UEFA fantasy football 2012/2013
  • Пд

КОД:

Немам време да шаљем свима позивнице на пвт и код свима посебно, па стављам овде, а ви напишите која сте екипа кад правим списак!

• Dub

Pik ja prvi.

• M

Scholes, The Red Devils.

• Дебилко и Моронко

Debilko i Moronko - Red Hooligans

• pfcabara

Samo da se upišem. Nemam sad vremena, ali večeras pravim ekipu.

• Dvajt

овај сајт ме дрка најстрашније... улогујем се лепо горе и кад кликнем на оно "направи тим сада" искочи ми још један прозор за логовање. укуцам све лепо, и шифру и лозинку али ми стално искаче како нисам улогован... угасим налог, отворим нов и опет иста прича. не знам стварно шта је у питању, углавном ако буде прорадило улећем, ако не онда ништа, видимо се следеће сезоне

• Дебилко и Моронко

probaj preko fb a ko imaš, ni ja nisam uspeo onako

• Mita97

Pravim večeras,preko fona sam

• Mita97

FK Mutna Voda

• Sterija

Kako se ulazi u ovo čudo?!?!

edit: nek neko turi link ovde.

• Mita97

Izgeda da samo preko fb-a,tvitera i ostalih mozes da se logujes

• Sterija

A koja je to stranica na fejsu, ne mogu da je nađem?

• M

Hahahah, izađe ti kad hoćeš da napraviš nalog da li želiš da se uloguješ preko svog Fejsbuka.

• Mita97

Gore kad ides na Login,izadje ti da se logujes preko fb-a :D

edit:Kako baguje sajt,ovo je nenormalno :O

• Sterija

Jebemim ja mater svima kad ne možeš ko čovek da sastaviš tim.

• Дебилко и Моронко

Ne verujem jbt. Znaju da milioni ljudi igra i ne mogu server da održavaju.

• Sterija

Što je najjače od svega ja još nisam našao moj tim. Ma ko mu jebe mater, neću ni igrati ova govna samo se džabe nerviram.

• Dub

Treći sam trenutno. Tiago Silva 13 i Lučo 10, Laveci i Hulk po jedan, jebem li ga, i Arteta kojeg sam zbog tolikog hvaljenja Arsenalovih navijača stavio za kapitena, mi osvojio samo 4 boda. Nisam znao da je Rolando suspendovan, tu sam izgubio još šest bodova jer nisu primili gol sinoć. Nisu mi igrali ni Sanja ni Montolivo, al dobro to ću popuniti izmjenama, koje još ne mogu da odradim. Ne mogu da vjerujem kako loše održvaju servere, a mislim da je ovaj fantazi popularniji od EPL fantazija.

• Дебилко и Моронко

Izgleda da oni ne misle tako. Sad ne mogu izmene da izvršim, a uveče kad se vratim prc opet će da zabaguje server...

• dusan1001

Oćel se praviti i za ligu evrope ja napravio tim

• Dvajt

probaj preko fb a ko imaš, ni ja nisam uspeo onako

Немам фб. Али зато имам налог на њиховом сајту који је до сада радио савршено. Пробао сам и преко гугл налога јер сам се преко џимејл адресе и регистровао али опет неће. А све и да имам фејсбук не бих се улоговао преко њега, мислим шта курац сад не могу да приступим свом налогу али као може преко фб?! Ако њих већ заболе да нам омогуће нормално играње нећу ни играти њихов фантази, серем им се у њ.

• dusan1001

Kad se pujol povredio jebemti
    I kad ću moći da ga promenim sad sam pokušo i nemere

• TB

Ше'естри поена.... Треће место.... Фино, фино....

Двајте, пробај опет преко Гугла, мора да ради, ја сам се шурнаес' пута улоговао и то сваки пут преко Гугла....

• Sterija

Ja tek danas našo sajt i to sam kucao na guglu, čista sreća.

• Dvajt

ма нећу сад да крећем од другог кола диперу, ко их јебе кад су слепци.

• Dub

Ajde Dvajte, evo daću ti ja bodove od mojih špiceva. Ima po jedan od svakoga :D

• beni

Nabijem ja na kurac ovaj sajt njihov. Ostali mi na klupi Kros, Rafael i De Gea, plus mi nije računat Mesi za kapitena. Nisu mi prihvatili izmene, a onda ni automatske nisu izvršene. Pička li im materina nesposobna.

• Dvajt

што, ко су ти шпицеви? :)

глупо ми овако да крећем ко богаљ са 40-50 бодова заостатка, прошле сезоне сам титулу изгубио за пешес поена а играо сам редовно, сад би био фењераш. :) ал ај ако ме не буде мрзело пробаћу за викенд, али свакако ћу морати да налупам шамаре платинију због овога.

• Dub

Ma od špiceva mi Laveci, Soldado i Hulk, sve donji. Sreća pa me izvukli Tijago Silva i Lučo Gonzales. Ujebale me Švabe, izgubio sam 8 bodova na onaj gol iz tunela.

• Dvajt

ау, ти стартујеш ко ливерпул... али има времена, дуга је сезона што кажу великани спорцког новинарства

• Dub

Ma nemoj mi ni spominjati te nesretnike, još nisam prežalio prošlonedeljni derbi. Mutavi sudija.

• Dvajt

оно је стварно било испод сваког нивоа, чак би и толе са гађењем одбио да изда таква упутства судији. мало је рећи да сам испиздео, нарочито кад се узме у обзир како су били покидани првих 40. минута... знам да спемујем тему али морадох прокоментарисати

• Dub

Ma LŠ mi ni nema neku draž kad ovi ne igraju. Neki Kluževi Apoeli i Monpeljei igraju. Daj molim te.

• Dvajt

ја сам већ почео да заборављам како је гледати их у лш.. а најгоре је што ће за постављање овог роџерсовог система и уигравање требати времена, значи ни следеће сезоне неће играти а питање је и за ону тамо. нема везе, важно да мамињо и остали издоминирају

• Dub

Ma počinjem da gledam NFL i bejzbol.

• Dvajt

хаха тачно је дотле дошло. :Д

• Dub

Još deset minuta za popravku timova. Počinje Spartak u 18:00h.

• Dub

Od 15 igrača, među kojima su i Hulk i Laveci, ja se odlučim da prodam Soldada. Za Žervinja, jeboteeee. I on lijepo čovjek da tri komada. O Žervinjo, šiške ti se okotile, daj i ti sutra tri, pa da ne patim.

• M

A i ti izbaci Soldada, a igrali sa BATE-om.

• Dub

Ne znam šta mi bi. A mnogo ga gotivim, a Žervinjo mi ide na živac. Nisam jasan sebi nikako.

• Дебилко и Моронко

Шугаво је много одрађен ове године фантази овај. Никако ми се не свиђа убија ми жељу за играњем.

• Mita97

stvarno,bezveze su ga nabacali
    Premijer je ove godine mnooogo bolje odradjen

• Dub

Iskilavili su. I kad nije server preopterećen, muljavo je.

• beni

Је л' можете да вршите трансфере или ово само мене јебе?

• electrolover

Uh, dobro da si podsetio.. :)

Ja upravo napravih, bez ikakvih problema.

• beni

Ja i dalje ne mogu, sve im jebem. Ne mogu nijednog igrača sa strane da izaberem, svi su mi tamni.

• electrolover

Klikni na iksic na igraca kojeg hoces da izbacis, i onda ce da ti se ponude sa desne strane moguci igraci koje mozes da pazaris. Dok to ne uradis svi ce biti tamni. ;)