bosanske piramide
  • sedplas

sta je fora sa njima?

gledo sam juce na nekoj bosanskoj (naravno) televiziji, i onaj glavni doktor, Semir, pricao kako oni to tamo iskopavaju, ciste i sta ja znam. pricao kako je piramida stara preko 10 iljada godina, a da je neka druga civilizacija, dosla prije oko 4 iljade i krenula da zatvara te tunele sto oni sad otkopavaju.

prica kako postoji neko magnetno polje u piramidi koje cuva strukturu od zemljotresa vec toliko vjekova. kako vazduh unutra struji sam od sebe iako postoji samo jedan ulaz. kako je nivo pozitivnih jona unutra nenormalno visok i kako se ljudi osjecaju do jaja kad provedu par sati tamo.

posto je sve zvucalo toliko savrseno i nestvarno, zacudilo me sto se od 2005. niko od svetskih naucnika nije iscimao da provjeri te tvrdnje, nego su odma sve otpisali kao namjestaljku.

el zna neko nesto vise o ovome?

• ЏелА

bosanske

Eto šta ne valja.

• Punjac

matori,ipak se ispostavilo da su to obicna brda...nema nista od toga

• sedplas

pa dal su ovi tolko ludi da su uzeli da kopaju tunele sad ispod tih brda?
    posto ima tunela, jebemliga/....

• sedplas

Eto šta ne valja.

lololo mojne. znas kako su osjetljivi. ovo je ozbiljna tema.

• dzoni auditore

Pazi, te piramide jesu fenomen, ima ih svuda po svetu, i u Kini, i u Japanu, i u Južnoj Americi, ali to s Bosnom i naš Rtanj niđe veze

• celt

meni je najjaca ona knjiga "bosanske piramide - dokaz da su nekad u bosni zivela inteligentna bica" :)

mrzi me da rtrazim, al kniga postoji.

• Leteći medvjedić

Bila sam i gledala u Visokom, jeste neko arheološko nalazište, a i najstariji je srednjovjekovni grad u BiH upravo tu. Pa ima logike da nešto ima. Moj utisak je da nema piramida, ali u to vrijeme je bila neka strana delegacija, koja sve to ozbiljno posmatra i sluša Semira. Jer da jesu piramide, davno bi ih otkopali, ovako samo prolongiraju, izvlače pare, prave dobar turistički marketing tom malom gradu.

• Remac

NIJE VISOKO MALO!

• Bruce

celte, bio i poster ovde :)

Gledao ja neki kongres tih vanzemaljaca ubosni pod tom piramidom, objašnjavao čovek pola sata kako su tu tuneli u brdu i kako pozitivni joni leče svako sranje i kako još ima mnogo tunela koji nisu otkriveni.

Meni se čini, po snimcima, da on poprilično lupeta jer pokazuje zid i na jednom mestu kaže kako je to zid, a odmah pored se jasno vidi tunel koji je zatrpan - a nema nikakve razlike između ta dva dela tunela. Meščini da je to kao kad svi muslimani idu na ćevape kod Zlaje jer su bez svinjetine (pošto je kod Zlaje, naravno), a Zlaja ima mesara Milutina koji u mleveno meso stavlja svinjski vrat i boli ga kurac. Hajde ti u ćevapu prepoznaj da li je meso blejalo, mukalo ili njištalo pre klanja. Bosanac našao piramidu u Visokom, hajde bolan...

• Leteći medvjedić

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/375887_414943981903077_685277349_n.jpg

I nije velik grad. Da se drugačije izrazim, a isto dođe :)

NIJE VISOKO MALO!

Iz ugla mlade osobe, jeste :/

• Bruce

ceo život sam čekao da krene voz u tom Visokom - pođe iz Sarajeva za BL ili iz BL za Sarajevo i u oba slučaja čeka ukrštanje sa nekim iz suprotnog pravca po dva sata...

a Visoko je, inače, u dubokoj kotlini :)

• Makaronac

Bilo je o njima i prije neki dan na kanalu History u onoj emisiji Ancient Aliens.
    Ma to je šprdnja, mi iz R.Srpske se đprdamo sa njima, slikajmo i mi naše piramide, jebem li ga, skoro svako treće brdo ima oblik piramide :)

• Champy

Ove godine slavim neka svi to vide, misle da je nemoguće k'o u Bosni piramide

-Edo Maajka-

• Glavni

ja vjerujem u piramide u visokom pogotovo zbog testamenta

• Champy

Ovako kad gledaš, rekao bi čovjek da je piramida.

http://matrixworldhr.files.wordpress.com/2012/01/1-bosanska-piramida-mjeseca.jpg

Ali čisto sumnjam da smo mi takve sreće... Jest svakakva bagra naseljavala Bosnu, ali ovi su nešto previše.

• Skočimiš

Svako treće brdo oko Bosne je u obliku piramide. Pa kad kreneš iz Doboja ka Sarajevu ima bar 600 brda koja su savršeno špicasta. Bio sam tamo, obišao te iskopine, imaju neki monolitni blokovi koji su oooogromni i kao takvi formiraju zid, pločnik, staze i to... Jebem li ga, izgleda kao da jeste ali ima takvih nakupnina škriljca diljem BiH. Kamen ko kamen.
    Skontala to ova budala i mlatnula debelu lovu.

Imaju čak gore na Visočici (to je to brdo u obliku piramide iznad Visokog) aščinica ĆEVAPI KOD FARAONA.

Pišanje, znači....

• Valdemar

Ja sam negde čitao da postoji savršen dokaz za te piramide. Kad povučeš linije na karti, one se nalaze na jednom vrhu jednakokrakog trougla, a na drugom vrhu nalaze se piramide u Gizi. Doduše jebe malo to što na onoj trećoj tački nema ničega.

• enemyofthefreeworld

Није да се разумем у геологију, археологију и те курце везане за земљу, ал да би оволико обрасле у шуму треба да буду покривене гомилом земље, а то баш и није било могуће да једна цивилизација уради, а у крајњој линији зашто би закопавала пирамиде? Није могуће ни да сама природа то одради сем ако није неки огроман временски период. А није, јер би онда то значило да је постојала нека цивилизација напредна као рецимо Египатска и да је толико времена прошло да је она настала, нестала и нико је није приметио, па је онда прошло толико времена да је пирамиде покрила земља па тек су онда кренуле нове цивилизације на овим просторима. Што је много глупо и много немогуће.

• Glavni

A svom unuku Keopsu ostavljam vikendicu u Egiptu lololo

• Makaronac

ja držim dvije piramide na selu

• Valdemar

ал да би оволико обрасле у шуму треба да буду покривене гомилом земље, а то баш и није било могуће да једна цивилизација уради, а у крајњој линији зашто би закопавала пирамиде?

Ne znaš ti kako su Bosanci dobri s lopatom. Daj mu kolica i lopatu, zakopaće Los Anđeles, ne pišljivu piramidu :)

• paninaro

stotinu ruku brdo prevrnu a dvije samo lopatu zemlje - tone seliškar

• Bruce

još ako mu kažeš "Ne smiješ to bolan raditi" - zakopaće je dvaput :)

• Champy

A još gore ako kažeš: "Ne mereš ti to uradit", eeee....

Ko ne mere? Saš da vidiš! :)

• Bruce

vid Čampija al se našo prozvan :)

• enemyofthefreeworld

Ако сте могли да је закопате, како сад не можете да је откопате? А?
    *шукнуо, хвала, хвала

• Bruce

šut bolan, šta smo pod nju gurnuli bolje ti je ne znati :)

• Skočimiš

Ako je otkopamo neće valjat'.

• Pajo Dačak

Ако сте могли да је закопате, како сад не можете да је откопате? А?

Pa svi dobri kopaci otisli gastarbajterisati u sjeverne zemlje a Alija Sirotanovic odavno krepo, pa nema niko toliko vrijedan...

• Skočimiš

Bruse, aj mi odaberi neku defku, niste dugo.

AAAAAAAAAAAAA ASAMTIGA ŠUKNO AHAHAHA NEMEŠ ODABRAT NIŠTA AAAAHAHHAAHAH

• Bruce

a jebiga, mogao sam da zamolim nekog kolegu, učinili bi mi sigurno :)

• selenijum

Taj lik je dileja, gori je od onog Danikena, bemliga mutava. Kakve piramide, kakvi kurci. Jede govna.

• impressionism

Ja sam negde čitao da postoji savršen dokaz za te piramide. Kad povučeš linije na karti, one se nalaze na jednom vrhu jednakokrakog trougla, a na drugom vrhu nalaze se piramide u Gizi. Doduše jebe malo to što na onoj trećoj tački nema ničega.

Valdemare, legendo :))

• Skočimiš

Bruse, nije meni do odabrane, nesam toliko spao da ciganišem, meni je da šuknem OPAAAAAAAAAAA

CPETEH

• Bruce

ne bi ti svejedno odabrao, nemaš ni jednu da valja :)

UMEM I JA DA ŠUKNEM ;)

:koliko je ovo gej:

• Сидрашевић

ЈА САМ БИЈО НА СЕМИНАР ЈЕДАН. Који је био баш о томе.
    Има нешто везе, наш Ртањ, то ти је код Соко Бање, и то Високо, и још једна трећа не би знао како се зваше оне образују много зајебаних троуглова и облика на много људски-инфериорној-интелигенцији недостижних нивоа.
    И онда и тај Ртањ је велика пирамида, коју је изградио чаробњак, много одавно, да би се заштитио од нечега. Ртањ:

http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/rtanj-misterija-planina-rtanj-vanzemaljci-nlo-1352673893-228956.jpg

И не зезам се ништа, тако рекоше на семинару. И то београђани, мора да се верује, они су из главног града дошли.

• enemyofthefreeworld

И то београђани, мора да се верује, они су из главног града дошли.

Мамицу им јебем... Залудну.

• sedplas

lolololo

uopste me ne cudi sto i srbi imaju piramidu.

• Сидрашевић

Шта курац пирамиду?! И чаробњака гратис.

• enemyofthefreeworld

Ми у Србији не верујемо у фараона ни у ванземаљце као велике неимаре наше пирамиде, јер фараон је пичка која се шминка а ванземаљци долазе са небеса а то не може јер зна се ко је овде небески народ. Тако да - чаробњак ит из!

• Сидрашевић

И то је он остао заробљен тамо до дан данас. Сигурно пије зајечарско и гледа арену спорт пет.

• enemyofthefreeworld

Боле га курци, да ја имам толку гајбу ни ја никад не бих излазио напоље.

• Сидрашевић

Ма ко те пита чија је и на шта личи дај само нек се коси с нечим.