OK, svi znamo da homoseksualci (u daljem tekstu pederi i lezbejke, kraće je) su jednostavno rodjeni kao takvi i da nemaju izbora, sa čime se slažem 100%. Nikakve klinike za usrtejtavanje lopatom ili psihologijom ne pomažu i štetne su i ružne i tupave. I sa time se slažem 100%. Jednostavno su takvi, i nemam apsolutno ništa protiv toga.
E sad, pitam se hipotetički, i želeo bi da čujem mišljenje malo stručnijih, ako ih ima. Ako bi sad neki peder recimo poželeo da ne bude to (ne vidim zašto bi, al ako bi poželeo), da li bi moglo terapijama hormonima da počne da mu se diže na žene. Pa čak i da nije svestan toga, da mu jednostavno, kao svakom strejt muškarcu bude toplo oko srca kad mu neka ženska guza počne da meša ispred.
Isto pitanje i za lezbejku.
Isto pitanje i za obrnut smer. Da li bi muško primanjem ženskih hormona (od čega bi mu porasle sise i sve to...) počeo da više voli muškarce a ne žene.
Ako bi sad neki peder recimo poželeo da ne bude to (ne vidim zašto bi, al ako bi poželeo), da li bi moglo terapijama hormonima da počne da mu se diže na žene. Pa čak i da nije svestan toga, da mu jednostavno, kao svakom strejt muškarcu bude toplo oko srca kad mu neka ženska guza počne da meša ispredНа ово питање ти само геј може дати одговор. Баш да видим ко ће се упецати. :)

http://www.msnbc.msn.com/id/10218234/
evo recimo arapi rade to na silu... zanima me da li funkcioniše ili je još jedan od načina za maltretitranje pedera (ko da ih nema dovoljno)

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091016214614AAkGvMC
evo ovde kayu da nece... al jel ima negde nesto malo potkrepljeno naukom a ne yahoo answers
a vi se jebite sto mi spemujete temu... i onako je gej

Zanimljivo je da gej muškarci često imaju visoke zaliske, i da brzo ćelave. Takvi su skoro svi koje ja znam. A ćelvost je, znamo, posljedica povišenog testosterona. S jedne strane feminiziranost (ne uvijek!), s druge strane testosteron u navali.
I koji je zaključak? Ne znam. Još uvijek čekamo onog nekog stručnijeg.
Лули, ја сам из твог поста сконтао да су мушкарци са вишком тестостерона гејеви (!?).Ma ne, nego da gejevi imaju simptome viška testosterona.
Ali sad, jesi li siguran da se tu ne radi o testosteronu? Nešto mi se čini da je opis testosteronske bombe upravo to: maljavost po tijelu i ćelavost po glavi. :)
Ali, možda griješim.

Јебем ли га. Знам да позитивно утиче на раст длака по телу, али не би требало да се ћелави од њега. За прво сам сигуран, за ово друго да сачекамо неког.
Едит: Немој да ме плашиш за ово, испаде да сам неки латентни геј. Доста сам длакав, мада не у оном фазону и леђа и рамена, али тамо где има - има. А на добром сам путу да оћелавим. :)
- F
Pretenciozan ti je taj zaključak da se svi ljudi rađaju seksualno opredeljeni. Kod nekih se to svede na izbor. Meni se npr diže i na žene i na muškarce tako da mogu da biram u zavisnosti od raspoloženja i prilike.
A što se tiče ovih hormona, u britaniji je sredinom 20-og veka postojao act of gross indecency, što im je zakonski omogućavalo da npr muške "pacijente" tretiraju estrogenom kako bi im onesposobili libido hemijskom kastracijom, što je neke dovodilo do toga da ne jebu, a neke do toga da se ubiju... Ne znam zašto bi iko to radio danas. Treba makar da prihvatimo sami sebe onakve kakvi jesmo, ukoliko već okoliš ne može da nas prihvati. Dalje ne bih jer nisam stručan...
- С
Ово је тотално геј сајт. Има више тема о педерима него на б92...

Мени се једном дигао кад сам гледао снимак с неког концерта Џими Пејџа (али не са Цепелинима).
Да ли то значи да сам геј? Тј. да сам би, пошто сам факат и стрејт.
А често ми се дигне на неке неживе ствари. Нпр. кад сам као клинац први пут сео за бубњеве, дигао ми се. То је вероватно био неки знак. Штета што никад нисам научио да их свирам.

Ovo postaje skroz džej tema. :)
- СZanimljivo je da gej muškarci često imaju visoke zaliske, i da brzo ćelave. Takvi su skoro svi koje ja znam. A ćelvost je, znamo, posljedica povišenog testosterona. S jedne strane feminiziranost (ne uvijek!), s druge strane testosteron u navali.
У јбт, ово нисам знао. Моја ћале је ћелав. Одо сад да му кажем да је педерчина.
- F
Jebete me u dupe svi ako ovaj Jelena nije u pravu. Čim vidim neku temu da na njoj piše gej, odma se navadim na nju ko sumanut, a ne znam ni sam zašto. Čini mi se da patim od kompleksa niže vrednosti.
Počinjem sve ozbiljnije i ozbiljnije da mislim da celtom upravlja neki viši oblik inteligencije (in a thanks-for-all-the-fish kind of way) i da se neko tu ozbiljno zabavlja.hahhahahah... So Long, and Thanks for All the Fish. Odo ja.
Ustvari necu. Jos mi lepo ovde. Ok, znaci ono sto sam i mislio... Testosteron samo povecava libido, a estrogen smanjuje. Nije bitno prema kome je usmereno (muskom ili zenskom)
Evo recimo moje teorije:
Seksualnost se razvija negde na pocetku puberteta. Tad se mozak odredjene osobe programira da se lozi na zene ili muskarce (ili zene i muskarce), i to je tako, i ostaje neizmenjivo do kraja zivota. I samo u tom periodu, nivo odredjenih hormona odredjuje da li cete biti homo, bi ili heteroseksualac. Pored ovoga i jos nesto utice... recimo kakav odnos u tom periodu prema vama imaju vasi roditelji i drustvo u kome se nalazite.
Nakon ovoga, to postaje "hardwired" i nema menjanja nikako.Sta mislite?
Seksualnost se razvija negde na pocetku puberteta. Tad se mozak odredjene osobe programira da se lozi na zene ili muskarce (ili zene i muskarce), i to je tako, i ostaje neizmenjivo do kraja zivota.Не бих се сложио. У мојој школи је био један Влада. И дан-данас носи надимак Влада Педер. Тај је скупљао барбике и био феминизиран још у првом основне, а кажу и пре тога. Значи да је још раније постао геј. Е, сад, скоро сам чуо да је збарио и неку рибу, што иде у прилог теорији да можеш геја натерати да се наложи на жену. Али ипак, још увек је феминизиран.
- Пд
Исто као код Џимија, код мене у Алексинцу је живео клинац који је скупљао барбике и играо се њима, никад спорт, увек је био феминизиран. Знам да је имао девојке, што доводи до чињенице да није дерпе, али се понаша и даље педерски повремено.
- Пд
Мислиш да је тру геј океј?
- n
Ne bih se slozila da se pocetkom puberteta sve odredjuje. Sasvim je moguce, kod heteroseksualnih osoba, da te kasnije u dvadesetim godinama pocne privlaciti i isti pol, pored suprotnog.
Za homoseksualne osobe vec ne znam da li postoji takva situacija, ali why not... 
Da li je neko razmatrao uticaj majke u celoj priči? Kod svih gej dečkonja koje poznajem, mater im je veći batica od njih samih, i to bez da su oni mnogo fem. Sumnjam da su oni kao mali dobili dovoljno ženske ljubavi. Možda je ovo puka slučajnost, ali me zanima mišljenje ostalih bez sprdnje i spemovanja.
- n
Ne znam bas, mama mog najboljeg druga je najfinija, najzenstvanija osoba, uvek sredjena, moderna, nasmejana. I uvek je bila uz mog druga i njegovu mladju sestru; vise im je drugarica nego majka.
Ne bih rekla ni za majke ostalih bilo prijatelja bilo poznanika da su neke dzambas zene. :)
Знам да је имао девојке, што доводи до чињенице да није дерпеTo nije obavezna činjenica. Jeste li ikad čuli za "paravane" i sakrivanje uopšte? Da li je gej okej na našim prostorima, gledajući u globalu?
Još mi niko nije razjasnio ono za testosteron i ćelavljenje i maljavost, - ako sam pogriješila, voljela bih da znam šta je tačno.

Da ne dužim sad, nije baš najtačnije to što si pisala, imaš ovde odgovor
http://prirodnilek.com/muskarci_opadanje_kose
Pa čekaj, pa tu BAŠ piše da je testosteron odgovoran! Evo samo nekih dijelova:
U najvećem broju slučajeva uzrok gubitka kose kod muškaraca je androgena aloecija, koja se još naziva muški tip ćelavosti ili uobičajena ćelavost. Ona nastaje pod dejstvom muškog hormona dihidrotestosterona (DHT)
…
DHT nastaje od testosterona
…
Najvažniji muški polni hormon testosteron i drugi se stvaraju u testisima i imaju odlučujuću ulogu u stvaranju muških polnih odlika. Isti ovi hormoni koji dovode do akni i rasta brade, mogu dovesti i do ćelavosti.
…
Veza između testosterona i hormonski izazvanog gubitka kose je otkrivena kada je jedan doktor primetio da od dva brata blizanca jedan gubi kosu i postepeno ćelavi, a drugi brat koji je bio kastriran, ima bujnu kosu. Da bi ispitao svoje pretpostavke doktor je bratu koji je imao kosu davao testosteron, što je dovelo do ćelavljenja.
…I shvatite: ne tvrdim ja da su ćelavi muškarci gejevi, nego da je čudno što su gejevi jako često ćelavi.