Вукајлија СТРИП
  • Фејзбукманијак

Овако, дођох на идеју да се направи стрип, да ликови буду никови на вуки, а да прича буде измишљена. Фора је у томе што би ликови имали каарактеристике као и овде. И тако, нешто на ту фору. Ја сам желио да унајмим рецимо 4 или 5 ликова који знају да цртају, један од њих мора бити Јогурт, осим ако није заузет новим послом у Џунгли :))

и пар њих који би ми помогли да склопимо причу. Стрип бисмо качили овде сваких рецимо месец дана, давао би се у наставцима и сваки део би имао максимум 10 минута читања и гледања слика.

Идеја лепа само је треба спровести у дело :)) Јел сте ЗА?

• Denisx

Ajd da probamo i tu varijantu zabave

• Срна

ja sam za!krasna ideja!

• Aphōph

Брате, идеја ти је врхунска!

• Dub

Kako ja crtam u paintu, fantazija. Ne koristim sprejeve, samo olovke i četkicu ;)

• Фејзбукманијак

е фора је само што би онда стварно било много ликова ил немам појма чега... Ал оно, мора тако, зато ће четир пет људи да црта.. И ниједан део стрипа нече бити везан за претходни. Појављиваће се ту ликови који ће се преплитати ал неће бити стално исти! Као она глупа серија Ундресед што је била, не знам да ли сте гледали...

• forget-me-not

A je l' fora da bude smešno, nadrealno ili kako?

• Earthworm Jim

Do jaja ideja. Samo, ne mogu ti pomoći jer pojma nemam da crtam. :)

• Фејзбукманијак

па зато сам отворијо тему, иначе бих га сам нацрто :)

Може да буде СФ историјски или хумористички, а може да се и разликује од епизоде до епизоде.. Тако некако

• .Vule

Moze, ako sam ja glavni lik.
    zajebavam se, super ideja.

• Ritchie ♣ B

A preko čega bi se to radilo?

• Фејзбукманијак

Гамби можеш да смислиш причу. НПР ти и Бурзум идете у Братиславу на концерт Моторхеда, и као догодовштине успут и то лолол

• forget-me-not

Pa može, mada bi bilo najzanimljivije da bude smešno... Dobra je ideja :) Baš si nešto inovativan, Fejse :)

• Фејзбукманијак

Ричи појма немам :)) Јебеш ми све нисам о томе размишљо лолол

Верујем да би се прво цртало руком па скенер ил шта већ па онда дораде у неким програмима.. Не знам стварно

• Hugocavez

До јаја, ја сам за тотално!

Подржавам!

• ЏелА

A moglo bi da se odradi iz "sezone" u "sezonu" druga priča, da nekih 5 "brojeva" prati jednu priču pa 5 drugih prati drugu priču i tako to, tu bi se istakla maštovitost i stvaranje veće priče, više bi moglo da se posveti detaljima i blablabla...

• Doppia_Leonessa

Svidza mi se ideja! :)

• Dub

I mora u jednoj epizodi da se pojavi slika dopijinih nogu, ali samo nogu. Kao u crtanom Kau en čikn :D

• Фејзбукманијак

Џела, и то твоје је кул идеја, размотриће се. Само се треба скупити екипа и онда да се почне. Да се бацимо мало на неке лепше ствари лоло :)

• Фејзбукманијак

па ја већ имам у глави епизоду са допиом :)

Зајебана расна цурица којој се вугла никад не види, само ноге.. Иде около и заводи рају, тама и дим цигарета кроз целу епизоду, ал долази у сукоб са Тараром која је још један добар пар ногу овога сајта :) И тако све у круг лололо онако нагрубо :))

• NadžakBaba

Jao kako bi to bilo kul i smešno, jes' da će verovatno dosta njih da se uvredi al šta je tu je... podržavam!

• Фејзбукманијак

и да, неће бити вређања на стрипу, можда само неприкладних улога ал ко вам је крив што одајете такву слику на сајту. Нпр Чрч паб буде промискуитетна риба која даје свима у манастирској авлији, и нема љутиш, форсира се такав стил сад нек се трпи ллололо

• Filozofinjo

Cajklon, gamby i Dr. Janković piju Merak i preporučuju jedni drugima blek metal bendove, kad uleću Dankan, Cara i Samhain mrtvi olešeni, pevajući Sinana. Il tako nešto lolo :)

• DP

mogu li ja da budem narator?

• Сантјаго Коровјов

Луђаче. помоћи ћу ти да осмислиш причу, ако се слажеш. Боље је да се пар аутора консултује да би прича била добро заокружена и врхунска.

• Фејзбукманијак

Фило ма биће крвава зајебанција, само да се одради како ваља :))

• Давид

ко ће да црта?

• Фејзбукманијак

Реме и биће тако, рекох зато сам и отворио тему. Запата не може, имаш већ посао :))

• ЏелА

Ma priču je lako smisliti, na kraju krajeva može i da se "pozajmi", problem je crtati sve to...

• DP

Запата не може, имаш већ посао :))

jes majku mu...ne znam 'de bijem vise.

• Фејзбукманијак

Шакале, мени је за сад једино Јогурт у глави јер сам се у његове способности уверио, а и драг ми чкоде, мора буде у мом тиму :)

Чекам да се јави још њих који знају. Мислим да ће бити рађено тако што један црта једну причу, да не би морали ови да цртају туђе ликове. А и неће буде нешто пуно цртања по причи, можда 5 до 10 страница стрипа. Тај формат

• forget-me-not

A ti, Fejse, da budeš neki Kazanova po mogućstvu, je l'? :)

• DP

сад једино Јогурт у глави

vala ne moze, jogurta smo mi draftovali :)))

• Фејзбукманијак

ФМН наравно да хоћу, прва прича ће бити о мојим љубавним подвизима и уцвељеним вукајлијашицама које чекају у реду :ДД

• NadžakBaba

неће бити вређања на стрипу

Džabe, naći će ljudi oko nečeg da se uvrede, ima nas raznih... Možda bi bilo dobro da svako odabere da li želi da bude u stripu... Ali ideja je fenomenalna!

• En_Dotter

Ocete i film po stripu da snimite posle?

• Фејзбукманијак

Јогурт не ради ништа тамо код вас :) Тако да он има времена за све чолололо

А и реално добар сам са Јогуртом, неће моћи да ме одбије :)

• Сантјаго Коровјов

Матори, Јабучило врхунски црта, капирам да би му то била зајебанција, само он није ту тренутно, враћа се за десетак дана.

• DP

Јогурт не ради ништа тамо код вас

naravno da radi, mi imamo jako ozbiljne projekte...kojekude.

• Фејзбукманијак

Ремс неће ово бити скоро :)

Наџак Баба, глупо је. Сад св треба да буду зајебани ликови и немам појма шта, принцезе. Рекох ко их јебе што су стварали такве слике о себи овде. :))

Дотер, наравно :Д

Зап, видим прељевате, ај то малко озбиљније, шчуо!

• forget-me-not

Ima i ona tema o crtanju i slikanju, može se i tamo pogledati ko lepo crta, pa pitati te osobe...

• Фејзбукманијак

Лепа идеја ФМН
    А ти мож да будеш онај што проверава јел све лепо написано. Како се зове тај?

• NadžakBaba

I to što kažeš ali ja ću da se naljutim u svakom slučaju lololo

• DP

Зап, видим прељевате, ај то малко озбиљније, шчуо!

more, ti opali neki lajk tamo, mora i mi lebac da jedemo...plus sad je leto, idu pravi Tarzani na bazen i to, očekujemo pravi bum koliko...ok ne očekujemo nikakav bum,ali opet Jogurt je potpiso za naš tim lololo

• Луди Чак

А ти мож да будеш онај што проверава јел све лепо написано. Како се зове тај?

Lektor.

• forget-me-not

Lektor :) Pa može, za bolje i nisam... Šalim se, I can do it :) Hoćeš i englesku verziju za strano tržište, mislim, ako strip zaživi? :)