Поздрав, моје име је Данило.
Мени је хитно потребно 10 км да пребродим кризу (нисам наркоман).
Ако је неко вољан да пошаље поменути износ на број 526 801 у премијер кладионцу вратио бих му у понедјељак уторак кад буде плата.ДАКЛЕ БРОЈ РАЧУНА 526 801, ВЛАСНИК РАЧУНА ДАНИЛО П.
Модераторка "Кафа" је аминовала отварање теме, плс не затварајте и не банујте.
РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈУЗЕРС ОНЛИ

Ljudino napiši konkretno za šta ti treba, možda ti neko i da. Ne živim više u Republici Srpskoj, pa ti ja lično ne mogu pomoći, ali samo ti kažem da zvučiš baš kao teška narkomančina, još i tražiš mali iznos koji se može zaraditi na svakom ćošku, to sve ljudima uliva nepovjerenje, i priča jako loše zvuči. Šta god da je, nije sramota, reci slobodno

Za šta god da je, nije mi jasno jebemumater, da nemaš baš nikoga, ni društva, familije, bivših treba, slučajnih prolaznika itd. Ja sam pozajmljivao veće sume od toga ljudima koje sam dvaput u životu vidio. Bukvalno skoro svako ima 10 maraka u džepu. Druga stvar, nekome da složiš drva npr, daće ti te pare, za sat dva posla. I na milion još načina. Treće, uzmi jednu marku (to možeš i naći na ulici) i u toj istoj kladionici odigraj nešto, dobićeš bar potreban iznos. Ne bih da omalovažavam ničiju muku ako je stvarno nešto ozbiljno, ali mi je nadrealno tražiti toliku cifru, preko interneta od potpunih stranaca kao da je nedajbože 100 000 evra za liječenje
- t
e-begging stigao i na vukajliju, obično internet prosjaci mole za neko lečenje ovaj za kladionicu lol
- S
Mnogo je 10km, nisam u tolikoj kondiciji ha ha
ahahha, a ovakve likove bas obozavam, vidi me BUKVALNO drugi put u zivotu i trazi mi 150 evraNešto najjače na svijetu. Jedan mi je tražio 100, drugi put kad smo se vidili, a između prvog i drugog puta je prošlo skoro 6 mjeseci. Treba biti takav entuzijasta u životu
sad ce mujo u ozbiljnom tonu da mu ocita lekciju jos jednomNemam živaca, al zbunjuje me, ako je fol, moglo je to mnogo bolje, plus moderatori su odobrili pa djeluje da možda i ima neke ozbiljnosti u priči, a ako jeste istina, frajer sabotira sam sebe i to opasno. Ovako nekako nit smrdi nit miriši...
Tebra, ima te na svakoj temi na forumu.Kakve ovo ima veze sa bilo čim? A forum i služi da se piše po njemu, ako ti toliko smetam banuj me
Prvo, nije isto, drugo, decko je otvorio jednu temu i jos pitao prvo za to i tema ce ionako biti ukonjena danas pa pls ne serendaj vise.Bukvalno je isto, jedina razlika je u vrsti robe.
Otvori mujo, ima dobrih ljudi ovdeAHAHAH a bih, nego mi nije još stvarno crkla, rade sve jebiga
jel dolazis na VOS za vikend?Nisam siguran šta je VOS, a i imam nekog posla za vikend, ali ako saznam šta je i ako uhvatim vremena, doćiću, što da ne
Pa ne smetas mi nego pokusavam da ti docaram da je pre to spem nego otvaranje jedne teme. Nije isto, ako imas dovoljno para i roditelji ti ne brane da palis svetlo hahahPa jebiga, ja se uvijek trudim ili da odgovorim na temu ili na trenutnu diskusiju. Ne kažem da ne spemujem nikad, ali po tebi zvuči kao da mi je svaki post spem. Aj dobro, ti si moderator, valjda znaš, mada je meni ovo i dalje teška spemčina.
I da, čim mi krepa sijalica otvaram temu.