- M
Koliko pjesama imaš u kompjuter? Ja trenutno 3061, i riječima, tri-nula-šes'-jedan.
- M
Jovičiću, u Crnu Goru se piše s padežima, ali ja volim da odskačem od okoline. :) A ja sam svaku pjesmu prvo preslušam, pa tek onda ako zasluži da se nađe u My Music folder, stavim je.

16949. Trenutno. Na poslu negde oko 3000 probranih. Mada od toga daj Bože da slušam 400 komada stalno. Sve je preslušano makar po jedanput. Lepo je kada sve imaš pod jump to file dijalogom. Jedno vreme sam se razmišljao da li da pobrišem sve te gluposti koje ne slušam ali je ostalo. Mnogo vremena provodim za kompom i ta plejlista je inače još jedan od razloga zašto se za kompom osećam OK i komotno :)
- m
oko 20 giga... i treba mi još, još još... i Narezujem na diskove i opet ostaje pun komp, užas!
- M
Sonoftumarou, join the club.
Nooot!
- M
Oko 1300.

Sad sam ih sve sabrao, imam 74,112, sto me, mislim, cini rekorderom.
E sad, ima tu svega i svacega, od izvornih bugarskih, preko navijackih pesama Veleza iz Mostara, Trans-Goe i Keptn Bifharta, pa do Triloka Gurtua i ranijih bisera iz opusa Mire Skoric.
Cenim da ce moja cukun-unuka da ima 100 soma pesama u malom noktu, jednog lepog dana :)- P
Tačno 5387.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.