http://prntscr.com/164fji Jel dobro ovo ?

Your guess was 107.851 km from the correct location and gave 3155 points.
Опааа!
Ево и коначан скор :
http://www.geoguessr.com?v=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
E jebeš ti ovo, izbaci mi neki soc-realizam grad sa nekim mostom. Smeće na sve strane, mutna voda. Kontam neka Rumunija, Moldavija, kad ono jebeni Paragvaj.
Onda mi izađe mediteranski put, ko jebena obala Hrvatske, stavim da je Italija, kad ono fazon Honduras.
Izađe mi jebeni Zlatibor, ono Britanska Kolumbija, E PA PUŠITE MI KURAC.

Хаха, малопре ми изађе слика неке брдобите шуметине, пут и две јебене краве како иду саме поред пута. И ја свакој слици приступим на следећи начин, прво погледам природу каква је, дрвеће и то, рефељ, и на основу тога сузим избор, није Африка, Аустралија, Јужна Америка. Јебена крава поред пута није призор који се виђа у Америци, тамо су све фарме са стотинама грла, као ни западна Европа. Остала је источна Европа и Азија, то јест неки део Кине јер осталим пределима не одговара пејзаж. И одлучим се за Македонију!1 ПРЦ! Близу Ванкувера лололо.

ja dobio sliku, na slici neki plavušani i plavuše bleje na travi, ne mogu da se krećem, nego samo da se vrtim oko sopstvene ose i u daljini se vide neke zgrade. Zaključih da su zgrade one stare komunističke, a da slika može da bude slika bilo kog grada u bivšoj Jugi ili u bivšem SSSR-u. Čekiram ja nešto i omašim za 1000 kilometara, slika bila iz Ukrajine.
Isto tako u partiji pre ove bio neki putić kroz neku vukojebinu i jedino što se vidi je znak tipa dobrodošlice u mesto, i kvaka je u tome što je put jebeno prašnjav i ništa se ne vidi (nije zamagljeno da ne bih video, nego je prašina duž celog puta), treba li reći da sam na već skupljenih 20000 poena, ovo omašio za pola zemaljske kugle i dobio 30 poena. -.-