- P
Jel moze da se dobije pičke bez motike?
EDIT I pičke bez cimanja, da ona sama tebi doleti i naskoči na pišicu!
- [
Ti reci nama.
- P
Dancane jel bi bio moja pička bez para?
- [
Ni kod babe nema džabe!
- P
Da zaboravio sam da pomenem da imam enormno veliku kurčinu! Al one to ne znaju, kako da im dam do znanja?
- [
Naravno da je sex sirotinjska zabava, pogledajte samo Gavriloviće!
- P
TARARA DA JE VIDELA KURCA NE BI KAČILA NOGE NA AVATAR
- PU pravu si,ja sam nevina. A ti iskljuci CAPS da te neko ne bi natakao ovde i deflorisao ti rektum,ako vec nije razradjen.
Jel si to pokupila izraze od Vendi ?
- P
JOCO NEĆEŠ JEBATI!
- P
Naravno, poznato je da ljudi sa malim djokicama voze fensi kola

Новац није пресудан за добијање пичетине, али га је пожељно имати и много олакшава ствари. Треба увек имати у виду да је човек део животињског царства, али се нека понашања која су типична за животиње код човека испољавају на знатно перфиднији латентни начин. Код животиња, најјачи мужијак јебе, а како смо ми давно превазишли физичку снагу као главни знак плодности мочуге, оно што игра пресудну улогу код жена јесте интелигенција, духовитост и нажалост многих нижих класа у капиталистичком друштво, новац. Механизам је јасан. Интелигенција и духовитост су јасни знаци који су намењени женској подсвести да је мужијак способан да се брине о потомству. Наравно, треба нагласити да је циљ сваке мушко-женске интеракције којтус и продужетак врсте, односно тако би било да нема самосвети и рационалног. Новац је пак јасан сигнал да је мушкарац способан и прихваћен у друштву. Свака жена која каже да новац није битан прича празну причу.