- a
Evo ovako, ne znam ima li ko sličnih iskustava ali meni je malo dopizdilo.
Prvo mi Čanak i LSV pošalju čestitku za rođendan, baksuzi jedni.
Pa mi onda pošalju neku obavest da SMO uspeli da ukinemo porez na traktore? sve onako moj broj lične karte, adresa, lično.
Vrhunac je bio danas kad je na ovu adresu na ime lika koji je moj prijatelj a koji je ovde samo prijavljen zbog adrese, stigao poziv od HDZ-a da se na sledećem popisu slobodno i konačno izjasni kao Hrvat. Lik je Srbin ali su garant zajeb napravili zbog prezimena jer ih ima i tamte i vamte.
Dakle otkud svim tim ljudima pravo da prtljaju po neznamkakvim matičnim podacima i da zajebavaju narod.
Glupo i da napominjem da niti sam član kakve stranke niti taj moj prijatelj.
Dokonost ljudi ili zloupotreba podataka? - a
nemO ja ne idem na faks od 1995.godine a ni gore pomenuti čovek :)
Ako je iz biračkog spiska ili slično, jasno mi je da je pročitao ali otkud mu pravo na taj način narušava privatnost? Mislim dolazi i na mađarskom jer na adresi ima i Mađara ali ne'am pojma šta piše, normalno, pa me to nije ni interesovalo, nisam se unosila.
Ali ovo da se lik poziva da se izjasni kao taj i taj kraj nas toliko ostalih ovde...
Što meni npr. nisu to poslali? To selo i dumalo ko je ko, ne kontam. - p
neko se docepao birackog spiska....no i ja sam imao pristupa bas vecoj kolicini podataka tog tipa ... nije bilo svrhe koristiti

nemam pojma, ali ja sam prije dva dana dobila mejl od izvjesnog malkolma da mi je dogovorio intervju u vezi sa mojim "internshipom" u Ostinu, u Ameriki.
prvo sam milsila da je neki spem, ali ne: sve uredno, linkovi do kompanije, "zemaljska adresa" i telefoni, logo, ovo-ono, i lik se javlja nakon što smo se upoznali na sajmu karijera, gdje sam mu pokazala svoj rezime a on mi ponudio pomoć pri dogovaranju tog intervjua.e pošto ja jesam slala nekad neke svoje si-vijeve nekim ljudima i institucijama, pa sam mislla da sam zaboravila o čemu se radi, ili da su oni pogrešno ukapirali, zato sam ga i pitala: otkud tebi, frajeru, moja adresa?
dok sam ja njemu objasnila da ja nikako nisam softverski inžinjer, ona jadna djevojka s kojom je zaista i pričao, grizla je i nokte i prste i šake, očekujući da joj se on javi.
mislim, pogriješio čovjek jedno slovo u imenu, tj. u mejl adresi i vid' belaja :))
opušti se. :))
- amislim, pogriješio čovjek jedno slovo u imenu, tj. u mejl adresi i vid' belaja :))
Ovde nema greške. Čak su uspeli tačno da napišu i prezime koje je inače retko.
Kako može da pogreši kad mi je poslao rođendandsku čestitku na sam rođendan?! - a
I da, ne znam da li si skontala, nije mejl, ženo, koverta, adresa, to je i poštarinu platilo.
- a
Ne znam, dođe mi da ja negde iskopam njegov JMBG i sve ostalo i napišem mu pismo da je možda olizao antraks pa nek' se obrati lekaru.

Kad je bila peticija u Subotici da se ne ruši pozorište, ja potpisao, tad sam bio prva ili druga godina faksa. Naravno, kao i na svakoj peticiji, ostaviš broj lične karte.
E od tad mi neko vreme redovno na kućnu adresu, u Zrenjaninu, stizali neki pamfleti, prospekti, jebem li ga šta su. Prestali da stižu negde zimus.
Nikad više ne potpisujem peticije.- a
He hehe Rinsvinde mene su zaustavili na ulici da me pitaju šta mislim o rušenju pozorišta.
Nisu pustili u program moje izlaganje povodom tog slučaja :)))
Znaš da puštaju samo one likove koji su se izjasnili ZA u trenutnoj anketi, zavisi od potrebe.Banini hajde da se menjamo, ja tebi Čanka ti meni Koštunicu. Kako ubodu mamu im jebem, k'o prstom u vnugo.
- a
Jebeš ga Rinsvinde, pa znaš gde si došao studirati. Ovde i ono razvučeno PA NEEEE ZNAAAAM TI JA DIIITE MOJE pretvore u ZA.
Ubiše grad jebem im mater. 
Елем данас смарам се на психологији кад погледам на телефон 21 пропуштен позив, све исти број :)
Прво се усрах да ми неко није рикнуо па ме неко покушава добити. Пошаљем поруку представи се на часу сам, оно опет зове, већ ме хвата језа и одем у вц зовем тај број, кад оно јесте ли заинтересовани за наше услуге. Еееее па јебао сам им све по списку.- a
Ti devetaru nisi slušao čika Dačića da se ne javljaš i odgovaraš nepoznatim pozivima na mob :)
Nije stvar u anketama i telefonskim ili mejl pozivima, nego čoveče lično, adresat adresant i ono nešto šalje...
Drugi primer, ajd kad već spominjete telefone, priča mi prijateljica neki dan kao hoće nešto da kupi na tele-šopu, zove lika i lik joj se obrati imenom i prezimenom i kaže Vi ste kod nas kupovali pre 9 godina. Pre devet godina, jebote! U međuvremenu je promenila broj (fiksni je u pitanju)telefona i on joj se javlja na novi/jer ima garant identifikator poziva/ i on zna da je to ta i ta od pre devet godina s drugog broja kad je zvala. - aПомислио сам на најгоре. Еееј 21 пут о.О
Pa vala dok se ti javiš čovek i umreti može ;)
Мени СПО синоћ платио два пива. Могло би се рећи да сам најбоље прошао.
Допуна:
Да појасним. Неки буцко није знао где је продавница и ортак и ја му рекли да ћемо га одвести, пошто идемо по још једно пиво. А он нам увалио паре да му купимо стомаклију и покријемо своје трошкове. И рек'о нам да је "ту, у овом улазу". Кад смо донели, видели неки људи држе састанак, а на вратима писало СПО. И тако ти ја отишао до ортака у крај да му вратим књигу, попио два пива и вратио се кући са 50 кинти више него кад сам кретао. Одлучио сам за кога ћу да гласам.
БЕЗ ВУКА НЕ ВАЉА!!
- aМени слали Хрвати и Мађари да се слободно изјасним као 'Рват/ Мађар.
Stari si ti Bunjevac ;)
- a
Neki dan na pijaci stoji lik i ubeđuje prodavačicu da je ona Hrvatica, stoji čovek k'o Mesija i drži propoved. Kaže žena- Pa ja sam mislila da sam Bunjevka. E NISI, TO NE POSTOJI i razvezao...
- a
Jesi mu rek'o reme- E a da se i tebi nagovorim- pun mi te kurac po Vukajliji još me i na rođendan zoveš?
- M
Благо вама, вас неко зове. Мене не зову ни Хрвати, ни Мађари, а ту сам где их има највише :'(
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg?1288903617 - aБлаго вама, вас неко зове. Мене не зову ни Хрвати, ни Мађари, а ту сам где их има највише :'(
Polako sinko, bićeš interesantan dok dobiješ pravo glasa na izborima.
Reme reanimacija u mikrotalasnoj.
- aТебе ће исто да до'вати дуга рука буњевачког културног друштва.
hahahhaha hahhhah idu kurac hahhahah
- a
Piši definiciju! Odma'! Al da bude naslov Duga ruka Bunjevačkog Umitničkog Društva.
- С
ОКРЕНИ МОЈ БРОЈ ТИ
ЖИВОТЕ МОЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ - С
КОЈА КРШ ПЕСМА ХАХАХАХА
- a
Samo da javim da mi je Čanak opet poslao obavest DA SMO USPELI DA VRATIMO DELIMIČNO DODUŠE IMOVINU VOJVODINE (u tekstu nabrojana vraćena imovina i imovina za koju tek treba DA SE BORIMO).
Hvala, gospodine Čanak. - a
Hvala ti Tito moj, pošto sam pravnica po vokaciji, a privatni preduznik po zanimanju- nema ništa od toga.
A pravo da ti kažem što da talasam? Ja sam Srpkinja al kad vidim neke postove ovde dođe mi da budem i Vojvođanka. A iskustvo mi govori da mi je bolje da se kao žiteljka Subotice izjasnim kao VvvvvVVVvojvođanka. - S
E, ova tema mi treba.
Pre neki dan mi stigne mejl sa tekstom da sam dobio trajnu zelenu kartu za SAD.
Dalje u teksu se spominje da, naravno, treba da platim troškove toga i toga u iznosu od 800 i nešto dolara i mail je poslat sa sajta kom ne može da se pristupi.Sad, kako je to prošlo spem i scam sistem i stiglo mi u inbox, ne zanima me. Ono što me zanima je odakle im moja adresa, broj fiksnog i mobilnog, pored imena i prezimena.
Priznajem, kao što i znate svi, ne trudim se da sakrijem ko sam na netu. Ali ove informacije ne delim ni sa kim. Broj fiksnog i adresu nikada nisam napisao nigde na internetu.Neko razumno objašnjenje?
- aŠto ne tužiš one kome si dala podatke? Neđe su se zarekli da će tvoje generalije ostati tajne i ti kurci.
A ako nisi čitala terms ov juz - jebajga sad, ćuti i trpi.???
Ja nikad nikom nigde nisam dala svoje podatke.