Šta biste uradili da znate da vam je ostalo još 5 dana života
  • .Vule

kao sto tema kaze!!!
    pa navalite :)

• M

Znam šta ne bi' radio, ne bi' provodio (čitaj: dangubio) vrijeme na internet.

• swed

odmah bi se ubio .sto cekati 5 ti dan

• tasmanijski djavo

napila bi se ko picka i otisla da spavam.sutra bi zvala popa da me osvesta i pripremi za raj .onda bi otisla u kafanu i opet bi se olesila pa ponovo zvala popa da me osvesta.i jos bih maltretirala sve one koji su mene za zivota pa bi opet zvala popa i valjda je dosao taj peti dan pa da vise umrem ko covek ,ionako mi je sve dosadilo

• Hydrog3n Cyanide

Da mi ostane još pet dana do kraja života, ja bih ubacio žetone za još kredita da produžim život. :) =P

• .Vule

ja bi se nekako osvetio onima koji su mi nekad nesto zgresili!!!!

• n!n@

*bih (umesto Vuleta)...:0)

• KRSO

Probao bih stvari koje nekada nisam uspeo ili smeo uraditi u životu. Tipa skok s padobranom i te ludosti.

• .Vule

e da probao biH vutru i te stvari!

• Kurd

Uzeo bih kredit

• M

I ja bih isto uzeo kredit, i uzeo bih kurda da mi žirira.

• .Vule

buhahahhaha!!!!a sa kreditom bih unajmio profesionalne sponzoruse samo za mene i to 5 komada, smrkali i kokain i pili sampanjac i zadnji dan pre smrti bi se na motor i cepao bi ga do daske pa nek se skokam!!!

salim se naravno, ali mogao bih ovako

• n!n@

A posle nesto pricas ,da ne bi nikad probao drogu...You little!:0)

• M

Ja bih ga primio tamo đe Sunce ne sija, što da ne? Čak i da mi se svidi, ne bih dugo...

• Earthworm Jim

Prva četiri dana ne znam, verovatno bih se užasno mnogo zajebavao... Ali peti znam - natovario bih se sa c4 i otišao pred skupštinu. Došlo je vreme da se menja kompletna politička scena :D

• .Vule

buhahhahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!

• .Vule

ja bi oter'o modove tamo de se ne tera?!!

salim se naravno:))

• mega1marco1

Otisao bih kod moje voljene i sa njom proveo 5 dana, da se nagledam i nauzivam vremena sa njom! A to da li imamo novca dovoljno ili svega ostalog nije uopsste mi vazno, vazno je da sam sa NJOM!

• Пд

Мегамарко, престани да некропостујеш и оживљаваш теме које су мртве већ годинама,

• mega1marco1

Jbg, druze bio smor, necu vise gledacu datum ;)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.