Heroin moći i mađije VI
  • Скелетор

Da li je moguće da su najnoviji heroji u stvari jebeni Vorkraft sa HOM&M forama?
    Ništa spektakularno nisam očekivao, tako da i nisam nešto razočaran. Juče sam skinuo, vazda neke peripetije oko pokretanja igre,jbg, piraterija,ali šljaka.

Jbte, da nema poteznog igranja i poznatog načina borbi, jebeš mi sve, mislio bih da je Vorkraft 4 ili tako neki kurac. Mislim, orci u Herojima? Nemoguće. Ali postoje. Doduše, jes da radnja šatro odvija nekih 400 godina pre heroja 3 čini mi se, ali škk-orci? Sviđaju mi se slovenska imena i slovenska loza karaktera u igrici (Duke SLAVA, SVELTANA itd).

Opletite.

EDIT: u jeee, koji sam tenkre lolo,ladno sam zaboravio da odavno postoje jebeni orci u herojima.

• Bojan extream

Daj link ziva ti deca

• Tetka Drol

Ček, ček, oraka je bilo i u petici, a i u četvorci i trojci su bili prisutni u vidu svinja koje bacaju sekire.

• Скелетор

imaš pvt bojanče.

Drol, peticu sam prskočio, nisam igrao ni 10 min ukupno. A 4 jesam, i kolko se sećam, nije bilo klasičnih orkova. ovde ih ima.

• selenijum

Mislim, orci u Herojima?

Bilo ih je u trojci, u Stronghold zamku, oni strijelci...

• crnigrujan

Dobra je šestica, vratili su strogi turn sistem za razliku od petice koja je imala malo drugačiji, moglo bi se reći da ovi liče na legendarnu trojku najviše od svega što je izašlo posle. Interfejs je jednostavan i ništa preterano fensi, jedinice imaju zanimljive ability-e i gradovi su dobro balansirani, sviđa mi se i šta su uradili sa razvojem heroja koliko god netradicionalno bilo. Kampanja je takođe mnogo bolje odrađena i zanimljivija nego u petici, vredi igranja.

Buksno, imao si orkove u svim heroinima koji su izašli.
    http://static2.ubi.com/uk/mm/history-of-the-orcs_v2.jpg

• Скелетор

Jebeš mi sve, ne mogu da se setim za orkove da ih bilo...znam za one gnolove, trolove, šta već,ali za klasične vorkrakrft orkove se ne sećam ozbiljno.

• Ariel Ultra

Bili orci, oduvek u herojima (da, bili su strelci za varvare). Baš sam pre neki dan pisao rivju Šestice, igrao sam je jedno dve nedelje skoro svaki dan pre toga, i da, najviše liči na trojku od svih do sada. Samo puca ko blesava i pored dva peča do sada.

EDIT: I LOL "Heroin moći i mađije", hteo sam tako neki naslov da stavim i ja u rivju, ali jebiga, časopis, ne smem.

• Скелетор

Ne rise da puca sigrica:(

• selenijum

Nači ne skidati dok ne izađe "nepucajuća" verzija :)

• Ekspo

Ne znam za heroje, ali Moc i Magija VI iz '98 je najpotcenjeniji RPG ikad. Ako vam ne smeta slaba grafika, probajte, igra izuva.

• crnigrujan

Ne znam za heroje, ali Moc i Magija VI iz '98 je najpotcenjeniji RPG ikad. Ako vam ne smeta slaba grafika, probajte, igra izuva.

Meni pričaš, obrnuo sam šesticu, sedmicu i osmicu bar po pet puta svaki, koja su to bila vremena :)

• Скелетор

povlačim sve negativno što sam rekao, malo više sam ušao u filozofiju igrice, i da, najbliža trojci. počinje da mi se sviđa.

• wojtek

ali za klasične vorkrakrft orkove se ne sećam ozbiljno.

Сада би те неки ЛотР фанови разапели. :)
    Јебига, оркова има свуда, Воркрафт чак није ни први који је покрао Толкина. Мислим да је то био Ворхемер (тј. читава та људи вс. оркови борба).

• Скелетор

Сада би те неки ЛотР фанови разапели. :)

nit sam ljubitelj LotRa nit Vorkrafta,tako da me bole brige:)

HEROJI MOĆI I MAĐIJE ♥♥♥

• wojtek

HEROJI MOĆI I MAĐIJE ♥♥♥

Чек да ти мало то преправим :

HEROJI MOĆI I MAĐIJE 3 ♥♥♥

Ето га, сад је боље.

• shitbrix

Хахахха. Који си ти цар. :)
    Прво се посереш на игру, па

povlačim sve negativno što sam rekao

• Скелетор

lolo, tako mi je delovala na prvi pogled, ali sad kad sam prešo prvu kampanju sa Slavčetom, promijenih mišljenije.

• Burzum

Скидам после колковијума, сад не смем, зајеби. Прешао сам кампању у старим херојимаи у петици кад је изашла. Петица кампања, брате која клише фантазијска прича, са све оним фимејл најтовима и зајебаним британским изговором "ЕЛФ ДВОРФ, Толкин имам преко 20 дина и никад нисам јебо" речи. ЗБЉУВ!

• crnigrujan

Čekaj tek ovde da vidiš zbljuv kad mlada emo nekromanserka traži šnajderku jer su joj sve aljine u ormaru crne a ona bi malo da šarmira svog anđela kog je spavala dok je bila živa.

• matafaka

Ček,ček...izašli su Heroji VI? Znao sam da će da izađe u ovo doba, ali nisam mogao da nađem ljudski torrent koji radi! Je l' igrao neko ovo čudo, na šta li liči? Skinuo bi, ali napokon sam se odvikao od petice, pa rekoh da malo ril-lajfujem neko vreme.

Петица кампања, брате која клише фантазијска прича, са све оним фимејл најтовима и зајебаним британским изговором "ЕЛФ ДВОРФ, Толкин имам преко 20 дина и никад нисам јебо" речи. ЗБЉУВ!

Uvek me je nervirala kampanja u petici, nikad nisam mogao da se nakanim da je završim, jeste malo bljutava i isklišeizirana, ali hotseat i LAN ga čine jednom od najgenijalnijih igrica ikad.

• Tetka Drol

Pa dobro, priča u kampanjama nikada i nije bila najjača strana Heroja, ako zanemarimo rudimentarnu kuloću Sandra i Kreg Heka. :)

• фатал ерор

Дрљам је већ другу недељу (скидроу верзија је добра на пирату али пратити упутство стриктно корак по корак) и нема много измена у односу на претходне верзије сем што је прича из мисије у мисију конзистентнија, повезанија и што графика на добрим машинама откида !! Ко воли потезна дркања - ето нове посластице! Мисије су доста теже у сингл моду, а видим да су овде у новој верзији бацили тежиште на мултиплејер што ми се лично не допада ..

• Скелетор

ne znam kako je na haju,loš mi komp,doduše, nijednu igricu izdatu posle 2006 ne mogu da teram na haj...ali i lou je sasvim oke.

• Burzum

Ово је офтопик, али ајде да окачим у активној играчкој теми.

Ево верзије новог Моровинда која ради Разор1911 ЈЕБЕ!

http://thepiratebay.org/torrent/6808051/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim-Razor1911

• Скелетор

NE RISE OLOLOLO!!!!!!!!

• Burzum

А шатро требало да буде ланисрано сутра у радње у Америци. Стигло у неке мале локалне радње који дан раније и ево већ крековане верзије.

• Уро5х

meni je ova šet'ca dosadna mnogo bre. heroji 3 su sila i kraj.
    mislim nije loše toliko ovo što ubisoft štanca ali nije kao ruski heroji.

• Скелетор

А шатро требало да буде ланисрано сутра у радње у Америци. Стигло у неке мале локалне радње који дан раније и ево већ крековане верзије.

cccc...:)

• wojtek

meni je ova šet'ca dosadna mnogo bre. heroji 3 su sila i kraj.
    mislim nije loše toliko ovo što ubisoft štanca ali nije kao ruski heroji.

Само Петицу су радили Руси (Нивал). Шестица је мађарска (Блек Хол), а прва четири америчка (НВЦ).

Наравно, ако не рачунаш Хероје 3.5, тј. ВоГ, тај је исто руски.

• Tronožac

Ако ју је Блек Хол направио, мора да је добра. :)
    Ја ћу си узмем прво један комп добар, па ћу онда да је скинем. Хероји троика најјача игра икада, петица је солидна, остале нисам играо.

• Скелетор

neću da kupujem novi komp dok god mogu ovaj da krpim! 1024x768 na veri lou FTW!
    godinama unazad!

• Tronožac

nijednu igricu izdatu posle 2006 ne mogu da teram na haj...ali i lou je sasvim oke.

Ja ne mogu da igram nijednu posle 2006. a ove iz 2005. i 2006. jedva mogu da pokrenem :)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.