NBA 2K11
  • StrajaKg

Da li ste igrali ovu igru, da li je igrate, kakvi su utisci, zamerke, impresije....?

• Скелетор

Juče sam je inst, ne volim NBA u globalu, puko sam uvodnu tekmu sa 25 razlike, ono finale 91. valjda. Jebem ti komande da ti jebem! Počeo sam i onaj fazon - bikam a ledžend, i sviđa mi se.

• sedplas

ja sam igrao 2k10 i navukao sam se. Iako inace ne pratim kosarku svidjela mi se igrica i sad je igram cesce nego PES na primer.

• Пд

Ја Страјо не стај ми на муку. :)

Обожавам овај 2К серијал, али нисам у могућности да га играм на мојој кршини од лаптопа. Прошлог лета сам играо сваки дан 2к10, по пар сати кад удари врућина, па не може баскет напољу, и то онај "My player" мод где направиш играча и контролишеш само њега. Играо плеја у Индијани целу сезону на четвртинама од 10 минута, завршио сезону са нешто мање од 20 поена по мечу и преко 10 асистенција на "ол стар" нивоу тежине.

Набављао сам неке јебене програме како би могао да променим дужину четвртина (није могло да се мења прошле године), и тежину, било ми је прелако.

Иначе, ако мене питаш, НБА 2к је боља симулација баскета, него што су ПЕС и ФИФА за фудбал.

• StrajaKg

Иначе, ако мене питаш, НБА 2к је боља симулација баскета, него што су ПЕС и ФИФА за фудбал.

E, upravo ovo je razlog otvaranja teme. Imam relativno nov, i relativno dobar komp. Imam instaliran FM11 koji sam izgustirao, PES11 ali od kada sam instalirao 2k11 ova prva dva sam zapostavio.
    Jednostavno sam oduševljen igrom. Jebi ga, malo su kontrole za moj ukus komplikovane, ali su detalji izvanredni, pogotovu ja koji sam 10 godina igrao basket zapažam fenomenalno realne elemente, kao što su ugao dodavanja da bi pas bio uspešan ili pak način driblinga i mimika igrača.
    Jedino ne volim malo duže pauze među četvrtinama, koje su vezane za one video klipove i intro momente, mene to smara pa isključim i skratim koliko god mogu.

• Dub

Kako VC15 zakucava?!

• StrajaKg

Dub, iskreno nisam probao sa njim još uvek, ali zato mogu esej da napišem o ekipi Majamija. :)

• Dub

VC15 jebe, on arči, on je svemoguć, on guzi, on onaniše, on rči, on pamprči, on preksače uličnu rasvjetu, on je neumoljiv, on je kralj največi. I da, ON JEBEEEEEE!!!

• Пд

Ех бре Страјо, па са најјачима играш, није фора. :)

• Dub

Jeste, to je kao kad krenem da igram PES i lik uzme Barsu, ili Mančester, dok je bio C tamo, a sada Reala... Ali dobro veća je uživancija :))) Ili kao slabiju ekipu da uzmem pa opali po Čelziju...

• StrajaKg

Pa uzeo sam ih zbog Vejda, ostale ni ne koristim pravo da vam kažem. :)

• Пд

Јеби се Страјо, имамо истог омиљног играча онда. :)

Ја сам у Мај Плејер моду користио његов шут, и толико сам га увежбао, да сад не могу да промашим са њим. :)

Вејд је институција, какав Коби, какав Леброн.

• dusan1001

Ja igram onu karijeru odnosno asocijaciju sa kingsima stavio na najteže pa me drali u početku ko majmuna dok se nisam malo uvežbao imao sam skor 2-10 sad se popravljam imam 13-16

• StrajaKg

Јеби се Страјо, имамо истог омиљног играча онда. :)

Gospodin Fleš. :)

• MitaKgEg

2k11 je super. Odigrao sam oko 50 utakmica u My Player, na četvrtinama od 5 min. Kontrole su kao i uvek prilagodjene xbox-u :S drugih zamerki nemam :)

btw Kobe najbolji :))

• sky_is_the_limit

Igrica je vrhunska. Grafika odlična, iako se mnogi žale na kontrole - za mene su savršene, posebno na džojstiku. Ima par gluposti, npr da lik gadja potpuno isto kada je behind the backboard i kada nije, al' to su detalji.

btw Kobe najbolji :))

slazem se :)

• Ritchie ♣ B

Meni je 2k10 bolji ne znam zast oal mi je bolji nekako jes da imda dzordan al i dalje mi je 10ka bolja a ne znam zasto xDD

• Фејзбукманијак

срећа па није на руки :)))

• necro

nije tebra...onaj srednji nivo..profesional :))

• Sub Focus

Ја само Мај Плејер играм, узео сам да будем плеј, драфтовали ме Лејкерси па ме сморили... Отишао у Мајами, завршили 4. у конференцији, налетели на Булсе, ту Роузу ништа нисам могао да радим па су нас 4-3 победили јбг... Затражио трејд, сад прешао у Селтиксе, арчимо целу лигу :D Много је добра игра, страшно је добро одрађена, само ме нервирају они "комерцијални" моменти, што неко већ рече.

• Пд

Малопре одиграо најбољу утакмицу у каријери (My player), рек'о да оживим мало тему и да се курчим.

41 поен, шут из игре 14/19, за три 1/2, слободна бацања 12/13
    12 скокова, од тога 7 у нападу
    10 асистенција
    13 украдених лопти, НБА рекорд

И све то на најтежем нивоу (Hall Of Fame).

Игра ли неко уопште ово? Ја традиционално играм две утакмице дневно, 12 минута четвртине, једну изјутра за расањивање, једну увече пред спавање, ако имам времена. Остала ми још једна утакмица до краја регуларног дела сезоне. Иначе, печовао сам игрицу, далеко је боље, има неке ситније исправке које живот значе.

• DylanDog

Ja imadem nba live 2003 i njega igram redovno

• Sub Focus

пеки ја сад завршио другу сезону на мај плејеру са селтиксима... узео сам мвп и мост импрувд плејер, и мвп финала, тукли смо оклахому 4:1 (: на којој си позицији?

• Пд

Sub Focus
    пеки ја сад завршио другу сезону на мај плејеру са селтиксима... узео сам мвп и мост импрувд плејер, и мвп финала, тукли смо оклахому 4:1 (: на којој си позицији?

Плеј, мада ме ставља и на SG зато што сам висок (ставио 193 висину), а и да би и Вестбрук имао минутажу. На којој тежини играш, и колико четвртине? Код мене је најтеже и 12 минута, да буде што реалније. :)

Играм баш у тој Оклахоми коју помињеш. Требало ми је пола сезоне да изгурам Вестбрука на клупу и постанем стартер.

• Цар

Ја стварно не знам како имате воље играти две сезоне од 82 текме+ 4 пред почетак.

• šljukasta prezla

Peki daj ako može na pvt za torrent, da skinem ovo, vjerujem da si i ti skidao. Ja gledam ove neke torrente dosta negativnih komentara pa mi belaj da skinem a da ne radi.

• Пд

Ај саћу да ти пошаљем линк до овога што сам ја скидао. Баш сам скоро скидао, загубио се ЦД ортаку од кога сам први пут узимао, после сам реинсталирао систем на компу па морао да скидам игру. Послаћу ти и линк за печ као и упутство за инсталацију, реално, без печа нема играња.

• Sub Focus

Плеј, мада ме ставља и на SG зато што сам висок (ставио 193 висину), а и да би и Вестбрук имао минутажу. На којој тежини играш, и колико четвртине? Код мене је најтеже и 12 минута, да буде што реалније. :)

Играм баш у тој Оклахоми коју помињеш. Требало ми је пола сезоне да изгурам Вестбрука на клупу и постанем стартер.

Што се позиције тиче, иста је ситуација, чак и што се висине тиче (ставио сам своју праву висину), само што сам ја у првој сезони пребринуо проблем око минутаже, гурали ме на клупу у Лејкерсима и Мајамију... На крају сезоне завршим као пети у конференцији са Мајамијем и испаднемо одмах у првој рунди плеј офа.

Кад сам мало више скил поена набио и мало набуџио шут, наместио сам да имам исти шут као Кармело, тај ми највише одговара. Не машим за 2, и за 3 имам скоро увек проценат преко 50%, па смо јебали кеву у другој сезони, 51-31 у регуларном делу, против Филаделфије 4:0, Милвокија 4:0, Мајамија 4:3 и на крају Оклахоме 4:1 (:

Тежина је чини ми се халл оф фаме, то сам намештао још кад сам инсталирао игру, а то је било прилично давно, од зимус сам набио преко 150 сати играња (: четвртине су ми по пет минута, немам ја живаца да играм 12 :D

едит: јел могу да куцам ово цитат-татиц ћирилицом кад квотујем? мрзи ме да мењам на латиницу а никако да приупитам :D

• šljukasta prezla

реално, без печа нема играња.

Ma ove nove igre sve bagovane, kada samo pogledam ovaj GTA 4, 14GB veličina igre, a trebaš četeres nekih vragova da igraš kako treba uz igru.
    Aj šibni link pa da skida preko noći :)

• Цар

едит: јел могу да куцам ово цитат-татиц ћирилицом кад квотујем? мрзи ме да мењам на латиницу а никако да приупитам :D

Да. Може латиница и ћирилица (штавише, може и мешано).

• Пд

Можеш, ја сам то управо урадио. :)

Цар
    Ја стварно не знам како имате воље играти две сезоне од 82 текме+ 4 пред почетак.

Јебига, ко воли. Мени је то практично једина игра коју играм на компу, а и то не играм много. Најреалнија симулација неког спорта до сад, а ја то воли. :)

• Sub Focus

лол сад сам укапирао да сам на једној истој страни два пута објашњавао шта сам радио у првој сезони :DD

• šljukasta prezla

Skinuo sam i igram. Mnogo dobra stvar, inače hvala Peki.
    Poslednja igra što se tiče simulacije košarke a da sam igrao je bila "NBA LIVE 07 " ja mislim, i u poređenju sa ovim je nula.
    Ako poredim onda je to kao da poredimo Virtua Tennis sa Top Spinom, što je nemoguće.
    Mnogo je dobro što postoje greške, izgubljene lopte, probijanja itd. Dosta dobro.
    Igraću My Player pa ću da vidim kako će ići,

• Nolle93

Peki aj i meni pošalji link za skidanje i uputstvo...

EDIT: Ili ti prezlo...

• Млатони

Пеки, пошаљи и мени, молим те. :)

• Пд

'Оћете упутство како да лагано играте Мај Плејер мод са било којим постојећим играчем? Дакле, све имате исто као и он, статистика, опрема, оцене, тим. :)

• šljukasta prezla

Ihh to nije fazon, gubi se čar igranja, bolje ovako od nule se probijaš do vrha.

• šljukasta prezla

Peki zašto mi stalno izbacuje da igram kao MY PLAYER, kada izaberem običnu utakmicu da igram, ono oću da igram sa lejkersima a dobijem da samo navodim Fišera po terenu, ne znam kako da vratim u normalu, ima li pomoći ? :/

• Пд

Иди под "Controller settings" и нађи "preferred position" па промени на "none" уместо "point guard".

• šljukasta prezla

Bravo matori, zahvaljujem još jednom.
    Inače igra mi se sviđa, fino je za vidjeti da nije lagana, treba malo muke i nauke da uđeš u neki ritam. :)

• Цар

Јебига, ко воли. Мени је то практично једина игра коју играм на компу, а и то не играм много. Најреалнија симулација неког спорта до сад, а ја то воли. :)

Ма разумем. Ја бих пре обрн'о 4 сезоне од по 29 него пола сезоне од 82. Требало би да ставе подешавања дужине сезоне. А да је реална, то стоји.

• šljukasta prezla

Da malo osvježim temu.

Igram kao lud, što bi se reklo. Evo npr danas sam odigrao cirka 13 sati. Veoma zarazno, da li je jebemliga što volim ovaj sport i što sam nekada trenirao ili što je jebeno realno odrađeno, ali kako god, jebe u ćilu.
    Upao sam kao 13 pik, u drugom krubu za Indianu, igram kao plej, visinu sam stavio svoju 197cm a težina je 88kg. Jedina stvar sa kojom se ne ponosim je to što sam preko čit endžina sebi upisao 40 000 skil bodeva, pa sam ga malo napucao, sada je overall 51.
    Igram 12 minuta četvrtine, tako je najrealnije. Po utakmici dobijam možda 10-ak minuta, ali polako se povećava minutaža. Kouč me vjerovatno zbog visine ponekad' stavi da igram beka šutera i ne snalazim se baš najbolje, ajd u napadu više manje, ali odbrana je pušiona, posebno kada naletim na igrače tipa Vince Carter.
    Ekipa ima omjer 7-6 za sada, dosta su slabi ovi moji, mnogo mašaju, jedino onaj Grejndžer jebe kevu, ima 19 poena po utakmici.
    Ja imam 7 bodeva po utakmici, i 3 asistencije, one ocjene timske su mi prosječno C+.
    Inače igram za letvicu niže od teržine HALL OF FAME. Iako sam na početku igrao PRO, kasnije sam prebacio na ovo malo teže i moram reći da nema neke razlike.
    Sve u svemu igrica jebe i oralno i analno, mnogo sam odlijepio. Toliko od mene za sada. :)

• Марко 

I ja sam kao i doticni gospodin sljukasti tukao igricu ceo dan kad sam poceo. Ogulio jagodice na prstima od dzojstika. Upao sam kao ne znam koji pik u Vasington i tamo zaredjo poraze kao jebeni retard. Nisam ja toliko kriv koliko moji slepci nista ne znaju. Inace igram krilo, mada mogu i krilnog centra i centra. Ne mogu ostale pozicije jer sam spor u picku materinu. I tako posle, lupam, 10 uzastopnih poraza zatrazim trejd i odem u San Antonio. Tamo procvetam. Jedino me jebe marmun Hill koji zasere pola akcija na mecu, jebem ga u usta sebicna. Zbog njega uglavnom gubim. Pre neki dan sam prvi put zakuco! Fak jea. Preko Novickog i jos jednog delije. Jebo sam im kevu. Igra arci!

• Пд

Po utakmici dobijam možda 10-ak minuta, ali polako se povećava minutaža

Ja imam 7 bodeva po utakmici, i 3 asistencije, one ocjene timske su mi prosječno C+.

Мораш да повећаш просечну оцену, минимум на А- ако хоћеш да ти се брже повећава минутажа. Играј сигурну одбрану, пази на избор шутева у нападу и на игру у транзицији и лагано ћеш имати оцену преко А-.

• šljukasta prezla

Dobar si.
    A mene interesuje koju kameru koristite, ovu TURBO što je kao DEFAULT, ili neku drugu, ja sam pokušavao sa onom što se okreće kada npr. oduzme ekipa loptu, tj. kamera je uprta u odbranu konstantno ali nekako mi nije baš odgovarala u odbrani, pa sam vrnuo na ovu TURBO da i kada me napadaju gledam u njih s čela. Najviše me nervira npr. kada držim pleja i lopta ode na krilo i upičkumaternu ne vidim je, i ne znam šta namjeravaju.
    I još koje kontrole koristite, tj. kako ste ih rasporedili? Ja imam ovaj GENERIC USB džojstik i jebeno ne znam bruku nekih finti da uradim, ili ne može il numem. Npr onaj spin, to nikada, kontam da je crklo to dugme . lol

• Пд

Ја имам неки солидан џојскит Лоџитеков који највише личи на онај са Сони двојке.

Користим "турбо" камеру, најодаљенију како бих могао да имам што бољи преглед игре.

Контроле на џојстику су по дифолту.

Што се тиче тих потеза које ти не радиш. Моја препорука ти је да узмеш неког доброг плеја или бека (Рондо, Вејд, може чак и Леброн), да одеш на фристајл тренинг у главном менију и да листаш потезе доле, лепо ће ти писати како да радиш сваки потез. То све под условом да користиш дифолт распоређене контроле, јер ћеш у супротном да се погубиш. У суштини, све финте ти се своде на коришћење L1 тастера и левог аналога.

• Пд

Е да, и постоји један много кул лик, Крис Смув:

http://www.youtube.com/user/Smoove7182954

Имате на његовом каналу клипове за НБА 2к11, лик јебе кеву како игра. Крените од почетка, има много тога корисног, ја сам многе форе од њега покупио.

• šljukasta prezla

Е да, и постоји један много кул лик, Крис Смув

Daaa, baš sam danas gledao njegove trikove, najviše volim ovaj ankle brejker, uz dobru poziciju 80% poen.
    A moraću nekako da upraskam neke poteze, ono da fintiram malo.
    Jedan savjet, ako igrate i ide vas šut ne mjenjajte ništa, ja sam usro pa sam promjenio skok šut i zaboravio koji je bio, sledećih 10 utakmica neće u koš da je jebeš, sada sam stavio Pol Pirsove načine šutiranja i ide dobro.
    Inače tražih trejd i došao u Oklahomu, oni dali Pejsersima onog Forda .
    Pregazio sam 70% sezone, imamo skor 39-28, ja sam igrao skoro svaku utakmicu do kraja, neke sam simulirao, to samo one u kojima gubim po 30 razlike pa me mrzi igrati. Napucao sam ga ono solidno, imam overall 62. Prosječno dajem 14 bodeva i 4 asistencije, napredujem opasno. Kontam da ćemo u plejof ali tamo će da bude veselo, ne vjerujem da ćemo dalje.
    P.S. DURANT JEBE KEVU!

• Sub Focus

Зна ли ко како да склоним оне досадне делове између полувремена и четвртина, и генерално код измена, кад ми показује гомилу статистике, тренере како стоје, публику како скаче, резерве како се смарају на клупи и сличне глупости?