Smak Facebook-a
  • Mariocar

Poznata hakerska grupa inače poznate po hakovanju poverljivih podatka Nato-a i Hakovanja PayPal-a i jos nekih popularnih servisa bacila je oko na nas dragi fejsbuk, opravdanje je satanizam i prodavanje nasih informacija SAD-u i ostalim zemljama bez nase dozvole.
    Kompletan video i skraćenu verziju možete videti na

http://www.mobihobi.com/news/2746/anonymous-unistava-facebook-5-novembra

-----------------

TONE KURVA NARKOMANSKA...ja jedva cekam..
    znaci da vidim sta ce oni zavisnici posle toga
    koliko ce svet biti drugaciji
    naravno vidim i veliku pomoc gugl plusu jer kada se uggasi najveca konkurencija on postaje glavni
    podrzavam to u potpunosti i ne mislim da je jos jedan od pustih pokusaja ili nekih laznih prica ( mada sve je moguce )
    jer ipak hakovanje raznih sajtova tipa paypal i uzimanje od nato-a nije mala stvar
    a facebook i ovako i onako nema neku posebnu zastitu .. znate i sami koliko hakovanja fejsbuka je bilo

• malov

Remember, remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot.

• говедо94

ох, па ја сам, хм, необавештен...

• Фејзбукманијак

ја сам за, а у курац! НЕК ГА УНИШТЕ!

• šljukasta prezla

Sva sreća pa nemam fejsbuk.

• Xantas

Pogledao sam nedavno video klip.
    Kako se uopšte zna da su to ti "Anonimusi"? Milsim, na tom YouTube nalogu je postavljen samo jedan klip. Možda se neki klinac zezao.

• Maggot

vrijeme je da pocnem da skidam tudje slike sa mora i cuvam ih u jedan folder dok jos nije kasno

• malov

vrijeme je da pocnem da skidam tudje slike sa mora i cuvam ih u jedan folder dok jos nije kasno

http://images.cheezburger.com/completestore/2011/4/22/cdc83e9f-c0fa-4b4b-b781-a5790bd9cc16.jpg

• Mariocar

@Xantas
    verovatno zbog trackovanja ili tako nesto
    vidim da za svaku operaciju prave poseban kanal i na njemu samo klip o tome
    Bice valjda boze!

• Tulumbac

Hahaha, e to bi bila fora. I što bih volo!

• Ritchie ♣ B

Smak belog dugmeta.

• cernogod

Remember, remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot.

http://www.youtube.com/watch?v=1jV2Mjc_kkY

• ЏелА

Čekaj, nije mi jasno zašto svi priželjkujete pad fejsbuka? Kapiram da je trend da se isti hejtuje i proziva, ali koliko god srali o njemu on je najbolji izum posle toalet papira i Vukajlije naravno lolo.

• ЏелА

Dobro, ti si čovek koji nije čuo za Lemija Kilmistera, za koga je čuo i ciga koji skuplja sekundarne sirovine po Petrovcu dole tako da tvoje mišljenje neću uvažiti.

• Mariocar

jok..ja ga hejtujem zbog bolesnika
    a i ne treba mi a i osecam se ko govno kad neko me zajebe ( u ovom slucaju uzmu mi podatke i po potrebi salju tamo tim obavestajnim sluzbama, a nema tog ko nije odmah pri pravljenju naloga na fb-u dao sve podatke..skoro i gde ti zivi deda i kolko je nemaca i siptara roknuo )
    i onda osveta
    btw imam mobilni i kredit i skype(za slucaj nuzde) i naravno GOOGLE + !
    fak jea

• malov

ja nisam ni svoje pravo ime stavio. tako da me boli kurac..
    ali opet, FJEA

• cernogod

Dobro, ti si čovek koji nije čuo za Lemija Kilmistera, za koga je čuo i ciga koji skuplja sekundarne sirovine po Petrovcu dole tako da tvoje mišljenje neću uvažiti.

Mogu da se kladim da sam 15 puta obrazovaniji od tebe, ali ovo nije ni vreme ni mesto da to dokazujem... Svejedno tema je ovo što je dečko postavio gore a ne zajedljive uvrede.

• ЏелА

'Aj prepucavaću se ovde s vama iz dosade.

jok..ja ga hejtujem zbog bolesnika

Zašto dozvoljavaš sebi da dođeš u kontakt sa istima? Ti si taj koji će da otvori njegov profil i da se zgražavaš nad time, on te ne tera da uradiš to.

a i ne treba mi a i osecam se ko govno kad neko me zajebe ( u ovom slucaju uzmu mi podatke i po potrebi salju tamo tim obavestajnim sluzbama, a nema tog ko nije odmah pri pravljenju naloga na fb-u dao sve podatke..skoro i gde ti zivi deda i kolko je nemaca i siptara roknuo )

Je l' Den Braun pisao uvod za ovu "akciju"? Mislim, tu je, u njegovom rangu po teoretisanju.

btw imam mobilni i kredit i skype(za slucaj nuzde) i naravno GOOGLE + !

Imam i ja po pun kurac besplatnih minuta i poruka pa mi opet nije dovoljno i prebacujem nenormalno račun, a prebacivao bih i više da nije fejsbuka.
    Što se tiče Gugl plusa siguran sam da ti je 35/37 osoba dodanih u krugove upravo odavde, nije narod spreman da promeni sredinu, niti će biti u skorije vreme, tako da će Gugl plus pušiti onako lagano na ovim prostorima Fejsbuku.

EDIT:

Mogu da se kladim da sam 15 puta obrazovaniji od tebe, ali ovo nije ni vreme ni mesto da to dokazujem... Svejedno tema je ovo što je dečko postavio gore a ne zajedljive uvrede.

Kladi se, ne brani ti niko, proćićeš kao Vukajlijaši posle Džankijeve dojave. Ono nije uvreda, ono je činjenica.

• Mariocar

Šta mislite jel možda ima neke veze sa svim ovime ova trka sa guglom i ujedinjavanje sa skypeom koji je inace kupio microsoft..ceo svet se umesao, jos samo cekam nokiu da osmisli nesto..
    moguce zar ne?

• cernogod

Ja mislim da ti je ovo trolčina neka. Pa i da nije oboriće sajt najviše na 3 sata i onda opet sve isto.

• Срна

trolčić,no kako.
    da nije ne bi najavljivali tako.

• Скелетор

ne mogu dobore instituciju decxko!

• cernogod

I mislim da je fejzbuk krajnje bezazlen, jer sve i da je neka teorija zavere iza njega, šta im vredi da imaju moje ime i prezime i mesto rođenja, koje inače i država ima kod sebe, osim da mi pošalju neki spem add. Od toga žive i od onih reklamica sa strane. Da krše privatnost ljudi, krše je. Ali treba se zapitati je l' to uopšte prava privatnost realnih ljudi, ili privatnost samo njihovih simulakruma.

• Mariocar

Decxko mozda ste u pravu...A MOZDA I NISI !
    al vol'o bi da nisi
    a valjda je i moguce da ga skinu skroz, ali ne valja im ovo najavljivanje( da lici da je fejk ) jer sada daju ovim iz ffejsbuda vremena da naprave rezervne kopije svega
    4 meseca jbte
    --
    a mozda je i ono na foru..najavis u julu i do novembra svi zaborave ali si barem malo paznje imao!

• cernogod

ne mogu dobore instituciju decxko!

baš tako. Suviše je novca, uticvaja i moći tu u igri da bi je neki entuzijasti, potomci mirisnih hipija, mogli tu nešto da promene.

• ЏелА

a valjda je i moguce da ga skinu skroz, ali ne valja im ovo najavljivanje( da lici da je fejk ) jer sada daju ovim iz ffejsbuda vremena da naprave rezervne kopije svega

Care, to se radi svakodnevno više puta i na sajtovima poput Vukajlije, koji su daleko manji od nečega poput fejsbuka, zar misliš da tamo radi neko neiskusan?

• Mariocar

znam ali opet ne napada to neki utripovani srednjoskolac..iskusni ljudi, opet nzm nadam se da će bit' nešto

• Давид

opravdanje je satanizam i prodavanje nasih informacija SAD-u i ostalim zemljama bez nase dozvole.

Чијих информација и дозволе? Одакле су уопште ти момци? И ако хакују, мало глупо делује потез да то најаве (5. нов. ако је то у питању)?

• shitbrix

Sa razlogom je peti novembar.
    I zašto da kriju? Anonymous delivers.

• Давид

Са којим разлогом?
    Па да крију, да ови не би покушали и можда успели да заштите сајт на пример

• shitbrix

jer sada daju ovim iz ffejsbuda vremena da naprave rezervne kopije svega
    4 meseca jbte

A ako oni to urade,
    http://fabuloussubs.files.wordpress.com/2009/07/successful-troll-is-successful.jpg

• Давид

значи цела прича је трол јебени -.-

• shitbrix

Са којим разлогом?

A mrzi me da objašnjavam...evo link: http://en.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes_Night

Па да крију, да ови не би покушали и можда успели да заштите сајт на пример

Anon nikad ne zajebe pos'o.

• shitbrix

Mi ne znamo da li je trol ili nije.
    Ja iskreno ne verujem...da je trol.

• Eclipse

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ode mi svih 10000 nivoa farmeeeeeeeeeee

• Sale d snajperist

Eclipse farm girl olololollo
    Realno ja se nekim delom i nadam da ce da sruse, jes da sam ja po ceo dan na face-u i to...I lose je to...Vratice se zivot na ulice jebemu lebac...

• ЏелА

Vratice se zivot na ulice jebemu lebac...

Vratiće se kurac, navikla je bagra da po celi dan bleji u nešto, a eventualnim sjebavanjem fejsbuka to će biti tviter, jer je gugl plus misaona imenica za većinu ljudi odavde.

• [

Ma nema od toga ništa ako najavljuju kad će šta će. To se tako ne radi dechko!

• Maggot

bas bih volio da moji podaci padnu u ruke obavjestajnim sluzbama. Slike sa rodjendana, besmisleni statusi i linkovi sa youtube-a, vecinom pjesme slipknota. Definitivno oruzje za masovno unistenje. Jedino sto bi ih moglo zanimati je sto mi stoji kao hobi da gradim atomsku bombu u podrumu, al ko ih jebe ako dodju reci cu da nemam podrum.

• Луди Чак

Alo vi koji govorite da se to ne najavljuje, ko su ti ljudi, itd. Malo prvo pročačkajte po netu ko su Anoni pa onda pričajte, mogu oni lako to da obore, bez najave ili sa najavom. Obarali su i mnoge druge sajtove.

• Crna Guja

1.Pa šta i ako ga obore... Kažete da su obarali Paypal i sajt NATO-a. Koliko ja znam, Paypal i dalje radi, a i NATO se nije raspao...
    2.Prodaju vaše podatke obaveštajnim službama? Čak i da je tako, obaveštajne službe mogu da nađu vaše podatke (ako im trebaju) i bez fejsbuka.
    3.Ako i unište fejsbuk, svi će otići na neki drugi kurac tog tipa, postojeći ili neki novi. Tako da ne vidim što bi se radovali ovome...

• Луди Чак

2.Prodaju vaše podatke obaveštajnim službama? Čak i da je tako, obaveštajne službe mogu da nađu vaše podatke (ako im trebaju) i bez fejsbuka.

Ovo je tačno, kad god si online, oni mogu da rade šta oće s tvojim kompom.

• P

Vau nasi novinari su uvek bili u toku, klip je od 16. jula decxko! Oni sad otkrivaju toplu vodu. Ko ovi sa B92 sto su objavili klip anonimusa star par meseci, kao napadaju Nato. DECXKO NOVINARI LEJM STE I NEKUL!

• Луди Чак

Edi, nisi haker, a pogotovo ne Anonymous. :)

• Mariocar

iskopace tebe Bili...

• Loksi

Alo vi koji govorite da se to ne najavljuje, ko su ti ljudi, itd. Malo prvo pročačkajte po netu ko su Anoni pa onda pričajte, mogu oni lako to da obore, bez najave ili sa najavom. Obarali su i mnoge druge sajtove.

Upravo tako Čače, ovi se prave kao da sve znaju lol. Jaki su oni tu nema nikakve dileme, ali daju ovima previše vremena, nisu trebali ovako rano najaviti, mislim ipak nisu nekadašnji Razori. Oni bi im mogli dati 2 godine da se pripreme i opet bi oborili sajt bez ikakvih problema.