Korak ka kvalitetnijim posterima
  • kaizen

Posteri se prikazuju na listi najnovijih sat vremena nakon pravljenja kako bi moderatori imali vremena da sa liste uklone neadekvatne. Uklanjaju ih na dva načina:
    1. trajnim brisanjem sa sajta u slučaju povreda pravila pravljenja postera
    2. uklanjanjem sa liste najnovijih i kalendarske liste u slučaju lošeg postera. Dakle takav poster je i dalje na sajtu (dostupan npr preko profila autora) ali nije na navedenim listama.

• Earthworm Jim

Ne svidja mi se jer otklanja mogućnost zezanja sa kretenskim posterima.

• Луди Чак

Pa daće valjda ovi modovi ponekad neki trolovski, jebemmumater.

EDIT: Inače, ideja je super, manje govana, i manja opterećenost servera.

• Стеван

Одлично, супер!

• Ognjetina

pa nista sjednes i trazis po profilima xD jednom debil uvek debil... isplivace takav poster kad tad...

• nem0

А зааато сада има крша модова, - да могу да нолајферишу прелиставајући брдо безвезних постера. Јааадни :Д

• mylyca

gamby

Ne svidja mi se jer otklanja mogućnost zezanja sa kretenskim posterima.

Па може модератор да линкује мајмунске на теми за најглупње, ја ћу прва то радити.
    Сад више неће нестајати слика са имиџ локејшна, јер их нећемо брисати.

• musssashe

kada odes na odabrane...sa desne strane i dalje mozes da vidis najnovije?

• kaizen

zapravo tek sad!

• industrial

To je dobro, a hoće li se tako nešto uvesti i za defke, osim ako modovi nisu previše zauzeti rađenjem ničega pa nemaju vremena da pročitaju defku pre puštanja u promet?

• СМарко

Одлична ствар, нешто као оно са демотивационим, тј на оном сајту, ми га имамо, али се не види ту у нове....

Каизене, имаш овај баг, молим те среди га, кад ктитори обришу дефку, пише да је обрисао модератор, среди то...

• kaizen

Pa ako se pokaže da funkcioniše dobro za postere - onda da, i za definicije ćemo isto to uvesti.

• industrial

E to će onda biti to, hvala na odgovoru.

• sunglasses@night

Ala ce sada da pljustaju linkovi nevidljivih postera na vidljivim.Mada, to je najmanji problem.Resenje deluje dobro, mada ja bi brisao nevidljive postere. Deluje kao pisanje po sirotinji.Npr. izbacio sam poster pre sat vremena skor mi je 1:2.

• Nisa

Nisam neki postermejker pa da izigravam autoritet, ali se slažem sa ovim, jer se u poslednje vreme viđa dosta postera koje su zanimlji samo zatupljenim likovima na facebook-u.

• celt

sacekaj da prodje sat vremena pa ako je proso, proso je.
    to su ti verovatno moderatorski glasovi.

nevezano, cini mi se da nece veliki br postera da prolazi ovo. sto je i dobro.

• industrial

Ma ne, dobra je ideja, samo ukoliko se ne postavi poster nakon većanja modova, ima li svrhe da ostaje na sajtu?

• StrajaKg

Dakle moderatori ne biraju postere nego ih uklanjaju?
    Da li to znači da ako preskoče neki tj ne uklone ga on će biti objavljen?

• celt

da. ali moze da se ukloni kasnije.

• StrajaKg

Onda ok, dakle da očekujemo za 40ak minuta prve žive postere :)

• sunglasses@night

Znaci "Odabrani posteri" ce biti Odabrani posteri-odabranih postera? :)

• Nisa

Filtriranje postera. Ja sam tako shvatio.

• celt

Onda ok, dakle da očekujemo za 40ak minuta prve žive postere :)

da, izaci ce 2-3 :)

• industrial

I ja isto, samo što oni koji prođu filter valjda idu u tab "najnoviji posteri" a koji ne prođu ostaju na sajtu, vidljivi preko profila onog koji ga je napravio. Valjda O.o

• StrajaKg

E ali ne treba da se bunite što će i neodabrani da budu živi, bar neće da smaraju kako su im obrisani...

• industrial

Pa zna se: ko smara=spem, ko spemuje=ban. Simply like a bean.

• Nisa

Bolje je ovako. Samo kvalitetno da bude dostupno za gledanje.

• NaN

Malopre ovde:
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/na-dan/2011-05-23

Bejaše dva postera... Žena oktopod i top model. Gde nestadoše?

• Nisa

Otišli u Gulag.

• Луди Чак

Evo sad sam pogledao postere, govno su ovi najnoviji, bice problem kad nema modova.

EDIT: Ima prostora od poslednjeg moda koji je otisao do prvog koji je dosao, u ovom slucaju celt, pre 3 sata, pa Lullaby pre 40 min, za to vreme se napravilo nekoliko glupih postera, ali to je lako obrisati.

• industrial

Pa to nema nikakve veze, ne možeš da napraviš pglu poster kad nema modova jer se poster sam po sebi ne izbacuje dok mod ne izbaci.

• Давид

Е види нешто не капирам. Ако је постер лош, а не брише се са сајта већ остаје код аутора, да ли то заправо значи да он никада неће доспети међу најновије?

• sunshine

Jedna od najboljih novina na ovom sajtu. U potpunosti je podržavam. Nadam se da modovima neće biti problem da se gledaju svakakva govna..

• ЏелА

Saće da bude megasvrš kad glupe posterdžije budu imale postere u odobrenima lolo

• DuleSavic

Dobra ideja ali nije ekonomicna uopste ...sad ce "odabrani" imati 1000 i vise +, a brda dobrih postera ce otici u kur...

• industrial

sad ce "odabrani" imati 1000 i vise +, a brda dobrih postera ce otici u kur...

Pa tako je i pre bilo.

• sunshine

Dobra ideja ali nije ekonomicna uopste ...sad ce "odabrani" imati 1000 i vise +, a brda dobrih postera ce otici u kur...

Objasni mi ovo života ti ? Odabrani će uvek imati dobar skor, kao i obično. Samo će i neki dobri posteri doći više do izražaja, jer neće biti zagušeni glupostima i posle 5 min. završiti na 6 strani.. Valjda obrnuto ebem mu miša.

• Lullaby

Saće da bude megasvrš kad glupe posterdžije budu imale postere u odobrenima lolo

Odobren k'o odabran! :)

• DuleSavic

Pa da li opet...gubi car...razumes...jednostavno...nije to to :/

• DuleSavic

i ko ce da ceka modove da pregledaju...

• ЏелА

Da, nije to to, draže je ljudima da gledaju Novaka Đokovića i ekipu nego kvalitetne postere, shvati to kaizene!

• Remac

ako moderatori ne pogledaju poster u roku od sat vremena poster izlazi na listu najnovijih.

zar mozete toliko kukati???

• sunshine

@Obama

Ćuti bre, skontaće da se zajebo. Pa će vratiti onda na staro

• DuleSavic

Smarate sa tim glupim foricama...

• ЏелА

Smarao si i ti sa glupim posterima, al' sad kurac 1 ocena za 12 sati lolo

• Cenotaph

Dis iz faking AWESOME!
    Hvala kaizenu (šmrc, šmrc, suze radosnice) i hvala modovima što ste mi omogućili da ponovo uživam u posterima.Bog vas blagoslovio.

• mm

Ma nema šanse da će ovo duspe.
    Izuzev Mici i Črče, niko ne jebe postere ni 2%.
    Sad jebu, jer je nov zakon na snazi, a ćale ih snajperiše, al sačekajte par dana.
    Da su ih ikada zanimali posteri, brisali bi govna, ili ono što su im autori linkovali za bris.