Ovo je tema da ljudi koji do sad nisu uzeli heroin da ga probaju i koriste... uzmite, ne znate sta propustate, na ovom svetu nista bolje nema, sve deprestije i radosti leci
saveti neki? cena? pricajte sta god ocete na ovu temu...a ja narocito mladima preporucujem da ga koriste, jer dok je covek mlad moze se skinuti sa bilo cega bez imalo cimanja
ukratko...uzmite heroin, i podelite svoje radosti sa nama
- l
kokain je sto puta bolji od heroina, to zna svako dete, msm helou!

ЈА ТАКОЂЕ ТОПЛО ПРЕПОРУЧУЈЕМ ДОП. НАВУЧЕШ СЕ НА ПАЈДО И СВЕ ДО ЈАЈА. НЕМАШ БРИГА, БАР НЕ У ПОЧЕТКУ. БОЛИ ТЕ КУРАЦ ЗА СВЕ. КАСНИЈЕ СЕ ПОЈАВЉУЈЕ ЈЕДАН МАЛИ ПРОБЛЕМЧИЋ - КАКО НАЋИ ЈОШ ХЕРОИНА? АЛ ТО ЈЕ САМО ЈЕДАН ПРОБЛЕМ, АКО УЗМЕМ У ОБЗИР КОЛИКО САДА ИМАМ ПРОБЛЕМА ТО ДЈЕЛУЈЕ СУПЕР.
ДРОГА ЈЕ СМРТ - БАВИТЕ СЕ СМРТОМ.- _
Koliko košta 100 grama heroina i kokaina? OĆu malo da probam
- _
Jel me zajebavaš?
100 grama 2500 eura?
Pa ja sam znao jednog narkomana koji je prosio po 10 dinara pre deset godina, a ušprico je tone i tone heroina.Došlo vreme da samo Edi sin Dragana Markovića Palme može da se drogira.
DAJTE DROGE ZA SIROMAHE
- _
Kako nisam skontao cene?
Sam si reko da je 200 grama pomešanog heroina i kokaina 4000 evra.Dok je Zoran bio živ svi smo imali za drogu.
ZBOG CRVENO CRNE KOALICIJE VLADEMAR NEMA ZA DOP NEGO JEDE LUDE GLJIVE 
Опет ми није јасно одакле ђанкама шке за доп? Разумем да се жицка све из куће и околине, упада у трафике, аутомобиле на паркингу и комшијска дворишта, ал опет треба богаоца лове па да се ваљано испрати жеђ за допом лол. А дилер не даје на лер, поготово доп. Имао сам ортака раније који се навукао на доп жестоко, кажем имао јер се не дружимо одавно а скинуо се с тога пре пар година чуо сам, шатро скроз скинуо. Сећам шта је све радио да дође до кинте, а опет је било недовољно. Контам да је решио да се и скине због тога хахах.
Сећам се пре, за 20 ДМ, оних зелених, мого је да се заврши доп ихахај, да будеш миран целу недељу, што је и било прихватљиво онда. А данас, курац ћеш за 20 евра да утолиш недељну потребу за хорсом.
Prema istarzivnju naučnika sa univerziteta u Masacusetsu dokazano je na nemalom uzorku od 123400 ispitanika da upotreba heroina povećava sposobnos pravljenja reakcija za 74,3% dok je kod postera taj procenat nešto manji, no neznatno 56,9%. Drastičan pad kvaliteta se uočava jedino pri pisanju definicija i to za čak 18,7% ali to je ionako glupa kategorija. Možete možda od starijih članova čuti da herojin ipak popravlja kvalitet i definicija ali to je laž! Ranije možda da, ali to su bila druga vremena i tad je heroin bio kvalitetniji a samim tim i definicije. Ranije je sve bili extra i kul a sad je sve sranje zato što je ranije bilo dobro a sad nije jer sad nije kao pre kad je bili kul. Pamet u glavu herojin u venu i složno u spem braćo!
- BR
Prejaka tema, aj ne serite. Zanima me kakva su vaša iskustva na heroinu?