http://vukajlija.com/forum/teme/22851?strana=52#post_1144744
ЈА ЈЕБЕМ БЛАБЛАБЛА
- Ј
ЈА ЈЕБЕМ!
- DP
JEBEM RAZNORAZNIM POZAMA U RAZNORAZNE RUPE RAZNORAZNIM INTENZITETOM RAZNORAZNE RAVE!
JA RAZNORAZNIM!
- Kb
Nemojte da mi ljutite Caru da vam ne bih po svim aktivnim temama jebao!
- Kb
I one patke ću da razjebem! Ma sve ću ovo da razjebem!
- Kb
Čekam da se Laki vrati, pa kad krenemo da gruvamo po aktivnim!!!!! Huhuhu, al' će tu da bude...
- DP
NINKINOG MI SESIRA SA SLIKE GDE SE SLIKAO SA FIONOM JEBANJE CE SE VRATITI NA STAZE STARE SLAVE!
CARA VRATI SE!
JEBEM!

ЈА КУЛЕНИШЕМ!!1

Не може човек да остави више од два јебање поста у активним а да га не бананирају.....глупо ....
И да , оно јебање по имену у тетри је било опако.....
И ко каже да не смеју да се каче јебачке слике?Када би сви качили и кад не би били пичкурине морали би све да нас банују а то је већ мало већи колектив!
Покажите паламар!ЈЕБИТЕ!
- Kb
Ja satirem! Laki, da pojebemo mi opet javno? Meni mnogo pišti mudo za ban.
- DP
JEBEM CUVARKE ZOOLOSKOG VRTA! NABIJEM JE TAMO ONAMO MEDJU MEDVEDE NE SME NIJEDAN DA PRIDJE DOK JE UVODIM U JUNGLE ORGAZAM. VUK BOJOVIC HTEO DA DA OSTAVKU. ZIRAFA SE JEDNA PORODILA PRE VREMENA OD STRAHA KAD JE OVA DROLJA ISPUSTALA KRIKE!!!
JEBEM!
- [
Jebači svi na ovu temu http://vukajlija.com/forum/teme/23192?strana=1 odma!
- Kb
Ja dođem kod kurve i pokažem joj 20 dinara, pa je pitam: "ima li šta da se jebe za ove pare?" Ona mi kaže da bi meni dala i besplatno. Ja joj kažem da se natrti pa je onda šutnem u bulju i vratim se svojoj devojci pa je otrtim od jebanja!
- Kb
Koliko sam privlačan ženama... To nije normalno. Ja u kolima a one skaču na haubu. Rekoh da se malo zezam sa njima, pa ih vežem za branik lancima i krenem da ih vučem po asfaltu. Kad, zamislite, one sve to izdržavaju i viču: "I kroz vatru zbog tvog kurca!"
JA JEBEM ŽENE!!!!!!!!!!!!!!!! - Kb
Žene skaču na moj kurac!
- Kb
Ja kurčinom pročistim curi čmar, pa joj onda tako ogovnjavljen kurac nabijem u usta! Da li posle može da ih očisti ne znam...