рулет и те зајебанције
  • с

приметио сам да нема овакве теме на форуму па ето... ваљда овде има људи који не испуњавају по цео дан тикете већ уместо тога вредно троше паре и живце на рулету.

дакле, да разменимо искуства и незанимљиве приче, као и савете које сигурно неће помоћи ником... да ли коцакте, зашто, како, колико? да ли мислите да је намештено? да ли имате неке тактике, да ли сте покушавали неке системе, итд? знате већ...

може и о слотовима, покерима и тако тим срањима...

среле

• Billy Sharp

Ne kockam, radim sa kockarima, bešte ljudi od toga, tu leba nema!

• runAwayHair

Волим рулет, одиграм 1000 максимално 2000 никад више једном у месец дана можда. И покер пеглам на фејсу. Ово остало ми и није занимљиво.

• с

да кренем... умем да се охладим па да не идем пар месеци, али умем и да вежем пар недеља, оно сваки дан.

кад играм, углавном рокам малу или орфу, тј. орфу обично везујем са још пар бројева јер није ни за курац. јбг, и ако промаши две три руке, уме да остави у животу. од велике нема курца и њу никад не пичим целу (а ко пичи?). али највише волим кад крене око ње, онда цепам најцрње око нуле, дакле 3, 26, 32 ми обично горе, док ова срања около мало слабије...

дакле, обично пратим па докле иде. ето, за почетак.

Ne kockam, radim sa kockarima, bešte ljudi od toga, tu leba nema!

па ајде, упути мало људи, зашто не и тако то...

сретен

• Billy Sharp

Nema šta da se upućuje, ti aparati su izmišljeni da uzimaju lovu, a ne da dele. Ne možeš igrati protiv baždarenog kompjutera, koji je namešten npr. da ima zaradu 20 posto od uloga, dakle uvek je na dobitku.
    Ako imaš sreće da dobiješ fine pare, i da te pare ne vratiš u rulet isti dan, svaka ti čast, ti si retka zverka.
    Ograničenjem maksimalnog uloga (tj. para koje smeš potrošiti) i zadovoljavanjem bilo kakvim dobitkom možda možeš i biti na nuli. Halavljenjem nikad, potvrđeno.

• Milos-88

Jedno vreme sam spavao na ruletu i ovo sto ti rece bili. Mrzi me da pisem sve dozivljaje, duga prica ali nema od toga leba. Jedino ako mozes da se maksimalno kontrolises, ja npr sam isao i svaki dan od 500-1000 dinara pravio po dve ili ako izgubim i izadjem i onda posle deset dana se sjebem i ne iskontrolisem i puknem 15000. A u devedeset posto slucajeva mozes da ga popnes za petsto dinara ali niko se time ne zadovoljava i onda kurcina. Znam i danas napamet redosled brojeva a jurim obicno par brojeva po nekoj mojoj logici i ne pogadjam lose( napisacu negde i defku o logici na ruletu) mada 35,12,0 su mi najcesce najjaci brojevi a uvek me jebavalo sto ne stitim brojeve pored a ko za inat cesto mi padaju. I nema sile da ga pobedis, ne postoji sistem a nije da nisam razbijao glavu i razradjivao ga, cak ida igras celu noc crno-crveno nije ti 50% sansa vec oko 47 zbog nule a i ovi elektronski su podeseni tako da samo odredjeni procenat vraca igracu tako da opet nista od toga.

• Радјард Куплунг

Рулет је сјајан, итекако може да се заради од њега, ја сам десет година живео само од рулета. Онда су ми одузели лиценцу.

• Billy Sharp

Imaš defku o logici igrača ruleta. :)
    Jednom čovek ostavi 120 dinara na tabli, i ja odigram 5/8 i padne 36. Dobijem 360din, izvadim 110, i ceo dan vidim da posle 36 ide u 0. Ja odigram 2/2 oko 0, padne 26, i dobijem 1800din. Eto jedan doživljaj. :)

• Бохор

0 3 11 13 17 21 27 32
    Elem. Na punom stolu udaraš kontru ostalim igračima ali sa najmanjim ulaganjima da budeš i dobitak je zagarantovan. Rulet kad daje on plaća najmanje uloge. Prosto. Da se ogradim 90% je tako.

• с

били, да ја тебе питам кад већ радиш тамо. не мораш да пишеш име коцкарнице или клаџе, већ само одприлике колико дневно ту пукне људи и колико је негде пазар?

mada 35,12,0 su mi najcesce najjaci brojevi a uvek me jebavalo sto ne stitim brojeve pored a ko za inat cesto mi padaju.

па јбг, играш 0, 35, 12, а не покријеш 3 и 26 ? :Д ал' курац, то што кажеш да пада поред је срање, он увек намерно јебе да навуче... као нпр кад дигнеш паре па гледаш да ли да наставиш. и онда изађеш па после тога улети тачно најјачи број који си имао... мислим, намештаљка.

ово за контролу је тачно. ето, ја често имам у глави колико ћу да уђем и максимално да пукнем, колико ћу минимално да дигнем и то. и онда кад дођем до те цифре, наставим даље... другачије је то тамо, опије тај рулет.

ја сам нпр пре 6-7 година, почео да играм и негде сам пола године сигурно изгубио ту... а скидао сам се још негде годину и по... па сам престао и паузирао 3-4 године и онда наставио прошле године око октобра. и кад сам опет кренуо, почео сам по старом и пре две-три недеље се мало опаметио. сад, у последње време пичим на ситно и купим чим ме баци 3-4 пута више од улога. и углавном не улазим више. добро је ово написао били за враћање, ја сам пре знао да покупим добру лову и онда се у току дана вратим и пукнем све. то је чиста глупост...

I nema sile da ga pobedis, ne postoji sistem a nije da nisam razbijao glavu i razradjivao ga, cak ida igras celu noc crno-crveno nije ti 50% sansa vec oko 47 zbog nule a i ovi elektronski su podeseni tako da samo odredjeni procenat vraca igracu tako da opet nista od toga.

ја сам то боје покушавао само кад сам почињао... треба ту много живаца и стрпљења... а и тешко је покупити већу лову.

сретен

• с

0 3 11 13 17 21 27 32
    Elem. Na punom stolu udaraš kontru ostalim igračima ali sa najmanjim ulaganjima da budeš i dobitak je zagarantovan. Rulet kad daje on plaća najmanje uloge. Prosto. Da se ogradim 90% je tako.

није ти лоше ово шарање по свим серијама. има онај трип као да вуче у другу серију, али и ја волим некад да га испратим по 2-3 броја у малој и орфи и 5-6 око нуле.

иначе, зависи од рулета до рулета како баца... нпр. ја кад сам пре почињао, били су они старији рулети (ископаћу слику касније) и ја данас знам само још два таква да раде (мислим, бар тамо где ја идем). више волим да пичим на њима јер ми се чини да су намештени да више дају тј да мање узимају. а они што се трпају у макс бет и кентаки су најцрњи, сад зависи од локације, мада углавном форсирају исте.

е на тим новим, ту треба рокати супротно од свих, посебно од оних што му сипају највише. а на овим старима сам знао да пичим за сићу, а он да даје около ликовима што имају по пар хиљада у руци. јебеш га.

сретен

• Predražinjo

Nisam nikad igrao rulet sa krupijeom ili onaj elektronski, ali sam u poslednje vreme počeo da se zezam u ovim online kazinima.

E sad... htedoh da pitam nekog ko ima iskustva sa tim jednu stvar. Do sad sam uvek igrao u onom Practice mod-u za vežbanje pokušavajući da napravim neku strategiju. To ne ide uopšte loše, naravno ako nisam alav, pa htedoh da priupitam da li je taj Practice mod bar približno sličan kao igranje For Real Money? Da li taktika primenjena u Practice-u može da deluje u igri za prave pare ili se ta dva moda značajno razlikuju?

• Milos-88

Jeste jebeno, dosuse postoji jedan sistem koji je dobar i moze preko neta da se igra ako te ne provale a uglavnom provale. I ja sam poceo pre pet sest godina pa igrao dve tri godine i cak sam jedno vreme bio u plusu pa prestao bzv kad sam upisao faks pa opet poceo iz zajebancije e tad sam se bas bio navukao i kad sam video gde moE da me odvede jednostavno sam smanjio i prestao totalno a skoro sam isao dva tri puta iz zezanja i uzeo dve hiljade ali nisam vise zavistan. Jednom dodjem na rulet i prva dva udarca dve nule i uzmem 7500 sa petsto dinara i ozadjem i odem do kola, sednem u kola i vratim se tamo i hteo samo petsto da uplatim i kurac, izgubim tih 7500 plus jos sest mojih. A zato ke teksas holdem majka, mnogo vise je do znanja nego do srece tako da sam tu pozitivan, jednom u bugarskoj uzeh 100evra na nekom turniru a tad sam bio relativno nov i neiskusan igrac i na netu sam uzimao preko nekih turnira par puta po 30-50 evra a turnir je od 3dolara i bude po preko hiljadu igraca ali i tu treba mnogo strpljenja a i srece ponekad. A inace mnogo dobro igram kad je turniraka partija a kes partije sam slabo i igrao.

• Milos-88

Evo ga taj sistem, znam jednog sto uplatio sto evra plus ti kazino daje sto od njih i cepao preko neta i uzeo jos dvesta al kad hteo ponovo sjebalo ga, bacilo mu mnogo puta istu boju. cini mi se da ides ako ulozis evro i padne boja koju si igrao opet ulazes evro a ako promasis onda 2 pa ako opet 4 ali ne smes da budes alav i da te provale. A to da je verovatnoca mala da padne uvek ista boja nije tacno jer kuglica nema memoriju tako da po verovatnoci ona moze da baca celo vece jedan te isti broj ili da ga uopste ne baci.

• Predražinjo

Zato odigraš 5 ruku, ubaciš kladjenje, ne samo na crno i crveno, nego i na sve druge opklade koje su 2:1 (par nepar, male velike), uzmeš 2-3 evra i izadješ... tako 5 puta dnevno po par minuta i eto ti 400-500 evra mesečno.

• Billy Sharp

били, да ја тебе питам кад већ радиш тамо. не мораш да пишеш име коцкарнице или клаџе, већ само одприлике колико дневно ту пукне људи и колико је негде пазар?

Sve zavisi, kod mene u manjem lokalu je dnevni depozit 80.000 i na mesečnom nivou je zarada u proseku oko 8000 evra, a ima sedam aparata i rulet sa pet tabli. Kad se reguliše porez, kirija, plate i režije, ostane mu 45000-5000 evra mesečno, čisto.

• javio

JEBOTE, SRETEN IGRA RULET1111111111111111111111111111111111

PA JA SAM MISLIO DA ON IC NIJE COVEK, NEGO ROBOKAP!!!

• javio

prosto je, uvek izadji kad si u plusu.

• javio

ali kurac, koliko nas moze da izadje kad je u plusu?

• Billy Sharp

Može neko i izaći, ali da se ne vrati uveče ili ujutro, niko.

• с

па није баш нико, ја сам често умео да изађем и да се не вратим тај дан. добро, не баш често, али сам умео. ал' бих ипак вратио за 3-4 дана и то што сам добио, тако да му дође на исто. те добијене паре на коцки се најлакше троше.

среле

• javio

SVAKI DAN, SVAKI PUT IGRAJ KAO DA TI JE PRVI.

zaboravi da si juce puko 200 jevreja pa sad ti treba 300 da se vadis.

zaboravi da si prekjuce digo 100 i sad ti je 80 sica.

zaboravi da te usrala 23 kad si ima 300 u vugla i nemoj ni pod razno da trpas iljadu u broj jer mora da udje.

zaboravi da si zveknuo skoro 3000 evra za godinu, neces ih podici u jednom dana.

IGRAJ KAO DA TI JE PRVI PUT I CIM SI U PLUSU BEZI.

ISPOSTUJ JEDAN SPIN, ALI JEDAN POSLE DOBROG POGODKA, CIM TE IZBUSI IZADJI.

VICI "MAAALAAAAAAAAAAAAA DAJ PARE!!!!"

NAUCI SE DA VICES DAJ PAREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

mnogo je lepse nego kad odes bez filera.

• с

добри савети, јавио. ево пар од мене:

кад ти улети други најјачи број у руци, псуј наглас све по списку јер ипак није ушао најјачи.

кад улети најјачи, куни га јер није ушао у прошлој руци кад је био још јачи.

после 12, стављај све у 21.

после 23, све у 32.

научи да надркано вичеш "ај навиј".

ако чујеш да је кренула нека песма од марије шерифовић у локалу, стављај све у орфу, 17 да гори. увек пролази.

среле шампионе

• Milos-88

Lepo javio kaze al je jebeno u praksi. A znam jednog sto sa trista din uzeo 100000 a sutradan mi trazio sto dinara da uplati. A isto ima jedan kreten dosao sa 4000 i kaze aj da se zagrejemo i dve stavi na crno a dve na crveno i ono kurac baci u nulu. Djavolja rabota je to.

• Denisx

KOd nas ubosni ima ono elektronsko bingu u svim kladionicama, ja sam poceo to u zadnje vrijeme igrat, 35 od 48 brojeva, moj ortak uzo 2500 hiljade, jedini je on koga znam da je dobar na tome.

• Milos-88

I ja sam to kombinovao ko sreten, tipa posle 3 cepam 33 i 30 i to 12 pa 21, 5 pa 25 a i kad igras dugo na istoj masini cesto se desava da ponavlja neke kombinacije tako npr gde sam u pocetku igra posle 6 bacalo 0 cesto a sto mrzim one novije masine. A jel probao neko onaj sa dva kruga sto su najavljivali u mocartu da ce da bude?

• с

A isto ima jedan kreten dosao sa 4000 i kaze aj da se zagrejemo i dve stavi na crno a dve na crveno i ono kurac baci u nulu. Djavolja rabota je to.

па то баш треба бити кретен.

иначе, пре неки дан, дошао један тип, уплатио за 500 ваљда и после пар минута, зове радницу да му исплати 10000. и дебил оде на апарате, после 2 минута, долази риба и тражи му паре назад и он врати.

е сад фазон, она кад је навијала, није закључала, и он сам себе набио до 10. а лик што надгледа рулет зове за сваку већу уплату од 5 па надаље да провери, јебем ли га, а то се водило као уплата... ето. бар да је збрисао на време. ем глупо, ем блам.

сретен

• Milos-88

A ono sto kazu za pocetnicku srecu je apsolutno tacno, znam po sebi a i po mojim drugarima. Da li je to sto tada covek igra rastereceno ili nesto drugo ali u pocetku vecina dobija. Moj drugar sa petsto prvi put igrao i uzeo 20000 pa odma drugi dan jos dvaes al nije vratio nego potrosio na zajebancije neke i alkohol a kasnije kad opet igrao kurcina ali nije mnogo izgubio jer i nema nesto para pa nije ni igrao cesto.

• .Vule

Evo ga taj sistem, znam jednog sto uplatio sto evra plus ti kazino daje sto od njih i cepao preko neta i uzeo jos dvesta al kad hteo ponovo sjebalo ga, bacilo mu mnogo puta istu boju. cini mi se da ides ako ulozis evro i padne boja koju si igrao opet ulazes evro a ako promasis onda 2 pa ako opet 4 ali ne smes da budes alav i da te provale. A to da je verovatnoca mala da padne uvek ista boja nije tacno jer kuglica nema memoriju tako da po verovatnoci ona moze da baca celo vece jedan te isti broj ili da ga uopste ne baci.

I ja sam pre mislio da je ovo dobar "sistem", ali je daleko i od dobrog i od mogućeg :)

• Milos-88

Pa nisam ga igrao a realno ne postoji dobar sistem jer je nemoguce pobediti rulet ali kazu da je ovaj sistem dobar preko neta e sad jebem li ga.

• Šalabajzer

Ljudi, u debelom plusu je onaj koji obilazi u širokom luku kocku. To vam kaže neko ko je izgubio gaće na kocki. Ne postoji sistem, postoje samo budale koje 'oće 'ljeba bez motike.

• Milos-88

Ljudi, u debelom plusu je onaj koji obilazi u širokom luku kocku. To vam kaže neko ko je izgubio gaće na kocki. Ne postoji sistem, postoje samo budale koje 'oće 'ljeba bez motike.

Plus 1000

• .Vule

Pa nisam ga igrao a realno ne postoji dobar sistem jer je nemoguce pobediti rulet ali kazu da je ovaj sistem dobar preko neta e sad jebem li ga.

Provedi neko vreme i posmatraj rulet, baca i po 8-9 puta istu boju vrlo često, pa ti vidi ako krenes od pola evra dokle onda stignes, i sta sve rizikujes zbog 50 dinara :)
    A i nece ti dati tako da igras, a preko neta spoji i po 10 puta boju glat.

• с

е, на овоме још и може да се дигне нешто:

http://www.alpesystem.com/images/rulet-clasic-pogled.jpg
    http://www.alpesystem.com/images/rulet-clasic-big.jpg

али ја ретко налећем на њих, скоро сви рокају оне нове машине. а најглупљи су ми они где не видиш лапо рулета кад седнеш. па маму им јебем, још треба да добијем проширене вене због кретена и њиховог фенси рулета...

среки

• с

па ја сам само у првом посту спомеуо системе, чисто овако, да пише нешто у уводу, тема је више као исповедаоница и место за кукање... :Д

слажем се. и ја свима увек препоручујем да заобилазе и да је зло, али себе не могу да контролишем.

сретен

• .Vule

Sretene ovakvi imaju kod mene, prilično su novi. Koji su to novi ako su ovi stari?

• izijem flips

Jel igrao neko Martingejla na ruletu?:) meni je jednom vezalo 12 crvenih brojeva...

Elem: "The rumor goes along these lines, this Chinese monk invented the game of roulette but then while trying to find a system to crack the game went mad and killed himself he apparently added several references to the number 666 all over roulette" a spominje se da ga je i Pascal izmislio...

Igrao sam ranije,ali sada ne....i nije mi jasno kako neko moze da igra slot jebeni programcic i da se nada da ce da dobije pare...:)

• с

ево, нашао сам некако, ја углавном играм на истом оваквом:

http://www.slotgameindustries.com/slike/rulet.jpg

нису то стари у смислу да су ови новији нешто другачији или бољи. већ их ја тако делим, производе њих и даље...

ти "нови" су ти они фенси, онако дубљи... јбг. у новом саду су ти сви такви у максу и кентакију, у бразилу је неки још чуднији али на тај фазон. не могу никако да ископам слику... где ти играш, вуле, у којој клаџи или коцкарници?

сретен

• bvdlga

Ostao mi jedan dobar stancic od 35 kvadrata u maloj seriji....Al' kad baci iz 10 u 23 hocu dumrem od srece... a iz 8 u 11, jao jao....

• dokle_vise

"na ruletu mozes samo da se povratis ako stavis dva prsta u usta"
    nema tu para, dobio sam jednom kao klinac neku silnu lovu i izasao u grad kao nikad do tad, narednih 5-6 dana sam puko kolko sam i dobio i zabatalio. jebiga buraz mi se tad navuko na slot pa sam za maturski napravio slot igru za PC, a kasnije i za fb. mozda ste i igrali...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/189702_115127291896272_7719662_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/422540_3240226839527_2045144610_n.jpg
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/216666_179689818749588_7371594_n.jpg

• BlackArrow

Samo koristim vec pomenuti Fibonaci sistem, ali na trecine vertikalne ili horizontalne, svejedno. Trazi dosta sedenja ali moze da se uzme 250 do 500 dinara opusteno, samo ako nisi alav.
    U sustini treba bezati od ovoga-NEMA TU LEBA.

A kako je moguce da se rulet namesti kada se loptica mnogo brzo krece i udara nasumicno na one izbocine?
    A jel ovo Sreten potpisivanje posledica autizma ili preterane upotrebe opijata?

• Lеxa

Значи, фала Богу да отвори неко ову тему, јер сам окорели коцош. Пре се пуцало мноого више, сада одем са максимално 5 глава и играм се.

Највише волим да играм малу, али проширено.

И за дивно чудо, даје маму му јебем. Али, ево вам један пример како играти и отприлике, 60% ћеш направити лову. 40% је да ће отићи горе десно. Даклем:

Играм целу леву страну (Од 12, тачније), до 17, са ДОЊЕ стране. Наравно, мала ми је најјача, конкретно, 5,8,11 и наравно 24. Од орфа, најјачи 14 и 1, а са горње стране 29 и 18 (надам се да знате где стоји који број). Постепено увек играм, почетна рула ми је не више од 300 динара, и полако повећавам. До 4. руке, ако плаћа, онда дуплирам, триплирам, зависи које бројеве је бацао. Али, увек ми је мала најјача. Увек ми је јако све до 27, од кога ми је и 6 чак јача. Деси се да забоде и по целу таблу доле и лево, а деси се да забоде од 32-25 5-6 бројева и поједе ме. Углавном, кад се силим, када одиграм руку 3,4 сома, нема курца да ме испоштује, до 3 сома, поштује лепо.

Ево вам како би изгледала почетна рула са 2 сома ђенга http://i49.tinypic.com/flefm0.jpg
    мало је лошији квалитет сличке

• dokle_vise

A kako je moguce da se rulet namesti kada se loptica mnogo brzo krece i udara nasumicno na one izbocine?

neke kolege s posla su presli u drugu firmu i pravili citavu automatiku i program za rulet, uglavnom zahtev musterije je bio "ne treba da se podesava procenat koji daje jer je rulet sam po sebi igra koja vise uzme nego sto da" mada moze se namestiti, kompjuter je to buraz

• BlackArrow

Sto ti je kompjuter cudo. To mu trazi teoriju udara i jos mnoge peripetije. Ili mozda menjanje broja obrtanja tocka.. Da znam ne bi pitao.

• с

наравно да може да се намести, да ли га вуку магнети, да ли ласери, или је до куглице, јебем ли га. не знам, ја сам видео толико нереалних ствари на рулету тако да ми није немогуће да поверујем да је намештен. у ствари, сигурно је стављен на неки проценат, а сад питање је колики је...

Lеxa, занимљиво ти је ово...

сретен

• Lеxa

Lеxa, занимљиво ти је ово...

Јесте, само треба имати стрпљења

• dokle_vise

komp moze da kontrolise brzinu izbacivanja kuglice, kao i da na osnovu te brzine usporava ili ubrzava tocak s brojevima i na osnovu proracuna moze odrediti broj na koji pada uz minimalnu gresku. Ne verujem da ima magnete, em bi bila komplikovanije napraviti masinu em bi bili nepotrebni jer isti posao moze odraditi program koji unapred racuna brzine.

• .Vule

http://www.slotgameindustries.com/slike/rulet.jpg
    E ipak je ovakav sličan ovde gde ja ponekad igram, u Imperialu.

• Towelie_

Davno sam igrao, i to samo malu seriju, 36, 13, 27. Bilo je dobitaka, dosta puta sam i gubio. Prvi put kad sam igrao me ukenjalo samo tako, nisam znao raspored brojeva, igrao sam 0,17, i 23. Pogadjao sam u broj.

• Dub

Nisam nikad igrao jer ne znam i niko mi nije imao pokazati. A sad neću iz principa jer mi draže pratiti tiket na teletekstu. Kad zatreperi iz dvojke u keca u '90.