Јевреји у јавном животу Cрбије
  • с

да ли је сваки жидов рођењем предодређен да постане неки битан фактор у србији? да ли је то дело жидова из сенке, или је само пука случајност?

не желим овде да правим неку листу па да ме непознати људи оптуже да сам нацист, или слично, недо бог ником. само желим да ЗАЈЕДНО прочешљамо ову занимљиву тему.

нпр. ивана жидов је позната само због родитеља, али опет, ниједан скуп не може да прође без ње.

мира адања пољак је обишла цео свет, имала велике звезде у емисијама, али је била и остала катастрофална водитељка. очајан избор питања, смушена фаца, а није нешто ни лепа. зато ме занима ко је то њој финансирао све те излете и зашто није смењена у року од 20 година кад већ нема појма да ради то што ради?

ева рас. на страну таленат, али кад је већ била зрела за сахрану, зашто су наставили да је гурају у све могуће емисије?

и тако даље..

да ли је жидовски лоби толико јак у србији? и колико је стварно њихов утицај на наш живот?

• Зна Мурињо

Ово је антисемитизам...
    Закључајте ово.

• Burzum

Жидовски лоби је прејак сретене. Уз тебе сам до краја, требамо их све сретенизовати.

• mylyca

Мурињо, нећемо да ћутимо о јеврејском лобију!!
    Погледајте молим вас овај жидовки сајт
    http://www.popusti.rs

ШТа мислите о томе??

• Earthworm Jim

Ако је Борис Тадић Јуда, а Јуда Жидов, ТИМ ЧИНОМ је Борис Тадић Жидов и продао је Косово зарад враћања Жидова у Израел.

• велики комбинатор

слажем се са сретеном.

фцк

• Električar 

SAMO JEDNA REČ - AUŠVIC

• Vita

Ово је антисемитизам...

Ово је антисретенизам...

• Towelie_

Covek govori istinu, zidovima (namerno malim slovom) mora da se stane na put.
    http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/00681/adolf-hitler-joke-4_681576c.jpg

• Bushido

Ja mislim da ovde Adolf ne prica o jevrejima vec kaze da je vece pre toga izdrkao na Bar Rafaeli...pet puta

• Сантјаго Коровјов

Тито је јебао Еву Браун. Пет пута.

• Bushido

Jogurt je drndao Radu. Pet puta.

• wojtek

нпр. ивана жидов је позната само због родитеља, али опет, ниједан скуп не може да прође без ње.

Управо у руци држим карту за манифестацију "Невесињска пушка" - 136 година од почетка пада турског царства. Гост - Ивана Жигон.

• Skočimiš

Naj su gori oni židovi sa Kosova i Metohije. Katastrofa.

• Bushido

Meni je najgori onaj zidov Omer Asik jer nije hteo da sutira bacanja. Prokleti izraelac

• Skočimiš

Ja čuo da se židovi razmnožavaju ko sunđeri, iskoči im pupoljak i iznikne novi židov. Al to se isključivo obavlja u Jerusalimu pa zato židovi izumiru jer ih jebeno svuda ima se u jebenom Jerusalimu.

• Bushido

Ja sam se na popisu izjasnio kao zidov, ali su me provalili jer su videli da imama arijevsku resicu na uhu. Nikada necu posetiti Carigrad. Inace imate do jaja zidovski burek kod gradica pejton, ne znam da li sam vam rekao. Odlican zidov sto ga prodaje, samo mu bela kapica fali i da mi se obrati sa "salam alejkum" pa da bude bas provaljeno da je zidov. A video sam i onog zidova Ivana Bosiljcica da neretko tamo samara burek.

• Skočimiš

Skoro svaki burek je židovski jer svi štede na prokletom mesu. Pa zar i na mačkama štedite, oooo židovi?

• Skočimiš

Židovčine ne briju čmarove.

• Butt

Jebali vas židovi, pederi i cigani su veći problem.

• Дејс!

Vidi ga žid, dođi žid, mali žid!

Sretene otvoriTe nam oči!

• Bushido

Butt...meni je cale rekao da sam peder jer ne volim ragbi, keva mi rekla da sam ciganin jer zivim kao svinja, a ortak da sam zidov jer necu da mu dam 200 evra da se drogira.

Ipak mislim da imam pravo na svoj glas, svoje slobodno izrazavanje i zivot.

PREKINI DA ME NIPODASTAVAS!

• Butt

Niko te nipodaštava, bushido dt. Samo mislim da ste vi pederi romsko-židovske provenijencije rč univerzuma i da zaslužujete metak u čelo, zakopavanje, iskopavanje, iživljavanje na poluraspalim šupljinama i ponovno zakopavanje.

• g

neko ovde pomenuo neki burek? ja sam gladan...

moja bivsa bila jevrejka... nedobog nikom!

• Skočimiš

Židovi nemaju organe za jebanje, prelistaj malo temu...

• Bushido

Aaaaa, tooo! Ok, onda. Izvini, ja reko u fazonu si da me nipodastavas ovde pred drugarima i ismevas moj mali romsko-zidovsko-pederski penis sa njegovim pateticno neuglednim azijskim mosnicama, picka mi materina da mi picka materina.

• Skočimiš

Ne bih dozvolio da me židov pretvori u kokon pa da se legu mali židovi. Židovi su glavni u centralnom komitetu.

• Butt

moja bivsa bila jevrejka... nedobog nikom!

Lol. Ja bas mislio da ce se pripadnici nebeskog i bozijeg naroda dobro slagati.

• Butt

ismevas moj mali romsko-zidovsko-pederski penis sa njegovim pateticno neuglednim azijskim mosnicama,

Nesto cudno zvucis bushido dete. Jes siguran da si to ti?:)

Jok, ne bih ja ismevala tvoga japanca, velike pise su za zene bez maste ♥

• Bushido

Jbt Butt, pusti me da budem liberalan i pratim evro-atlansko-rektalne integracije...promenio sam se od kada je Bog poslao cunami u Japan zbog mojih zidovskih delovanja! :)

• Skočimiš

Vi židovi tačno niste zaslužili da živite igdje sem u onom prknu izraelskom.

• Bushido

Mrzim ljude koji se ponasaju kao da nikada nisu izdrkali u čarapu.

• Towelie_

Ili po zavesama.

• Skočimiš

Alaj volim da mrzim....

• Давид

да узме сад неки јеврејин да прочита ово, да направи принтскринове, да вас пријави мурији, да вас нађу преко ај пија и да вас све поапсе. ладно.

толико може се истрипују да оће. и да их боле курац дал сте се зајебавали ил не.

• Hugocavez

Jebi ga Davide, onda bi i zbog postera uhapsili jedno 60% ljudi. Nerealno druze.

Niko ovde nikome ne preti, nego je Sreten, kao ozbiljan clan, pokerenuo jedan bitan problem, i to lepo argumentovao.

Isto tako moze da se otvori tema "hrvati u javnom zivotu Srbije" ili Iracani, nebitno.

Edit: Jesi mozda ti taj "neki jevrejin" lolololo

• Зна Мурињо

Лололоо, како ће сајт да попије тужбу од неког Јеше, само ако виде ово.

• Šanzamm

Da se gazi Aškenazi!

• с

не разумем у чему је проблем. већ сам написао да је ово само дискусија о ЖИДОВИМА У СРБИЈИ, а не место где ће се ширити ружне речи против њих, или било ког другог народа. ако могу да постоје места на овом форуму за причу о лезбама, уживаоцима марихуане, циганима, не видим зашто не би могло да се нађе простора за жидове и масонерију.

затварање ове теме би само потврдило да је жидовски лоби најјачи у земљи и да се у старту брише име о његовом постојању, а камоли да је дозвољено потегнути питање о његовом деловању на јавни живот.

"Edit: Jesi mozda ti taj "neki jevrejin" lolololo"

сигурно да није, чим се зове ДАВИД.

сретен

• dusan1001

Židovi su banovali samhaina zbog ovog komentara http://vukajlija.com/crnacka-muzika/466225#comment_1518787

затварање ове теме би само потврдило да је жидовски лоби најјачи у земљи и да се у старту брише име о његовом постојању, а камоли да је дозвољено потегнути питање о његовом деловању на јавни живот.

Tako je.Ja sam za to da saznamo ko je na sajtu židov pa da im nalepimo žutim slovima "ŽIDOV" da se zna barem ko su da ne mogu da rade iz senke

"Edit: Jesi mozda ti taj "neki jevrejin" lolololo"

сигурно да није, чим се зове ДАВИД.

Eto upravu je sreten odma su nanjušili temu židovi svuda ih ima

• Šanzamm

Sretene, moram da se ispovedim. Moj deda je Židov iz Češke. Ali je okrenuo leđa Tori, Talmudu i tajnom učenju Kabale. Svoju decu je vaspitao u strogom duhu pravoslavlja.
    Eto toliko, samo samo to želeo da ti priznam i sperem ljagu.

• dusan1001

Evo ovako nešto da se napravi davidov profil bi izgledao ovako
    http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-92.png

• Давид

Извалили сте ме.

Саћу вас пријавим Ивици па ћемо да видимо ко ће се смеје.

• Pepe González

Gasite temu, kako su organizovani i kako vole da se tužakaju, ne bi me čudilo da Kaizenu ovih dana pristigne mejl sa nekom tužbom.

• selenijum

Jebo te, obrisana je tema o pljuvanju keruše, a kako tek ovo neće biti. Ili je i keruša jevrejka pa potegnula veze...

• shitbrix

лолололололо

• celt

promenio naslov.
    mozda je i zakljucam ako ne pocnete stvarno neku pricu ovde.