Ваш први дан на Вукајлији
  • Гавран са митраљезом

Пошто видим да нема тема на форуму, отварам је. Шта сте радили одмах послије регистрације? И због чега сте уопштено отворили профил на Вукајлији?

• Nick Slaughter

Po navici.
    Posto svaki sajt trazi registraciju glupavu, registrovao sam se za svaki slucaj ako mi zatreba.
    A sta sam uradio posle toga...?
    Verovatno procitao par definicija i ugasio tab.

• Гавран са митраљезом

Ја сам дошо намјерно. А први дан сам написао 1 дефиницију и подијелио око 60-ак коментара

• ninka_92

Ja sam Vukajliju pratio sigurno jedno godinu dana prije nego što sam se registrovao. A kad sam se registrovao, ne znam, krenuo sam da ocjenjujem k'o lud i da komentarišem, a već sutradan sam i definisao svoju prvu defku. :) Zašto sam se registrovao? Ne znam, čini mi se da sam vidio neku defku koju sam htio da prokomentarišem, a i vidio sam da kastig, koji je uzrečica 90% Hercegovaca i naš trejdmark, nije definisan, pa sam riješio da ja budem taj koji će ga definisati. Sve ostalo je istorija.

• Duče

Prvi dan mi 31. decembar, i prva defka mi je odabrana lolo.

• Niko Ćosavić

Дошао 14. октобра, дефинисао прву дефку, (чини ми се), Јавио ме испресец'о (тако се калио ја), читао дефке к'о луд, оцењивао и коментарисао... И ево, сада цепам Вуку у вену...

• Гавран са митраљезом

А моја одабрана изашла 6 дана послије регистрације па тек онда су је одабрали

• paninaro

ja čuo foru "sačmarica" i otvorio nalog da je napišem. naravno, napasala se minusa i bila je obrisana :)

• sedplas

vido poster sa ovim likom
    http://www.youtube.com/watch?v=OZLAZa3WQ0I

pa posto je iz mog grada lolo rijesio da se registrujem
    odma istog dana napiso 3 defke, od kojih je prva jos ziva i po skoru je medju top 10 mojih, a druge dvije mi popljuvao mentally disturbed i brzo su obrisane lolo
    onda sam malo citao prije sledece defke...

• Букснетина™

Први дан замало да попијем трајни због големе расправе на форуму и коментарима против Зајклона, Блек Хола и још једног двојице ликова.. Не треба напомињати да је Џони Курајбер (тадашњи ЏониБК) био са мном у тиму.

• ninka_92

Dobro nat, ta tema je kako smo došli, a ova je šta smo radili čim smo došli. :D

• Гавран са митраљезом

Ваш први дан на Вукајлији

Ја питам "шта сте радили први дан" а не "како сте дошли на Вукајлију".

• Dzankee

ninka_92
    Ja sam Vukajliju pratio sigurno jedno godinu dana prije nego što sam se registrovao.

...да

• Natnat

Aaaa, pa da, velika je razlika. Može i jedna "Šta ste ručali onog dana kada ste se registrovali'"

• Гавран са митраљезом

"Šta ste ručali onog dana kada ste se registrovali'"

лололо

• Niko Ćosavić

Ја сам крк'о свињу и рен!

• Kalashnikov

Ima negde i neka defka koja opisuje dolazak novajlija i prve radnje, ne merem se setit kako se zove.. Ja sam neki primer toga..
    Vido na fejsu da je neko stavio u "notes" neke defke, sećam se samo da je bila pljuga među njima. Izguglo, ne bi li našo odakle je pokupljeno i tako naišo na sajt. E onda kreno da čitam odabrane, svidelo se to meni i tako se zarazio. Aj reko da napišem i ja nešto, al su mi prve mačiće u vodu bacili. I tako..
    edit: ladno sam tek sad ocenio pljugu lolo.. Zanela me tad svetla velike Vuke valjda

• Duče

Ja neku svinju, to NG bila pa ono...

• Гавран са митраљезом

Ја сам чак и први дан добио једног пратиоца.

• Томдрил Мерилин

ЛОЛ ја се сјећам шта сам јео на дан регистрације. Плазму са млијеком! Не знам зашто сам се регистровао. Зато што сам био докон превише, као и сада...можда. Можда не...

• Гавран са митраљезом

Ја се не сјећам шта сам јутрос јео а ти се Томе тога сјећаш.

• Поховани врабац

ja sam doš'o na vuku da bih se odvojio od fejsa i tih gluposti... pratio sam je i ranije, ali nisam pravio defke..
    napravio sam tri defke prvi dan, jedna otpala 2 su još žive, fin skor..

• Predražinjo

Гавран са митраљезом

Ја сам чак и први дан добио једног пратиоца.

Mora da je bio Toše Proeski, on je default-ni pratilac :)

• Bioshocker

LOL VIDI OVAJ SAJT HAHAHA AL' SU SMEŠNE OVE DEFINICIJE ŠTA JE OVO POSTERI KLIK AHAHAHA OVE SLIKE SU JOŠ BOLJE VIDI OVAJ SA IVICOM DAČIĆEM HAHAHA DOBAR FAZON LOL IVICA I MARICA HAHA

Eto tako nekako.

• M

Meni je ovo zapravo dupli nalog koji je vremenom postao glavni.

Lep mi je prvi dan bio, koliko se secam. Prvo sam samo postere pravio pa sam skontao da su definicije vise kul.

• ninka_92

A koji ti je originalni? I zašto je pao u zaborav? Dobio trajni, a?

• M

Jok, napravio sam ovaj jer mi se nije svidjalo ime na onom drugom. Pa je onaj popio trajni zbog lajkovanja nekog.

• Срета-Штета

Ја сам понекад залазио на овај сајт, а у последњих рецимо пола године пре регистрације све чешће и чит'о тако нешто, глед'о.. свашта. :Д Дуго сам планир'о да се региструјем, ал' ми нешто било мрско и онда сам једног дана вид'о неко говно од дефке на насловној и решио да је исхејтујем коментаром.

• Duče

и решио да је исхејтујем коментаром

''МИНУС! Која брука од дефиније, е. Свака част овом што је успео да напише такву глупост и молио би' један аплауз за модератора/админа, јер је право чудо што је успео да убаци овакву неку бљувотину у одабране. И да завршим коментар са неким прдежом: ако не волите домаће филмове, онда гледајте она америчка говна у којима Чак Норис једе муње и прди громове.''
    Ахахахахахахаххахах. Опастан неки... :Д

• Denisx

Ja sam u prvom danu skonto da treba pisati Kosticu "Neces moderisati"

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.