MISTERIJA ISTINE I NOVCA
  • AndreyArlovski

Ako uzmemo ideju da ste vi namagarčeni a neko ima informacije u vezi toga pritom vi ne znate da ste namagarčeni a on vas smisleno napadajući slabe tačke obaveštava da jeste i traži vam pare za informacije 400 evra. Pitam ja kako da dodje do primopredaje al da se čovek koji nudi informacije ne susretne sa "žrtvom". Dakle kako da obe strane prime svoje a da ne budu prevareni? Da ovaj ovome ne pošalje lažne pare i sl. a ovaj drugi ovome lažnu informaciju. Nači primopredaja bez prevare i da se ne sretnu.

• Sanitarni čvor

si gledo neke misteri drama trilere ovih dana?

• AndreyArlovski

Duvo. Imaš rešenje?!

• enemyofthefreeworld

Нек пошаље пост експресом то што има и стави откупну цену 400 еура.

• AndreyArlovski

A šta ako ovaj u kovertu stavi prazan papir bez odgovora?!

• Radijacija

Ubaciti bombu u torbu i povezati žicom rajsfelšlus sa osiguračem. Ostaviš torbu u nekom parku i kaeš evo pare daj informaciju. on ti da informaciju i kad otvori torbu duzme pare BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM! i sve u pičku materinu.

• enemyofthefreeworld

Па отвориш, видиш шта је, па онда платиш. У ствари не знам је л' то пост експрес дозвољава...

• torazulu

Pobedjuje onaj koji sazna identitet onog drugog. Inače uvek može da ga nekažnjeno zajebe. Ali ako zna gde mu mama parkira prikolicu...

• AndreyArlovski

Da al otkud kurir zna el prava informacija? Može ovaj da se nakenja šta oće.

• AndreyArlovski

Mislim da nema rešenja

• AndreyArlovski

gadno me smara sad

• enemyofthefreeworld

Па мораш да успоставиш нови баланс моћи, некако. Треба ти још нешто, пробај околним каналима нешто, немогуће да је баш тако дед енд ситуација. Иначе ако би ишао на такву примопредају не постоји ни један 100% сигуран начин. Увек он може нешто да насере и испостави се да није тачно а док ти то сконташ он већ спрцо кеш на курве и онда се не исплати ни тући га.

• Sanitarni čvor

Duvo. Imaš rešenje?!

nemoj duvati.

• AndreyArlovski

Nema rešenja?!:(

• AndreyArlovski

Daj jebote. Nemože. Jel ladno nema rešenja?! Sigurno neko zna jel gledate one filmove i tako te. Tamo je sigurno obrađena ta tema. Jel zna neko?

• enemyofthefreeworld

НЕ МОЖЕ!! У ФИЛМОВИМА их увек испале негативци.

• AndreyArlovski

A jel može u stvarnosti. Nek smisli neko al da može.

• Blake Griffin

Ne treba ni da dođe do primopredaje jer te ovaj baja magarči što ti govori da si namagarčen.

• G

Роде, ако ти неко обећава лаку зараду, онда си у старту намагарчен. Не треба ти никаква додатна информација. Не ложи се на страна имена фирми, јер их воде наши хоштаплери. Са друге стране, за 400 евра можеш да се распиташ и сам и видиш да ли је превара или није. Ако улажеш много пара, онда 400 евра и није много за спречавање велике штете. И као последња опција може да ти буде договор - Да ти лик који обећава информацију да своје име и презиме, ЈМБГ и банковни рачун где ћеш да му уплатиш. Ако је преварант сигурно ти га неће дати. Ето, последња опција.
    Или што каже Радимфелацију - бомба и бум!

• AndreyArlovski

Ma ne mene. Izmislio sam situaciju. Šta ako govori istinu a opet ne mora se uzeti za tačno? Mora da može a možda i ne može. Daj nek neko smisli.

• Valdemar

Ako uzmemo ideju da ste vi namagarčeni a neko ima informacije u vezi toga pritom vi ne znate da ste namagarčeni a on vas smisleno napadajući slabe tačke obaveštava da jeste i traži vam pare za informacije 400 evra. Pitam ja kako da dodje do primopredaje al da se čovek koji nudi informacije ne susretne sa "žrtvom". Dakle kako da obe strane prime svoje a da ne budu prevareni? Da ovaj ovome ne pošalje lažne pare i sl. a ovaj drugi ovome lažnu informaciju. Nači primopredaja bez prevare i da se ne sretnu.

Pošaljete jedan drugom informaciju i pare preko glasnika, plus OTROV. Obojica moraju da popiju otrov. Samo glasnik zna identitet obojice. Zatim, u vremenu koje sledi, tri,četiri dana, za koliko informacija može da se proveri, morate da pošaljete i PROTIVOTROV preko istog čoveka. Ako informacija nije tačna, nema protivotrova i obojica umiru, ali mora da bude tačna, jer ovaj što šalje informaciju nema interesa da umre rad pišljivih 400 evra. Ovaj što nosi pismo, pare, otrov i protivotrov obaveštava za svaki slučaj muriju ako se nešto desi pa neko umre. Za svaki slučaj, majka i ćerka glasnika su kidnapovane i na tajnom mestu, koje znaju samo ova dvojica, tako da se ni njemu ne isplati da ispadne sranje. Balans i ravnoteža moći, inteligencije, straha...

• AndreyArlovski

Bravo Valdemare gospodine. Bićeš umodovan!

• Dzankee

RADIMFELACIJU HAHAHAAHHAHAAHAHAHAH

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.