sta je fora sa njima?
gledo sam juce na nekoj bosanskoj (naravno) televiziji, i onaj glavni doktor, Semir, pricao kako oni to tamo iskopavaju, ciste i sta ja znam. pricao kako je piramida stara preko 10 iljada godina, a da je neka druga civilizacija, dosla prije oko 4 iljade i krenula da zatvara te tunele sto oni sad otkopavaju.
prica kako postoji neko magnetno polje u piramidi koje cuva strukturu od zemljotresa vec toliko vjekova. kako vazduh unutra struji sam od sebe iako postoji samo jedan ulaz. kako je nivo pozitivnih jona unutra nenormalno visok i kako se ljudi osjecaju do jaja kad provedu par sati tamo.
posto je sve zvucalo toliko savrseno i nestvarno, zacudilo me sto se od 2005. niko od svetskih naucnika nije iscimao da provjeri te tvrdnje, nego su odma sve otpisali kao namjestaljku.
el zna neko nesto vise o ovome?

Bila sam i gledala u Visokom, jeste neko arheološko nalazište, a i najstariji je srednjovjekovni grad u BiH upravo tu. Pa ima logike da nešto ima. Moj utisak je da nema piramida, ali u to vrijeme je bila neka strana delegacija, koja sve to ozbiljno posmatra i sluša Semira. Jer da jesu piramide, davno bi ih otkopali, ovako samo prolongiraju, izvlače pare, prave dobar turistički marketing tom malom gradu.

celte, bio i poster ovde :)
Gledao ja neki kongres tih vanzemaljaca ubosni pod tom piramidom, objašnjavao čovek pola sata kako su tu tuneli u brdu i kako pozitivni joni leče svako sranje i kako još ima mnogo tunela koji nisu otkriveni.
Meni se čini, po snimcima, da on poprilično lupeta jer pokazuje zid i na jednom mestu kaže kako je to zid, a odmah pored se jasno vidi tunel koji je zatrpan - a nema nikakve razlike između ta dva dela tunela. Meščini da je to kao kad svi muslimani idu na ćevape kod Zlaje jer su bez svinjetine (pošto je kod Zlaje, naravno), a Zlaja ima mesara Milutina koji u mleveno meso stavlja svinjski vrat i boli ga kurac. Hajde ti u ćevapu prepoznaj da li je meso blejalo, mukalo ili njištalo pre klanja. Bosanac našao piramidu u Visokom, hajde bolan...

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/375887_414943981903077_685277349_n.jpg
I nije velik grad. Da se drugačije izrazim, a isto dođe :)
NIJE VISOKO MALO!Iz ugla mlade osobe, jeste :/

Ovako kad gledaš, rekao bi čovjek da je piramida.
http://matrixworldhr.files.wordpress.com/2012/01/1-bosanska-piramida-mjeseca.jpg
Ali čisto sumnjam da smo mi takve sreće... Jest svakakva bagra naseljavala Bosnu, ali ovi su nešto previše.

Svako treće brdo oko Bosne je u obliku piramide. Pa kad kreneš iz Doboja ka Sarajevu ima bar 600 brda koja su savršeno špicasta. Bio sam tamo, obišao te iskopine, imaju neki monolitni blokovi koji su oooogromni i kao takvi formiraju zid, pločnik, staze i to... Jebem li ga, izgleda kao da jeste ali ima takvih nakupnina škriljca diljem BiH. Kamen ko kamen.
Skontala to ova budala i mlatnula debelu lovu.Imaju čak gore na Visočici (to je to brdo u obliku piramide iznad Visokog) aščinica ĆEVAPI KOD FARAONA.
Pišanje, znači....

Није да се разумем у геологију, археологију и те курце везане за земљу, ал да би оволико обрасле у шуму треба да буду покривене гомилом земље, а то баш и није било могуће да једна цивилизација уради, а у крајњој линији зашто би закопавала пирамиде? Није могуће ни да сама природа то одради сем ако није неки огроман временски период. А није, јер би онда то значило да је постојала нека цивилизација напредна као рецимо Египатска и да је толико времена прошло да је она настала, нестала и нико је није приметио, па је онда прошло толико времена да је пирамиде покрила земља па тек су онда кренуле нове цивилизације на овим просторима. Што је много глупо и много немогуће.

ЈА САМ БИЈО НА СЕМИНАР ЈЕДАН. Који је био баш о томе.
Има нешто везе, наш Ртањ, то ти је код Соко Бање, и то Високо, и још једна трећа не би знао како се зваше оне образују много зајебаних троуглова и облика на много људски-инфериорној-интелигенцији недостижних нивоа.
И онда и тај Ртањ је велика пирамида, коју је изградио чаробњак, много одавно, да би се заштитио од нечега. Ртањ:И не зезам се ништа, тако рекоше на семинару. И то београђани, мора да се верује, они су из главног града дошли.

Насред БГ-а! Јесте мало масонска, ал јеби га.
http://2.bp.blogspot.com/_DJmndgLCY5Q/TI51HaW48mI/AAAAAAAACkk/zEYEb8xhypw/s1600/Blog+September+15th+2010+ABC-Information.JPG