Овако, дођох на идеју да се направи стрип, да ликови буду никови на вуки, а да прича буде измишљена. Фора је у томе што би ликови имали каарактеристике као и овде. И тако, нешто на ту фору. Ја сам желио да унајмим рецимо 4 или 5 ликова који знају да цртају, један од њих мора бити Јогурт, осим ако није заузет новим послом у Џунгли :))
и пар њих који би ми помогли да склопимо причу. Стрип бисмо качили овде сваких рецимо месец дана, давао би се у наставцима и сваки део би имао максимум 10 минута читања и гледања слика.
Идеја лепа само је треба спровести у дело :)) Јел сте ЗА?

е фора је само што би онда стварно било много ликова ил немам појма чега... Ал оно, мора тако, зато ће четир пет људи да црта.. И ниједан део стрипа нече бити везан за претходни. Појављиваће се ту ликови који ће се преплитати ал неће бити стално исти! Као она глупа серија Ундресед што је била, не знам да ли сте гледали...
- DP
mogu li ja da budem narator?

Фило ма биће крвава зајебанција, само да се одради како ваља :))
- DPЗапата не може, имаш већ посао :))
jes majku mu...ne znam 'de bijem vise.
ко ће да црта?Моја баба. :)

Шакале, мени је за сад једино Јогурт у глави јер сам се у његове способности уверио, а и драг ми чкоде, мора буде у мом тиму :)
Чекам да се јави још њих који знају. Мислим да ће бити рађено тако што један црта једну причу, да не би морали ови да цртају туђе ликове. А и неће буде нешто пуно цртања по причи, можда 5 до 10 страница стрипа. Тај формат
- DPсад једино Јогурт у глави
vala ne moze, jogurta smo mi draftovali :)))
- DPЈогурт не ради ништа тамо код вас
naravno da radi, mi imamo jako ozbiljne projekte...kojekude.
- DPЗап, видим прељевате, ај то малко озбиљније, шчуо!
more, ti opali neki lajk tamo, mora i mi lebac da jedemo...plus sad je leto, idu pravi Tarzani na bazen i to, očekujemo pravi bum koliko...ok ne očekujemo nikakav bum,ali opet Jogurt je potpiso za naš tim lololo