Najsrećniji dan u životu
  • Billy Sharp

Koji dan biste izdvojili kao najsrećniji u životu?

• Џафтара

Јавићу се кад будем пред смрт.

• SnobIvanKenjoBi

Atmosfera je uh super hehe mnjih

• Billy Sharp

Atmosfera je uh super hehe mnjih

• paninaro

kad sam se oženio. moj najsrećniji dan u životu, do sada.

• Bruce

za sada dva ravnopravno, Bože zdravlja možda bude još koji, ako žena pristane i ja budem mogao :)

• Kurd

08.10.1991

Od tog dana ne čujem na levo uvo, a mislim da je to bio moj najsrećniji dan u životu.

• Vučica21

Imam ih više ali nabrojaću tri najsrećnija dana: Kad me je muž zaprosio, kad sam se preselila kod njega i pre mesec dana kad sam dobila papagaje. :)

• Kurd

Imam ih više ali nabrojaću tri najsrećnija dana: Kad me je muž zaprosio, kad sam se preselila kod njega i pre mesec dana kad sam dobila papagaje. :)

Kako si bre dobila papagaja posle toga svega?

...Mis'im, zaprosio te, OK. Udala se, OK.
    Ali posle toga se ne dobija papagaj, bre! Tebe su nešto izlagali, majke mi! :-)

• Снајпер

08.10.1991

На мој рођендан јбте! Јел од хаубице или нечег другог?

• taedium_vitae

Pre dve godine krenuo sam da preplivam Savu, sam! Plivam ja plivam, i negde na tri četvrtine, zaglavim se u plovnom kanalu. Borio sam se nekih dvadesetak minuta sa vodom ali ništa, 'ladno sam plivao u mestu. Da stvar bude gora, uhvati me grč! Već sam počeo da očajavam i paničim. Ali nekako, posle još desetak minuta plivanja, bez korišćenja jedne noge, domognem se nekog ostrvceta. Malo sam se odmorio, i otplivao nazad. Kada sam se vratio kući bio sam srećan kao kuče. I ta sreća je trajala jedno mesec dana :)

• Vučica21

Kako si bre dobila papagaja posle toga svega?

...Mis'im, zaprosio te, OK. Udala se, OK.
    Ali posle toga se ne dobija papagaj, bre! Tebe su nešto izlagali, majke mi! :-)

Bejzbol palica je čudo jedno. :)

• Kurd

Au, jbt..!
    A ja mislio da sam sve probao...

• Kobe braTe

Šta znam, zelen sam još ... možda onih par dana ekskurzije .. ili kad sam dao koš za produžetak, prije nekih godinu dana .. eto, toliko od mene :)

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.