Pretraga defki
  • Filozofinjo

Kad ukucam neku reč u pretragu a nema defke sa tačno tim imenom izbaci mi random defke, neke stare. I to mi se događa od kad postoji nova verzija.
    Što ne može da bude kao na staroj verziji, da kad ukucamo reč pojave se SVE defke sa to mreči u naslovu?

• mylyca

Појаве ти се дефиниције које у наслову садрже те речи, само што ти избаци и све дефиниције у чијем телу се налазе кључне речи из ретраге, али не знам по ком принципу их сортира.

• Filozofinjo

Nenene, nisam dobro objasnio. Događa se kad mi izbaci ništa u predlozima. Pre, kad sam ukucavao nešto i nije mi ništa izašlo u predlozima i kliknem na srč, svejedno mi izbaci sve što ima to u naslovu. Sad kad to radim i zđe mi nešto tipa: rezultati pretrage za alt&/strong&\... I rezultati su neke matore defke od kaizena. čak i kad ukucam moja baba - izađi mi predlozi, ja kliknem eskejp i srč onda, opet se isto dogodi. Mnogo mi ide na kurac.

• sedplas

kod mene je tako kad kucam u gornjem pretrazivacu. ali fino udji u defke (izmedju naslovne i postera) i kucaj u onaj search.
    ako sam te dobro shvatio uopste

• Jezivi

Dva puta mi se veceras desilo da mi ne izbaci pojam koji trazim,tj. pokazuje da nije definisan.Izvinjenje onima cije sam definicije plagirao,obrisane su.

• Qm

Nema mi jedne skorašnje defke u pretrazi, a primetio sam tek kada je napisana još jedna sa sličnim naslovom, a ni nje nema u pretrazi.
    Verovatno je u pitanju jedna reč koja baguje.

Ova nije moja, a nema je u pretrazi http://vukajlija.com/prima-direktive-odozgo/588551

• Lutak iskrivljenog L

aj nadji neki drugi primer, il cu ti obrisati definiciju zbog reklamiranja, imas 15 minuta

• Qm

Ok sori...

• M

Kad ukucam neku reč u pretragu a nema defke sa tačno tim imenom izbaci mi random defke, neke stare.

Jesi probao da ukucaš "rč"?

• Radijacija

Hoće li se nekome platiti da popravi pretragu, aman zaman.

Da mi Jamajčanin nije našao sličnu, popušio bi ban za plagijat.

• Шљиворад Тртовић™

КАЈЗЕНЕ НЕ РАДИ ПРЕТРАГА! ЈЕБАЛЕ ТЕ МОЛДАВКЕ, СИДУ ЋЕШ ДА НАВУЧЕШ!

• Џереми

Da mi Jamajčanin nije našao sličnu, popušio bi ban za plagijat.

JAMAJČANIN ČITA! lolo
    imaš gore u desnom uglu, samo otkucaj i sačekaj da se prikažu rezultati

• Radijacija

Kuco sam žito, kuco sam ješćemo žito, kucao sam Će jedemo žito.

Ni jednu defku mi nije našao po naslovu nego mi je našao nešto bezveze i to u primerima.

I ja šta ću, napišem svoju, i PRC!

EDIT:
    Evo ja ukuco žito, ne jebe pretraga ništa ko da sam ostavio prazno.
    http://www.dodaj.rs/f/1f/hc/1atYpjT1/capture.jpg

Operu imam, al je ne menjam da jebe oca.

• Бохор

Kucaj ponekad i u guglu pojam koji hoćeš i vukajlija na kraju. Da bi bio baš siguran. Oće pretraga dizda ponekad :)

• Џереми

onda ti jedino gugl preostaje :)

• Radijacija

Kucaj ponekad i u guglu pojam koji hoćeš i vukajlija na kraju. Da bi bio baš siguran. Oće pretraga dizda ponekad :)

Jebeš mi mater jedino mi to preostaje.

• Бохор

Do opere je onda, nema treće. Ja ukucam to i srč i izbaci metar definicija.

• Radijacija

A jebem mu mater, i operi i sve u kurac.

• Бохор

Pa što ti je ona toliko bitna?

• Radijacija

Omiljeni mi brauzer, koristim je već 10 godina, i stvarno mi je teško da se prešaltam na neki drugi.
    Najbolje mi leži jebi ga.

• Шљиворад Тртовић™

Е, јес до опере Радијацијо. Пре пар дана није радила претрага, тј. избаци наслове дефки, ал на коју год да кликнеш "страна не постоји", а сад шљака. Јебга и ја сам користио оперу док нисам узео лаптоп са мозилом, па ме мрзело да инсталирам оперу и сад видим да је њесра.

• Radijacija

Au ako je promenim, teška srca ću to uraditi.

Ako je do opere, onda se izvinjavam za spem, nisam znao.

• Џереми

Није то само на опери било. Ја сам преко мозиле и хрома, па ни на њима није радила претрага :)

• oblakmatori

A takođe često izbacuje i grešku 404, bez ikakve potrebe...

• Марко 

Не ради претрага ни на чему.

• TheWaveRider

Hteo sam da pitam kako do definicija sa nazivom " 1. April" i "1. April na Vuki", jer ne mogu preko pretrage, a imao sam neku ideju, pa rek'o da pogledam da nije već definisano...

• TheWaveRider

Hvala, uvaženi moderatore...

• El Maestro -.-

Pretraga uopšte ne radi. -.-

Izbacuje grešku 500 i piše: "Nešto se upravo razjebalo".

• Denisx

U kaizena sajt je uvijek razjeban

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.