Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије (privremena tema)
  • celt

Драге моје дукатлије и они који то нисте, своја препуцавања одавде наставите овде.

• Л0Л

Ладно сте све обрисали лолололо

• Christine

a jbteeee :(
    imala sam fine postove tamo :plače:

• n

Nije obrisana, samo je zaključana.
    http://vukajlija.com/forum/teme/9455-gej-je-okej-tema-za-dukatlije-i-antidukatlije
    Ukoliko vam neki post treba da kopirate ili citirate.

• [

Christine

a jbteeee :(
    imala sam fine postove tamo :plače:

Slažem se u potpunosti! :)

• celt

sta da vam radim. kad vidite caru u vidu nekog duplog, zahvalite mu se.

EDIT: i prijavite ga negde, da ga uklonimo.

• Christine

zez, pojma si nemaš. i sve krivo kontaš, aman :)

i da, kostićev post na toj zaključanoj temi je, parafraziram, "kako je ovo gej"
    msm.. čim on za nešto to kaže, onda.. mislim da i treba tema da bude zaključana, sve je rečeno :P

• S

Da krstimo novu temu ovom epohalnom pesmom.
    http://www.youtube.com/watch?v=CC_Y4zOUdcI

• S

msm.. čim on za nešto to kaže, onda.. mislim da i treba tema da bude zaključana, sve je rečeno :P

ahahahahahaha :)))
    To je upućeno Cari.

• [

Christine

zez, pojma si nemaš. i sve krivo kontaš, aman :)

Kontam kako mi odgovara, tj. da bude što zanimljivije! E da znaš kako izgledaju moje misli ;)

Stefane, Cara je otišao jer je izgubio nadu da će ikada dobiti svoj kulen natrag, dechko! ;)

• Christine

neke stvari ne želim da spoznam :)

• S

Zezatore, otišao je. Nema potrebe da mu se više uvlačiš. Ostavi kulen.

• [

Koji si ti dukatlija i transfer. Ajde idi ljubi moderatorske guzice ili tako nešto a mene zaobiđi!

• S

Svaka čast. Jako inteligentne uvrede. To je sve?

• Earthworm Jim

kamikaza2

Nisam čitao celu temu.Pokušaću da budem objektivan. Nikako ih ne treba popularizovati tim paradama. Pogledajte samo zapadne zemlje u kojima je dozvoljen njihov brak, neminovno će doći i do prava na usvajanje,jer to je prirodan razvoj događaja, a to nikako nije dobro ( dođu 2 pedofila venčaju se kao pederi i usvoje dete ). U svim tim zemljama ili pojedinim Američkim državama se oni nisu javno sa zahtevima pojavili tek tako. Isto su paradirali samo su u ovom stadijumu bili pre mnogo godina. Onda su ljudi počeli da ih tolerišu sve više i više i da se zalažu za njihovo neometano šetanje, seksualne slobode i svi ti pojmovi su se tad pojavili. Prošla je jedna ili dve generacije i oni odluče ajmo korak dalje krenu sa zahtevima za stupanje u istopolne brakove. neće proći još jedna već će šetati i gurati kolica sa bebama.

Naravoučenije: Daš mali prst odgrize ti celu šaku

U samom startu ih treba iseći

Jbt koji car. Dečko, a šta misliš, zbog čega je bila parada?

Pogledajte samo zapadne zemlje u kojima je dozvoljen njihov brak, neminovno će doći i do prava na usvajanje,jer to je prirodan razvoj događaja, a to nikako nije dobro ( dođu 2 pedofila venčaju se kao pederi i usvoje dete

http://www.youtube.com/watch?v=j-PlyS5zXdU

• Триша

Rasprava se svodi na to "da li dopustiti da to bude javna stvar, nešto između četiri zida ili da se potpuno zabrani."

• Earthworm Jim

Rasprava se svodi na to "da li dopustiti da to bude javna stvar, nešto između četiri zida ili da se potpuno zabrani."

Pa, zato je i otvorena tema, zar ne?

• Valdemar

Pokušaću da budem objektivan. Nikako ih ne treba popularizovati tim paradama. Pogledajte samo zapadne zemlje u kojima je dozvoljen njihov brak, neminovno će doći i do prava na usvajanje,jer to je prirodan razvoj događaja, a to nikako nije dobro (dođu 2 pedofila venčaju se kao pederi i usvoje dete.

Dođu dva pedofila i usvoje dete? Brate, ti nisi objektivan, ti si OBJEKAT.

• Џими

А шта ћемо са два педофила (мушкарац + жена) који се венчају и добију дете природним путем? У ствари, довољно је да је један педофил.

• Christine

pa ne mogu oboje biti pedofili.. aman.
    a i kod nas se smatra za pedofiliju kada je momak više od 5 stariji od devojke a uz to da je ona ili starija maloletnica/mlađa punoletnica.. msm.. glupost neopevana.

• Earthworm Jim

Džimi ne razumeš, pederi ukoliko budu ispopularizovani paradama ima da se okuraže i da im bude malo jedan čmar, pa će da usvajaju bebe i rade vilčerfak.

Onda ćemo još da imamo i novi tip viceva: Idu dva pedera ulicom i usvoje dete...

• Џими

ВОТ Д ФАК се десило с овом темом?

• Christine

kostić je objasnio.
    i više nema šta da se priča :)

• Earthworm Jim

ВОТ Д ФАК се десило с овом темом?

Cara se desio. :)

• Божић

Како га није мрзело, јбте...

• kamikaza2

Jbt koji car. Dečko, a šta misliš, zbog čega je bila parada?

Da se skrene pažnja javnosti na probleme diskriminacije.
    A ono što treba raditi je totalno ignorisati sve njihove zahteve i nikako dopustiti da to bude javna stvar. Ne tako što ćeš ih tući i razbijati lokale, jer tako ti možeš da imaš problema sa raznoraznim kaznama.
    A ne možeš reći da je normalno podržavati njihovo pravo na brak i usvajanje deteta, ako zbog ničeg drugog onda treba da ti bude nenormalno zbog mogućnosti da pedofili stupe u brak, pod maskom da su obični pederi.
    Ako misliš da u zemljama gde je sad dopušteno paradiranje, neće biti dozvoljen brak ne znam šta da ti kažem, godine će pokazati
    Ako misliš da tamo gde je dozvoljen njihov brak, neće biti dozvoljeno usvajanje onda si naivan, jer su te zemlje prešle granicu.
    Možda su to najrazvijenije zemlje sveta, ali nisu tako jake zbog pedera i lezbejki je sigurno

• Божић

Брате, ја бих оженио педера за грин кард. Јеб'о бих га у дупе, довољан број година, како имиграционо не би посумњало да смо у браку због папира. После бих га шутнуо и оженио бих Салму Хајек.

• kamikaza2

Džimi ne razumeš, pederi ukoliko budu ispopularizovani paradama ima da se okuraže i da im bude malo jedan čmar, pa će da usvajaju bebe i rade vilčerfak.

Čisto izvrtanje i pogrešno tumačenje

• Earthworm Jim

Čisto izvrtanje i pogrešno tumačenje

Da, ovo moje je izvrnuto pa je zbog toga glupo. Da nisam izvrnuo bilo bi mnogo logičnije i onako pametnije.

• kamikaza2

А шта ћемо са два педофила (мушкарац + жена) који се венчају и добију дете природним путем? У ствари, довољно је да је један педофил.

To je već postojeći problem, zašto pogoršavati situaciju

• Valdemar

To je već postojeći problem, zašto pogoršavati situaciju

Problem su i navijači i huligani koji lupaju grad i ubijaju ljude. Ajde da ih zabranimo, da ne pogoršavamo situaciju. Jer, oni danas malo tuku, uglavnom među sobom, ili pedere, a ako ih pustiš, ići će po ulicama i ubijati sve okolo. A mogu i silovati! Zamisli, da ti siluju navijači malu sestru! Strašno!

• Earthworm Jim

Idu navijači ulicom i siluju sestru. Isto može vic.

• kamikaza2

Navijači su poseban problem, zašto praviti još problema
    I odlaziš od teme, ima još mnogo problema
    Daj mi link od teme za navijače pa ćeš čuti odgovor, koliko vidim ova je zatvorena

• Божић

Дај, шта се више зајебавате, лепо узмемо и решимо проблеме...

• Valdemar

Navijači su poseban problem, zašto praviti još problema
    Daj mi link od teme za navijače pa ćeš čuti odgovor

Pedofili su poseban problem, zašto praviti još problema
    Daj mi link od teme za pedofile pa ćeš čuti odgovor

• Божић

Хајде направите кутак за педофиле и оне који би то волели да буду.

• kamikaza2

Da, ovo moje je izvrnuto pa je zbog toga glupo. Da nisam izvrnuo bilo bi mnogo logičnije i onako pametnije.

pa bilo bi, mrzi mi da ti objašnjavam opširno, objasni ti meni zašto to smatraš nelogičnim da znam u kratkim crtama da napišem

• Божић

------------- -- ---- ----- --

Јел' би то овако изгледало?

• kamikaza2

Pedofili su poseban problem, zašto praviti još problema I odlaziš od teme, ima još mnogo problema
    Daj mi link od teme za pedofile pa ćeš čuti odgovor

Da ali u slučaju gej brakova postoji mogućnost infiltracije pedofila, zato sam ih i spomenuo
    U slučaju braka navijača ukoliko je normalan brak postoji mogućnost ista kao i u slučaju braka normalnih ljudi. Šta raditi sa pederima koji su navijači i još pedofili ?( neko će garant sad to pitati)

• kamikaza2

------------- -- ---- ----- --

Јел' би то овако изгледало?

Pa toliko je logično da bi mogao i tako da napišem, ali ne znam možda gospodinu nešto nije jasno

• Valdemar

Možda su to najrazvijenije zemlje sveta, ali nisu tako jake zbog pedera i lezbejki je sigurno

Nisu, one su jake zato što kod njih funkcioniše zakon, koji između svih ostalih stvari štiti i te pedere i lezbejke. A mi smo slabi zato što država ne može da sprovede svoj zakon. Ili možda ne može da sprovede zakon jer je slaba? Ko će ga znati.

• Earthworm Jim

Procenat pedofila je isti kod gej i strejt ljudi. Mogu i hetero pedofili da usvoje dete, ili gej muški pedofil i gej ženski pedofil da se venčaju i usvoje dvoje dece, jedno muško jedno žensko, ili gej muški pedofil i strejt žena pedofil, pa usvoje muško dete, ili gej žena pedofil i strejt muškarac pedofil i onda usvoje žensko dete. lolo

• Valdemar

Da ali u slučaju gej brakova postoji mogućnost infiltracije pedofila, zato sam ih i spomenuo

A u slučaju hetero brakova ne postoji mogućnost infiltracije pedofila? Koliko ljudi siluje svoju decu? Nego, tebe zavarava ovo ped-, misliš da je to isto. Al nije. Šta ako su dve lezbejke pedofili, hoće da usvoje devojčicu, pa da je siluju.

• Божић

Мислим да је грубост такве ствари одређивати законима само у сврху њихове, да кажем, интеграције у друштво. Све ми је то некако вештачко док народ сам не прихвати тако нешто, а верујем да се то неће десити скоро.

Слажем се са онима који су рекли да нико нема право никога да бије, без обзира на све. Уосталом, ако неком такве појаве толико сметају, боље да се суочи са собом.

• Earthworm Jim

Мислим да је грубост такве ствари одређивати законима само у сврху њихове, да кажем, интеграције у друштво. Све ми је то некако вештачко док народ сам не прихвати тако нешто, а верујем да се то неће десити скоро.

Ne može retardiran narod da diktira tempo, jer bi onda društvo stagniralo. Uostalom, i LGBT populacija je deo tog naroda. A narod ima svoja prava čije poštovanje mu se mora obezbediti, bez obzira koga taj narod oće da jebe.

• Божић

Гамби, слажем се у потпуности са тобом! Зашто ретардирани народ да диктира темпо, кад може Европска Унија!

• Earthworm Jim

Pa, treba prihvatiti od njih ono što valja. A na zapadu, da se ne lažemo, mnogo toga valja.

• Божић

Па, чињеница је да много тога ваља, ал' у неким стварима чини ми се да застрањују.

• Earthworm Jim

Naravno, svaki sistem ima mana, ali ja još nisam video dobar argument zbog čega je loša demarginalizacija gej ljudi.