Šta biste prvo uradili da imate natprirodne moći?
  • Zhajk

Obesio bi na noge Hilari Klinton,da visi dan i noć.

• Лаик

закључао бих ти тему. лолек

• Bruce

Ja imam natprirodne moći - svaki put kad noću idem da pišam svetlo mi se magično upali čim otvorim vrata...

• Марко 

Kad bih mogao da zaustavim vreme, ušao bih kulturno u banku i izašao bogatiji za 100-200 iljada jevreja.

• Kael Malerozni

To onaj vic sa frižiderom ili? :))

закључао бих ти тему. лолек

Ne trebaju ti tu nikakve natprirodne moći :))
    Ja bih obio banku, boli me kurac, imam nevidljivost, ne mogu da me uhvate :)

• Bruce

Taj Kaele, negde sam ga čak i u defku ubacio, ali to više niko ne može naći :)

• Л0Л

Ja imam natprirodne moći - svaki put kad noću idem da pišam svetlo mi se magično upali čim otvorim vrata...

Каци сељак па шораш у фрижидер...

• Марко 

Ili bih "pozajmio" kintu iz vise banki i kupijo vukajliju.

• Bruce

Lole, to se zove staračka demencija, seljaci šoraju u svinjac...

• Л0Л

Lole, to se zove staračka demencija, seljaci šoraju u svinjac...

Ја кад сам на селу пишам директ у двориште...

• SnoopDoggyDogg

Ја кад сам на селу пишам директ у двориште...

+1
    Po mogućstvu sa terase.

• SnoopDoggyDogg

Da imam natprirodne moći, teleportovao bih se negde pičku materinu jedno 6 meseci.

• Л0Л

Po mogućstvu sa terase.

Нема баба терасу :/ Кућа, само приземље, изнад таван, испод подрум :/

• SnoopDoggyDogg

Pa onda sa tavana, još bolje.

• Л0Л

Па нема излаз са тавана, никакав прозор, ништа :(
    Ако пишам с тавана, мог'о бих само на плафон дневне собе...

• SnoopDoggyDogg

Onda se popni na drvo i pišaj po svinjama.

Ако пишам с тавана, мог'о бих само на плафон дневне собе...

MAJND FAK lololo

• Л0Л

Има камени зид од свињца са којег сам пиш'о када сам био клинац. Не знам да л' би ме сад издржао. Пробаћу!

• Л0Л

Иначе, да имам супер моћи, прво бих баби изградио још један спрат да могу да пишам с терасе кад одем на село...

• Перовић

Nevidljiv bih gledao kako se žene kupaju LOLOLO

• krupovrbaski zmaj

kako je ova tema smotala sa natprirodnih moći na pišanje sa tavana? :D

ne znam da li je iko od vas seriju "heroes", e pa ovako, najbolje ti kada imaš kombinaciju dvije moći, vječan život i mladost, i kontrola tuđih misli.

• SnoopDoggyDogg

Ja bih se popeo na oblak, i voleo bih da pišam po 12 sati dnevno. Pravo na svinje.

• Перовић

Stvarao bih ogromnu količinu alkohola za mene i ortake, svaki jebeni dan!

• Warner von Latinsche

verovatno bih pobio sve ljude lolo

• Denisx

Vratio bih se u proslost i uzimo bi LSD zajedno sa Hendrixom

• Перовић

Ja bih otišao u budućnost i dao bih lažnu najavu... nešto tipa da će se svet raspasti ako ne urade to i to :) pa baš da vidim kako bi reagovao narod...

• М

Отишла бих у прошлост и изменила неке ствари. Само неке појединости. Овако ништа. Себична сам :Р ни мир у свету, ни брдо чоколаде за несрећну децу, нита нита...само моја срећа :Р и још неких људи до којих ми је стало..

• Vučica21

Učinila bih da se gazirana pića i cigarete više ne proizvode. :)

• SnoopDoggyDogg

Otišo bih u budućnost zapisao rezultate utakmica, vratio se u sadašnjost i uplatio tiket.

• Bruce

Oduzeo bi Vučici moći i poništio sve što je napravila...

• DeadKenny

ja da imam moci, gurao bih svoje defke na naslovnu i onda gledao kako se u komenatrima ljudi pickaraju i raspravljaju "KO BRE GURA OVU BUDALU! MINUS MODOVI JEBEMVASUSTA!"

• menijesamodosadno

све бих вас поробио

• Bruce

ja da imam moci, gurao bih svoje defke na naslovnu i onda gledao kako se u komenatrima ljudi pickaraju i raspravljaju "KO BRE GURA OVU BUDALU! MINUS MODOVI JEBEMVASUSTA!"

I nije ti neka fora... :)

• krupovrbaski zmaj

Отишла бих у прошлост и изменила неке ствари. Само неке појединости. Овако ништа. Себична сам :Р ни мир у свету, ни брдо чоколаде за несрећну децу, нита нита...само моја срећа :Р и још неких људи до којих ми је стало..

ti si bar iskrena :D

• Радјард Куплунг

Повећaо бих сeби курац.

• DeadKenny

lolo al ne da sam mod pa da biram sam sebe. nego onako, iz sjenke, sto bi se ono reklo....ne rusi mi sneska bre!

• Makaronac

Ukinuo sve latinoameričke, turske i indijske serije. A glumce i režisere u ludnicu poslao.

• Duče

Додао бих женама трећу сису.

• Марко 

Isto.

• Duče

Кул скроз ллололо.

• Bruce

ovo Dučeovo najlogičnije do sada - leva ruka, desna ruka, usta u sredinu :)

• Matko96

dobio bih 5 iz matematike i fizike.

• Kifla i šećer

Konačno bih izgubio nevinost.

• Duče

dobio bih 5 iz matematike i fizike.

Има и лакши начин, подмити их. Дај им паре.

• Dvajt

Другим речима, постао би Власуљар лолчич

• Bruce

zato i kažem da nije fora :)

• Blake Griffin

Samo angažuješ Luksa ili još nekoga ko je ovde inženjer da ti ugradi negde malo ispred vrata od kupatila da samo kad dodirneš pod, svetlo se uključi. To mu dođe nešto najbliže toj tvojoj natprirodnoj moći. :) Ja bih uv'o fudbal kao religiju i bila bi naravno politeistička. Odredio bih nekoliko Bogova vrste trve Ronaldo, Ronaldinjo, Zidane, Kantona i raznokakvi još. Kad malo bolje razmislim, za to bi mi samo trebala vlas'. Crkvu ništa ne bih ni pit'o. Štaviše, ukinuo bih istu zbog ispiranja i ono malo mozgova, napravio bih svoju i ćao poz. A od nekih nerealnijih stvari, dokaz'o bih da li postoje ili ne vanzemunci.