- М
Отишла бих у прошлост и изменила неке ствари. Само неке појединости. Овако ништа. Себична сам :Р ни мир у свету, ни брдо чоколаде за несрећну децу, нита нита...само моја срећа :Р и још неких људи до којих ми је стало..

http://static.guim.co.uk/sys-images/Environment/Pix/columnists/2011/6/14/1308069560546/MDG--Roads-hand-climate-c-008.jpg
pomogao bih domaćinu da izvuče kamiJon Zdrvima iz nabujale i veoma opasne rijeke.
Ja imam natprirodne moći - svaki put kad noću idem da pišam svetlo mi se magično upali čim otvorim vrata...Samo angažuješ Luksa ili još nekoga ko je ovde inženjer da ti ugradi negde malo ispred vrata od kupatila da samo kad dodirneš pod, svetlo se uključi. To mu dođe nešto najbliže toj tvojoj natprirodnoj moći. :) Ja bih uv'o fudbal kao religiju i bila bi naravno politeistička. Odredio bih nekoliko Bogova vrste trve Ronaldo, Ronaldinjo, Zidane, Kantona i raznokakvi još. Kad malo bolje razmislim, za to bi mi samo trebala vlas'. Crkvu ništa ne bih ni pit'o. Štaviše, ukinuo bih istu zbog ispiranja i ono malo mozgova, napravio bih svoju i ćao poz. A od nekih nerealnijih stvari, dokaz'o bih da li postoje ili ne vanzemunci.