Ulične tuče
  • S

Da li ste ucestvovali,
    da li to volite,
    da li imate smijesne ispade u tucama,
    da li ste gledali neku simpaticnu tucu,
    jel bilo krvavih posljedica,
    jel pickasto povuci noz ili pistolj u ulicnoj tuci,
    naj pickastiji potez u tuci?

Sve moguce i nemoguce, izvol'te!

• Cara™

volim da drkam cigane koji rade za nadnicu, al pošto ima ja dajem kintu onda moraju da trpe lolololo

• S

Eddie, opisi iskustva. Kako je izgledalo, koliko je trajalo, jesi bio janpi i to.

• Earthworm Jim

JA KOMADAM! ZABADAM MNOGO DOBRO! ŠIKLJA NA SVE STRANE!

JA JELEN!

• Cara™

mene ljuba cigan gurno sledja u 4tom, iscepo sam farke, bio je toliko debeo da mu nisam smeo ništa...

al sam zato zubatog iz razreda opako natakario...

nisam se niakd tukao posle osnovne, stvarno sam govno!

• Natnat

ŠIKLJA NA SVE STRANE!

To mogu da potvrdim.

• S

Dajte neku pikanteriju, neki nos ili rebro slomljeno!

• StefanBičBožiji

Ja sam se tukao pre mesec dana, udarili su mi samar i plakao sam kao picka i otisao sam kod mame.

• shitbrix

Često bude nešto..malo.
    I uvek budem pijan, tako da pola zaboravim. :)

• Cara™

StefanBičBožiji

Ja sam se tukao pre mesec dana, udarili su mi samar i plakao sam kao picka i otisao sam kod mame.

Ja ti verujem!

• S

Kad si Kosticev dupli...

• StefanBičBožiji

Ja ti verujem!

Ja sam mnogo nezan :) hihi Mene mama vodi na trening hehe

Kad si Kosticev dupli...

Pa šta i da jesam Kostićev dupli? On je do jaja lik.

• Ox

Ja jednom u radnji kupovao salamu. 200 grama. Ispred mene lik hoće pljuge. Pijan. Maltretira prodavačicu da mu nije dala one koje je on tražio, te on hteo mali Marlboro, ona mu dala kratki, itd... Ja mu kažem da ne smara, nego da požuri i da ostavi ženu na miru. Kad završih, on čeka ispred dradže i pita kako ćemo da razrešimo nesporazum. Ja mu kažem da nesporazuma nema, da je bio neprijatan i to je to. On me razvali po faci, polomi mi nos i nagnječki jagodičnu kost. Ko me jebe kad sam glup - stajao sam mu okrenut bočno, a držao ranac na tom ramenu. Onda ga ja brutalno isprangijam, ali džaba - on meni na ziceru slomio nosinu. Što je najgore, kada sam se spremao da pređam na fazu gaženja po lobanji, moj ortak, koji je svo vreme bio tu, počne da nas razdvaja i odvuče me. Posle mi je pričao da je BG opasan grad i da je možda ta propalica imala nož. E boli me kurac i za nož. Više se ne družim sa tim "ortakom".

• Cara™

On je do jaja lik.

IStina, marno kulen bez fajte!

• Skočimiš

Zadnji put sam zakuco lika ispred kafića i tu je bio kraj, razlio se u vidu vode. To je bilo prije dvije godine. Od tad se nisam tuko na ul'cama.

A ranije je bilo svega....

• S

E to Ox, cijenim tvoj post. Ja inace slabo reagujem na pocetku. Mene da je udario ja bih gledao jedo po minuta dok dodjem sebi sta se desilo. Ali nakon toga ne odgovaram za postupke. Imam taj odredjeni period dok me ne lupi adrenalin. Zato nikad nisam imao takve ispade jer ne odgovaram, dugo treba da me iznervira.

• DryBarber

bice tu zanimljivih prica kako ste poceli
    ox posto ne moze drugacije, + jarane :)

• S

A ranije je bilo svega....

E to svega bi se culo ovdje :).

• Ox

Jednom sam se u školi potukao zbog neke prozivke. Bila je to klasična makljaža bez pobednika. Više smo se rvali. Posle su moji pričali da sam ga satro, a njegovi da je on mene satro. Znate na šta mislim, gimnazijska tuča.

• Cara™

u da, sad sam se setio, pofajto sam se pre koju godinu zbog fife. drugar kreno da proziva jer nije mogao da trpi punjenje onlajn. izleteli smo iz igraonice, i pobili se u sred grada

posle smo popili po pivo i ispovraćali se al bilo je zdravo

• S

A te skolske tuce i tuce sa puno posmatraca su govnjivo razvodnjene, prava sutka je od 3-4 lika i da se dva maklaju. JEdan moj poznanik ima dobru tehniku glavom. Zagrli lika i pocne pricu sa njim i onda se okrene i samo glava u nosurdu.

• DryBarber

ja sam u školi samo jurio djevojčice butnom košću od skeleta

• Bizon pickica

Uh...te ulične tuče me podsećaju na one ogromne crnkinje i Latine iz geta u Bronksu i Kvinsu i odmah dobijam taj njihov stav i želju da govorim svima: MHMH honey

http://www.youtube.com/watch?v=P2BoOoigJcg

I podsećaju me odmah na moj stari dupli profil Hildu Suarez.

http://vukajlija.com/recnik/autori/18059

• S

Bizone, tebra, ocito se nikad nisi pobio ko prava muskarcina pa pricas ko debela crnkinja. Tolko od mene!

• StefanBičBožiji

Zagrli lika i pocne pricu sa njim i onda se okrene i samo glava u nosurdu.

Dok ne naidje na lika koji nece da se grli nego da bije.

• Ritchie ♣ B

SLOBA FAJTER I LJUBITELJ VEVERICA!!!

• N

Ja sam jednom prisustvovala tuci. Vristala sam bas lepo kako se od mene i ocekivalo

• Burzum

Сиса, на 1:06.

• Facafacaa

Не памтим кад сам се задњи пут БАШ потукао... Још од средње.
    Последњи пут и није била туча. Сједио сам у учионици, лик ми диг'о живац. Пошто ми је био далеко, за почетак узмем столицу и погодим га. Ухватим се за клупу да га и њом марнем ал већ је био одмакао. Нисам га успио стићи и сморио сам се...
    По природи сам и превише миран, ал' кад ми дође жута минута полудим и немам самоконтролу... Што је једна моја онако, лоша особина :)
    Било је ту и комичних ситуација. Раније док сам носио цвике једне прилике лик ме изазове а ја их додам јарану док не ријешим ствар, да се не поломе. И он будала се опали смијати. Јаран, не овај што ме изазвао. Туча нека безвезна стандардна, добио ја по пички, добио лик по пички. Ал' сморио сам се од старта, јеботе. Кад се лик онако опали смијати изгубиш ону набријаност, и не можеш се ни потући ко човјек.
    Кад боље размислим, и нисам имао баш неких посебно бруталних конфликата. Све држ', не дај.

• SES

Ja sam jednom imao ulicnu ali bas ulicnu tucu, jedan lik kao poznat u gradu i zakacimo se na zuraji i ja ga pozovem na ferku i izadjemo na skolski teren onako zurka se prekinula i svi izasli i napravili krug, i dok sam ulazio na teren pickica sa ledja mi naleteo i 3x me zakovao ali zato sam ga stapkao posle mada mrak je bio nista se nije videlo, kad sam ga oborio vise sam u beton udarao nego u glavu, nista se nije videlo.. A tad sam prvi put obuko jedan bodi i odma ga debil pocepao ufatio se za rukav nece da pusti, ostao sam bez rukav. Al posle toga nisam mogo da jedem vilica me bolela 3 nedelje. Picka, al sad smo dobri prijatelji. :) i imao sam i drugih ali grupnih protiv cigana i protiv drugih KLANOVA, tu su vec radile palice, cigle, lanci, boksevi i ostala pomagala. Neki su ga bas najebali bili tu.

• StefanBičBožiji

Počnite da trenirate neki borilački sport. Izbacićete sav bes iz sebe i nećete imati potrebu da gazite ljude na javnim mestima i da imate posla sa flašama, letvama, noževima i ostalim zajebancijama :)

• Skočimiš

Filozofije sam da nema puno rasprave. Prvo opalim lika u glavu pa tek kasnije raspravljamo. Osim ako nije baš puno manji pa mi bude žao da ga odapnem. Jer dok se ja raspravim, pa dok se pomirimo, pa se raziđemo, pa dođem kući i onda se pojedem zato što nisam prebio pičku dok još nismo raspravili... Samo se džaba nerviram. Ovako DUM i šta mi bog da - il batine il da mu se naumačem bubrega.

Sad se sjetih.... Prošle godine sam se zamalo potuko sa nekim navijačima zbog Partizana, krenuo sam na njega sa namjerom da mu grkljan izvadim, bio sam na vinjaku, pola se ne sjećam, kažu da su nas rastavili. Kontam da bi me nadraufali likovi al bilo je par prisebnih. Prošo sam bez posljedica, on je imo štos u glavu.

Jedna masovnija tučica sa zajebanijom ekipom, 5 na 5, svako udara svoga, najebasmo ko žuti, bili su zeru jači, jedan naš pade i odmah nastao višak. Sabili su nas samo zato što nisu poštovali dogovor da nema 2 na 1. Tukli su nas 3 na 1. Al je bilo dobro.

Jednog lika smo isprebijali zato što se opiro rutinskom izbacivanju napolje psujući nam sestre i majke. Dobio je flašicom kole u glavu i zavrno sam mu ruku u polugu da je odustao od svakog daljeg vida agresivnosti. Kasnije ga je marica pokupila.

Ne mogu se sjetit više... Kad se sjetim pisaću...

• S

Jebi ga Stefi, ja sam isao na kick box 7 godina i onda ufc vec 4 godine. Tako me odgajali. Ne volim tuce i ta sranja. Imao sam mozda par izvan ringa, ali uvijek imas te momente sa svakakvim ljudima koji kad se namerace ne odustaju dok ih ne poravnas...

• SES

Počnite da trenirate neki borilački sport.

Evo ja vec treniram jedan plemenit sport vec 5 godine. :)

• V

Ova tema tako smrdi na testosteron. Povraća mi se.

• StefanBičBožiji

ufc

+1
    Nista dok se ne po'vatas na parteru....:)

Znao sam da ce ova tema da se pretvori u kurcenje... Nisam znao da ima ovoliko zajebanih vukajlijasa...

• sunshine

Ja sam se potuko sa jaranom jer mi proso koka kolu po farmerkama. Nismo se nesto pre gotovili a obojica nemirni i razredna nas stavi u prvu klupu. I na sred casa frajer uze flasu kole i meni po farmerkama posu. Ustanem ja, ustane on i jedan drugom opalimo samar. Profesor nije video, čičica pred penzijom ne čuje. Čas se završio on pobego napolje ja ga čekao u učionici i kad je ušo ja fino lepo krenem prema njemu ni A ni B šakom u nos, i još par šamara, onda ga oborim na pod i tu ga počnem daviti i tad nas rastave. Reko je da će mi jebat mater posle škole, ali nije, samo je pružio ruku i reko svaka čast jači si.. Posle smo bili oke, pošto se on preseliio u moje naselje i zajedno se vraćali kući

• Skočimiš

Ja sam u ju-jitsi nekih 8 godina, i mogu ti reći da je parter na ulici isplativ jedino 1 na 1. Probaj jednom parter u malo većoj makljaži... Čisto da vidiš kako nečija noga završava na tvojoj glavi sa ciljem da je otkine.

Jednom sam odustao od bijenja. I bolje je.

Bilo ih dvojica, jedan veći, ogromni i jedan manji. Ja i pajdo nešto pričali ispred zgrade, gluvo doba noći. Taj ogromni lik se dođe kofrčit, sa njim i njegov manji pajdo, ovo ono, skide mi kačket sa glave, ja krenem da munem u galvu ovog velikog, mali me uhvati, pajdo tog manjeg draufne štosom a ova pička odmah za pas i štoljpi.
    Moj dobri pajdo, budala kakva i jeste, krenu na njega, ja ga ufatim i kažem 'malo pretjerujemo, a?' i raziđemo se. Od tad ga nisam vidio. Jedva čekam da ga sretnem. Jedva.

• SES

Ok, skontali smo, niko do sad od nas nije dobio batine, sve smo tukli! MNOGO SMO JAKI! SVAKI DAN BI BILI JAKI!

• Skočimiš

Izgleda jedini ja bio bjen. Pu jesam pička.

• bvdlga

Ja sam dobio preko usta....Napalo nas trojicu 20 grobara sa stanglama u Krusevcu,ortaka bacili na pod,peglali ga,drugog jurili,a ja se dohvatio sa nekim rmpalijom,nekako ga savio dole,i peglaj peglaj,i on onom stanglom kako je vitalo,opali me po sred usta,evo i sad imam oziljak jos uvek iznad usne...To je jedino kao vredno pomena,one tuce iz osnovne su sranje realno...

• Ox

Pa ja sam detaljno opisao kako mi je slomljen nos. Kratkoročno, ja sam tukao lika, ali dugoročno - mene nos boli na svaku promenu vremena. Dakle, bio sam biven.

• StefanBičBožiji

Probaj jednom parter u malo većoj makljaži..

Mislio sam na parter u ''kontrolisanim'' uslovima, kao lep način za oslobađanje od stresa. Parter u gužvi je besmislen i rizičan. Čak i poluge u stojećem položaju mogu biti nezgodne. Jednostavno, gađaš osetljivija mesta, krećeš se i držiš distancu, mada, nisi pička ako se u grupnoj tuči dohvatiš letve...bar ja tako mislim :) 1na1- bez pomagala!

• Skočimiš

Jebiga, zavisi kakva je ekipa. Al' kod nas su većinom ojebine koje nose noževe, teleskope i boksere tako da se preporučuje flaša kole, pepeljara i tako slična pomagala.

• sc

Ja jedino tučem pivo, ali jedan moj ortak je zato bio i ostao neiskorišćeni potencijal. Naime, u osnovnoj je bio pičkica. Svi su ga prozivali jer je bio štreber, cmizdrio je gore nego ovi emosi kad bi ga neko popreko pogledao, a onda mu je pukao film i krenuo je na kik-boks i rešio da više nikome ne dozvoli da mu pravi probleme, već da se mlati čim bi osetio da ga je neko ugrožavao. Sećam se da se tokom 2005. i 2006. godine, pošibao samo preda mnom čak šest puta i kad se sve sabere i oduzme, prošao je iz svih okršaja samo sa dve ogrebotine na glavi i uslovnom kaznom od godinu dana, jer je ispresavijao nekog nadrkanog matorca koji ga je posle tužio.
    Onda me je razočarao. Umesto da ostvari svoj životni san, skupi pare i u neko skorije vreme ode u Holandiju da uči od najboljih K-1, što mi je pričao da je hteo da uradi, on je krenuo na faks i počeo da uči. I tako je učio, učio, nije trenirao, ispao iz forme, godine su prolazile, a vijetnamski sindrom ga je i dalje proganjao. Posle nekoliko godina, već pri kraju studija, neka grupa huligana ga je prozivala zbog jedne devojke sa kojom je tada bio i previše verujući u sebe je njihovog alfa-mužjaka, nekog bodibildera izazvao na fajt.
    Borili su se dosta dugo, taj moj ortak se držao u početku dosta dobro, ali nedostatak kondicije i nekoliko mirnih godina u njegovom burnom životu su učinili svoje. U jednom trenutku je napravio početničku grešku i primio gadan udarac u glavu posle kog je završio u Urgentnom centru na neurohirurgiji. Sada je dobro, završio je faks, zaposlio se, ali ipak i dalje ponekad sanja svoj fajterski san o tome da će uspeti kao borac, ali bojim se da je njegovo vreme prošlo i da mu jedino predstoji da se seća vremena kada je bio strah i trepet za zajebane likove iz svog kraja.

• StefanBičBožiji

Skočimiš
    Jebiga, zavisi kakva je ekipa. Al' kod nas su većinom ojebine koje nose noževe, teleskope i boksere tako da se preporučuje flaša kole, pepeljara i tako slična pomagala.

Isti slucaj. Mada, ja sam u malo ozbiljnijem društvu, tako da retko imamo probleme. :)

• Bojan extream

Sranje je to veliko dva puta sam dobio u potiljak ni kriv ni duzan...