Ja sam Vukajliju pratio sigurno jedno godinu dana prije nego što sam se registrovao. A kad sam se registrovao, ne znam, krenuo sam da ocjenjujem k'o lud i da komentarišem, a već sutradan sam i definisao svoju prvu defku. :) Zašto sam se registrovao? Ne znam, čini mi se da sam vidio neku defku koju sam htio da prokomentarišem, a i vidio sam da kastig, koji je uzrečica 90% Hercegovaca i naš trejdmark, nije definisan, pa sam riješio da ja budem taj koji će ga definisati. Sve ostalo je istorija.

Дошао 14. октобра, дефинисао прву дефку, (чини ми се), Јавио ме испресец'о (тако се калио ја), читао дефке к'о луд, оцењивао и коментарисао... И ево, сада цепам Вуку у вену...

vido poster sa ovim likom
http://www.youtube.com/watch?v=OZLAZa3WQ0Ipa posto je iz mog grada lolo rijesio da se registrujem
odma istog dana napiso 3 defke, od kojih je prva jos ziva i po skoru je medju top 10 mojih, a druge dvije mi popljuvao mentally disturbed i brzo su obrisane lolo
onda sam malo citao prije sledece defke...- natnat
Ima već Gavrane.
http://vukajlija.com/forum/teme/38-kako-ste-prvi-put-dosli-na-vukajliju?strana=1Ваш први дан на ВукајлијиЈа питам "шта сте радили први дан" а не "како сте дошли на Вукајлију".

Ima negde i neka defka koja opisuje dolazak novajlija i prve radnje, ne merem se setit kako se zove.. Ja sam neki primer toga..
Vido na fejsu da je neko stavio u "notes" neke defke, sećam se samo da je bila pljuga među njima. Izguglo, ne bi li našo odakle je pokupljeno i tako naišo na sajt. E onda kreno da čitam odabrane, svidelo se to meni i tako se zarazio. Aj reko da napišem i ja nešto, al su mi prve mačiće u vodu bacili. I tako..
edit: ladno sam tek sad ocenio pljugu lolo.. Zanela me tad svetla velike Vuke valjda- M
Meni je ovo zapravo dupli nalog koji je vremenom postao glavni.
Lep mi je prvi dan bio, koliko se secam. Prvo sam samo postere pravio pa sam skontao da su definicije vise kul.
- M
Jok, napravio sam ovaj jer mi se nije svidjalo ime na onom drugom. Pa je onaj popio trajni zbog lajkovanja nekog.
и решио да је исхејтујем коментаром''МИНУС! Која брука од дефиније, е. Свака част овом што је успео да напише такву глупост и молио би' један аплауз за модератора/админа, јер је право чудо што је успео да убаци овакву неку бљувотину у одабране. И да завршим коментар са неким прдежом: ако не волите домаће филмове, онда гледајте она америчка говна у којима Чак Норис једе муње и прди громове.''
Ахахахахахахаххахах. Опастан неки... :Д
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.