Srednjoškolci na Vukajliji
  • Зна Мурињо

Kad može studentarija, možemo i mi. :) I nama počela škola. Ovde se žalite, smarajte, derite, serite kako imate loše profesore, kukajte jer je vraćeno pravilo da ne smemo imat više od 25 neopravdanih, inače noga. Kapiram da nas ima malo, zato i trebamo da budemo složni! lolo
    U koju školu idete, koja ste godina, smer i tako to. Kakav ste đak, koji vam predmet ide na rac i šta dalje mislite, posle srednje? I tako to.

P.S. Ako sam metnuo temu u pogrešan podforum, ajde promenite. :)

• cornelije

Prva beogradska, društveni, 2-2, hvala. Posle ću istoriju ili prava, ne znam još, ako ne napravim muzičku karijeru.

• Зна Мурињо

Kaka prava, napravi muzičku karijeru, to ima para :)
    Ja sam iz Mašinsko-tehnička iz Kuraljeva. Meni lepo, može se bežat, drkat, ovo ono, dobri ortaci, ima malo i pičokara, nisu ni loši profesori. Bolje prvi u selu, nego zadnji u gradu. lololo

• Хујо Смрад

Jes' da imamo temu tinejdžeri vukajlije,al' ajde.
    Prva beogradska, 2-6, prirodni. Planiram da završim srednju u narednih desetak godina, a posle kud pukne. Pouzdano znam da pored mene i kornelija još troje ljudi iz prve ima nalog ovde.

• Зна Мурињо

Jes' da imamo temu tinejdžeri vukajlije,al' ajde.

Ma tinejdž mere bit i osmak i prva dina faksa. :)

E da, ako uspem da završim onaj faks koji planiram, viđaćete me na B92, kako se žalim jer me je grupa huligana prebila dok sam pravio priču. lolololo

• Зна Мурињо

E da, treća sam godina, to sam zaboravio.

• Filozofinjo

Filološka, engleski jezik. prvo jedan

• M

Ekonomska u Subotici, 2 godina, posle cu predmete koji mi idu na rac... Gledam utakmicu....

• Зна Мурињо

Hahaha, pa ti si devedes šesto. Ja mislio ti neki baja tamo, sad upisao faks neki a ne mereš da karaš pa te zajebavaju ovi ostali. :)
    Filološka je-be, kao, vi ste najluđi u škole i svi se lože na vas, imaju poštovanja za vas. lololo
    Dobar si ti Filozofe, biće nešto od tebe!

• Dzankee

Ekonomska Krusevac, II-2 FUCK YEAH

• M

Poluvreme, znaci : - Racunovodstvo
    - Matematika
    - Srpski
    - Korespondencija
    - Osnove ekonomije
    - Poslovna ekonomija
    - Poznavanje robe
    - Engleski
    - Istorija
    - Geografija

• Filozofinjo

Hahahahaha pa ono, ima dosta emosa i čudaka. ali zato je 90% škole pičetina! a i nema mnogo mate, hemije i fizike. :)

• Зна Мурињо

Ako Filozofe, tako i treba. Ja sam majke mi mislio, ti neki tamo od dvaes godina, po defkama.
    Džanki, nisam znao da ti ideš u školu! lololo

• Dzankee

Marko koji si smer/

• Komercijalni_Predah

гимназија Светина, I-5

можда нека журналистика после, немам појма

• Filozofinjo

Džanki, nisam znao da ti ideš u školu! lololo

Hahahahahah.

Ali fizičar nam je car! Bila je izdata interpolova poterncija za njim, car bio u kontaktu sa Mladićem

• Зна Мурињо

Marko kobjasnijo. Ja nemam pojma koje predmete imam u trećoj. Znam da imam matiš i sociologiju.

• M

Ekonomski tehnicar

• Towelie_

JEBEM i na decijoj temi!!!!357

• Зна Мурињо

Ali fizičar nam je car! Bila je izdata interpolova poterncija za njim, car bio u kontaktu sa Mladićem

hahahahaha
    A ja juče dobio novog razrednog i kaže ortak: Dobar je ovaj, čuo sam to.
    A kaže drugi: Dobar je i konj pa ga jašu.
    Ja u komu. lolololo

• Dzankee

znaci isti smer

• Filozofinjo

JEBEM i na decijoj temi!!!!357

neces jebati

Marko kobjasnijo. Ja nemam pojma koje predmete imam u trećoj. Znam da imam matiš i sociologiju.

Moj raspored k'o da su hiperaktivne simpanze sastavljale, koliko je nerealan.

• Ronnin

Aj i ja da pišem malo u Murinjovu temu.
    ESTŠ "Džoni Tesla", Kraljevo
    Elektrotehničar elektronike
    III-4
    Srpski verovatno najgori, ne znam još za ove nove predmete...
    Dalje još ne znam šta.
    :*

• Зна Мурињо

Moj raspored k'o da su hiperaktivne simpanze sastavljale, koliko je nerealan.

A mi iz Kraljeva, tačnije moja škola zbog zemljotresa ide u 3 smene. Ja sam danas imao časove od 4h do pola osam. Dobijamo raspored danas za sutra već dinu dana.

• Komercijalni_Predah

мени уски ходници у школи, не могу да се ширим лајк а бос

• Зна Мурињо

Ronnin

Aj i ja da pišem malo u Murinjovu temu.
    ESTŠ "Džoni Tesla", Kraljevo
    Elektrotehničar elektronike
    III-4

I ti iz KV-a? Da mi nisi ti možda neki brat od tetke, tako nešto? :))

• M

Meni ponedeljkom 8 a utorkom 4 casa. Treniraju nas.... Odoh da gledam drugo poluvreme, vracam se da kobjasnim posle.

• Dzankee

EKONOM BANDAZIRA RUKU, A VI KAKO OCETE.

• Ronnin

I ti iz KV-a? Da mi nisi ti možda neki brat od tetke, tako nešto? :))

Ja mislim da si ti meni brat od ujka, al' ako ti kažeš da sam ti brat od tetke onda ok. :)
    lol
    Inače idem na mašinski fakultet u školu, moja će se oporavi sredinom otkoMBRAA lololo

• It is I, Leclerc

Tesla u BG
    elektrotehničar računara
    I-6

• Зна Мурињо

Ja mislim da si ti meni brat od ujka, al' ako ti kažeš da sam ti brat od tetke onda ok. :)

Ajde napolje pichko?! Iziđi na neki čet.

• Ronnin

Haha, fejzbučim!

• Filozofinjo

мени уски ходници у школи, не могу да се ширим лајк а бос

:(

• Зна Мурињо

Mada sumnjam da ću tako nešto izvesti.

I ja isto, lololo
    Šalim se, saću ti pročitam defke da vidim je l si ti za jezike il ne.

• Filozofinjo

Ja cu na pravo, novinarstvo ili filoloski.

• Зна Мурињо

Boli te kara, Fili. Ja sam rešijo odavno dupišem u Nišu kurnalističku, al videćemo kako i šta. Znaš već, ima još da se razmišlja. Niš je jebiga najjeftiniji, pa zato ću tamo didem.

• Filozofinjo

Boli te kara, Fili. Ja sam rešijo odavno dupišem u Nišu kurnalističku, al videćemo kako i šta. Znaš već, ima još da se razmišlja. Niš je jebiga najjeftiniji, pa zato ću tamo didem.

Pa ono, taj rad, ali ja imam buraza u Indijanapolisu tako da mogu i tamo da studiram.

• Mićko

земунска гимназија, не знам шта ћу, да сам знао, уписао бих стручну... трећа година

• Зна Мурињо

Dušane, tinejdžer može da bude i osmak, a može i mlađani student. Razumiješ? A i nikome ne jedee leba.

• dusan1001

Mlađani student brzo pređe 20 tako da njih ne računam a još samo fali i da osnovci otvore temi "Osnovci na Vukajliji" u tom slučaju bi obavezno trebalo da se otvori i tema "Jaslice na Vukajliji"

• Зна Мурињо

Pusti ih bre Budalo, vidiš kako su gnusni što mi imamo svoje teme. ;)
    A i ja te iščita malo, imaš moju dozvolu da upišeš filozofski faks, šta si htela već. lololo

• Зна Мурињо

Dušane, aj mojne da si cinik, nikom ne jede leba tema, nemoj si taki. ;)

• brainiac96_Dio

Filološka gimnazija, I-1, Jagodina...
    Nije loše, ima da se radi u pičku materinu, ali to sam i očekivao, pičetine kol'ko 'oćeš...ftw

• Loksi

Dušane ne njajke ;)

• brainiac96_Dio

Reče Džanki...

• Neka-Bude-Pinki

Deseta beogradska gimnazija, opsti smer, I-1... ova 2 dana zajebancija, drustvo je kul, prve ocenice tek za 3 nedelje... ne znam zasto je Deseta na tako losem glasu, ovde je ekstra! Pricao mi je drug iz Devete kako im vec sada zakazuju kontrolne, vec ih pritiskaju... dok se Devetari znoje, Desetari lade jaja. E, da, razbili smo plocice poda u ucionici, kako, ne znam, znam da su pukle. Verovatno od jakog udarca nozice stola.

• Izzie

Medicinska, IV4 opšti, dakle maturantkinja, upisujem medicinu, ako sve bude kako treba.

• cornelije

Ovo važi za sve

Probajte na nekom takmičenju iz istorije,biosa,geosa,mate,srpskog da dogurate do republičkog, profe će imati strpljenja za vas, pomeraće vam kontrolni i biće malo blaži kod ocenjivanja. E sad ne znači za sve profe isto ali ako su korektni, biće tako. Ja sam bio prošle na istoriji, uzeo 2 mesto na republici i odlagali mi kontrolne i pitali me manje gradiva. Jeste da to nisam iskoristio jer sam budala ali potrudite se. Meni se reputacija promenila posle toga. ;)