena sigurnost i sigurnost potomstva. To nam je uspomena još iz vremena kada su nas predatori jebavali.

A i lepše su nekako ove visoke, pa dugačke noge, pa možeš da voziš ruku po njenom telu pola sata bre.

• Culle.haha

Smes, ali samo zato sto si mi simpatican zbog komprive;)

Ja mislio zbog visine.

Ja sam osuđen na niske, ali mi visoke ne smetaju.

• Vehbija Ćoralić

I još niko nije odgovorio na temu... Moj orman je najveći, 2,24x2,20x60 juče sam ga sklapao, odgovorno tvrdim da niko nema veći

• zp

Evo setih se. Savest.

• Culle.haha

Mislim da trenutno u levom džepu svog kaputa đubretarca imam najviše novčanih kovanica na Balkanu, a možda i šire.

• V

Cule, a da li si znao da je mnogo lakše osvojiti visoku ženu nego nisku? Ja imam objašnjenje za to, ali voleo bih da čujem neko drugo mišljenje.

• Фатман

Ja imam najveći stomak!

• Vehbija Ćoralić

Šta orman u stvari, ja sam bre najveći!

Virtual, ne vidim da traži objašnjavanja, ako je devojka viša od prosečnog muškarca u svom okruženju teže će naći partnera.

• V

Virtual, ne vidim da traži objašnjavanja, ako je devojka viša od prosečnog muškarca u svom okruženju teže će naći partnera.

Tako je Vehbija, visoke devojke imaju sužen izbor i jaku i agresivnu konkurenciju onižih devojaka. Zbog toga retko propuštaju prilike. Biće od tebe jabač, i to dobar.

• Триша

Nije veličina uvek bitna, najveći svetski jebači su bili patuljci...

• Vehbija Ćoralić

Biće od tebe jabač, i to dobar.

Ka-d, reci mi da znam da se organizujem!

Šaljem ti PVT da ne spemujemo ovde, imam informacije

• V

Najveći svetski patuljci su bili hvalisavci.

• zp

Virtual, je l ovo tvoj jebeni podforum? Jer vidim da spamujes i ti uveliko.

• menijesamodosadno

Cule, a da li si znao da je mnogo lakše osvojiti visoku ženu nego nisku? Ja imam objašnjenje za to, ali voleo bih da čujem neko drugo mišljenje.

Дај то твоје молим те! Пре него кажем да је ово најобичнија небулоза.

• Фатман

Pufnice 'de ode dildo?

• V

Visoke devojke imaju sužen izbor i jaku i agresivnu konkurenciju onižih devojaka. Zbog toga retko propuštaju prilike.

• Фатман

Bolje nađi neku kitu...

• Culle.haha

Visoke devojke imaju sužen izbor i jaku i agresivnu konkurenciju onižih devojaka. Zbog toga retko propuštaju prilike.

Zanimljiva teorija. Ne kažem da se više nisu pržile na mene, ali jednostavno ja im nisam posvećivao dovoljno pažnje.

• menijesamodosadno

Па, не мора да значи. Јебига, једино ако је нека од 2'10'' висине, али опет, не мора да значи. Шта, кошаркашице су све EASY-ON цуре, по тој логици? :)

• zp

Tripujes, koga god da su citirali ova dvojica iza mene. Dobar deo njih nema nista protiv i da bude sa nizim od sebe.

• V

menijesamodosadno, ne znam kako da ti odgovorim, ali ipak citat govori sve.

• menijesamodosadno

Али најјаче је што кажеш да имају

agresivnu konkurenciju

ахаха! :))

• Šta_htjedoh_reći

Drugo mišljenje, evee ga. Utvrdili smo da su ženama privlačniji viši momci zbog sigurnosti i utočišta. Virtual je fino primijetio da se to nosi još iz razvitka ljudske rase. To je u genima. Kao što je strah od mraka genetski, iskonski strah, strah od nepoznatog. Ali da se vratim na ovo. Visoka đevojka razmišlja o svom budućem potomstvu. Zna da je imala problema sa momcima, sa odjećom itd. Tako da svoj genetski materijal želi da pomiješa sa genetskim materijalom nižeg momka, kako bi došlo do uravnoteženja. Isto tako niža cura želi visokog momka. Niži momak želi svojoj djeci da budu viša, pa će pokušati, podsvjesno ili ne, da nađe višu djevojku. I obrnuto.

• V

pomiješa sa genetskim materijalom nižeg momka, kako bi došlo do uravnoteženja.

Fail. U genima je (baš kao i strah od mraka) da se uvek traži veće i veće, što znači sigurnije, jače, moćnije. Nijedna žena ne želi da meša gene sa nižim momkom. Govorim o većini zapravo. Uvek postoje izuzeci.

• Šta_htjedoh_reći

Fail. U genima je (baš kao i strah od mraka) da se uvek traži veće i veće, što znači sigurnije, jače, moćnije. Nijedna žena ne želi da meša gene sa nižim momkom. Govorim o većini zapravo. Uvek postoje izuzeci.

Ne, ne. Čoek od 2 metra i 20 centimetara je trom, spor, traži puno hrane, treba mu veći prostor za život i stanovanje. Uostalom, strah od mraka je najstariji. Razvitak tehnologije i civilizacije uopšte ( sigurnosti), čini da se ti strahovi postepeno umanjuju. Evolucija. Žena od 2 metra sigurno neće tražiti muškarca višeg od sebe. Zamisli samo da dobije ona ćerku, a dobija je sa mužem od 2,20. Potomstvo želi zdravo i ' normalno'. Iz trenutne perspektive, ne želim dijete koje će imati 2 metra i 40. To je skoro ' najveće', ali ipak ne.

• Culle.haha

Ne mora da znači da će dete biti 2.40 ako su mu roditelji 2 i 2.20
    Genetika je čudo.

• V

Čoek od 2 metra i 20

Moram još jednom ponoviti da se ovde na Vukajliji za raspravljanje običnih i normalnih stvari poteže za ekstremnim argumentima.

Sa tim ekstremnim primerima možeš dokazati sve. Fakat je da žene vole visoke muškarce ma koliko bile i same visoke.

• staklena

Je li kosa dužine do struka dovoljna da se upišem ovde?

• Šta_htjedoh_reći

Naravno da ne znači, ali složićemo se da je veća mogućnost?

• zp

Staklena, sta koristis za negu tako duge kose?

• V

.... broj spermatozoida?

• Jezivi

Je li kosa dužine do struka dovoljna da se upišem ovde?

Nije:) I moja je do dupeta,a posto pretpostavljam da sam visi,izgubila si,nazalost.

• En_Dotter

Мени је курац до јаја.